Mamici din nou aspirante

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna,Eliza...din nefericire nu am nascut natural,dar medicul mi-a dat ok-ul de a reancerca la un an de la cezariana.

Despre CM,nu stiu ce sa mai cred,mai astept sa vedem ce se intampla in august.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Si eu tot prin cezariana am nascut(din pacate nu s-a putut altfel dupa 12 ore de travaliu) iar dr mi-a zis ca dupa 1 an pot ramane din nou
Andreea, bine ai venit, sa-ti traiasca fetita si sa ne dai o veste grozava cat mai curand!!!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Andreea, ti-am vazut mica printesa, e o dulceata....tare mi-as dori si eu asa o papusica..........

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

Mergi la inceput

Cornelia,multumesc,iti doresc din tot sufletul sa ti se indeplineasca dorinta.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

poze Alexia

Mergi la inceput

...eu nu pot sa-ti vad puisorul

poze Alexia

Mergi la inceput

Cred ca pozele nu erau trecute pe "sharing-public" de aceea nu puteau fi vazute. Acum am facut modificarea. Sa-mi spuneti si mie daca puteti sa-mi vedeti pozele......

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

L-am vazut pe bebe Eduard. Vreau si eu cel putin un print ca el.

Mergi la inceput

Cornelia,merg pozicile si l-am vazut pe Eduard,frumusete de baiat,dar nici nu se putea altfel cu asa parinti.

Oftopic,am vazut ca mergeti in IOR, si noi la fel,poate ne vedem prin parc,ce zici?

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

mamicilor aspirante!
Noi tocmai ne-am intors de la tara unde Razvan a fost super fericit.De luna viitoare incepem iar un tratament naturist pentru bebe 2.

http://community.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele! Vad ca ne inmultim...Bun venit mamicilor noi!

Andreea eu parca am auzit ca se poate ca dupa nastere sa fie ciclul dereglat o perioada, sunt hormonii inca dati putin peste cap. Da cred ca totusi ar fi bun un cosult. Nici la mine nu s-a reglat inca, da vine la 25-29 de zile, ceea ce e totusi mai bine cred. Eu am alaptat pana la 10 luni jumate si Danut are acum 14 luni, adica un an si doua luni. Si de doua luni incercam.

Eliza, Sorina, eu am ramas prima data gravida abia dupa 1 an de incercari si in ultimele 2-3 luni am luat vitamine (in ultima luna le-am luat mai regulat, in primele dupa cum imi aminteam sau nu) si eu am sentimentul ca m-au ajutat caci eram obosita rau si plus stresata ca de ce nu raman graviduta. Acum sunt chiar mai obosita decat eramatunci si ma gandesc ca poate si asta e un motiv sa nu raman prea usor, am reinceput sa iau vitamine, ma si simt mai bine cand le iau de altfel.

Cornelia sa auzim ca a iesit a doua liniuta. Mie mi se pare ca ati prestat taman la timp. A, eu am nascut natural dupa un travaliu de 24 de ore(!!!)-aici nu se hotarasc prea repede sa faca cezariana, doar daca are bebe probleme, atunci te baga in cezariana de urgenta.

Fetelor sa stiti ca si eu am aceleasi sentimente referitor la fetele de la aspirante, si ma simt vinovata ca sunt asa stresata sa raman gravida a doua oara, cand am fost deja binecuvantata cu un ingeras scump (si neascultator mai nou :-))

Sorina, o sa ai ajutor nu gluma cand o sa vina bebe 2. Ce zice baietelul tau, isi doreste mult un fratior? Nu v-a batut niciodata la cap ca vrea o fratioara ? :-)
Pupici ca sunt pe fuga.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput