Mamici din nou aspirante

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

multumesc pentru primire...eu stiu ca sunt fete mai putine decat baieti, dar stiu si ca dupa o anumita varsta probabilitatea de a face baieti scade...asta dupa un calendar chinezesc...

eu am facut, de curiozitate, luna trecuta un test de ovulatie la care nici macar linia de control nu s-a inrosit....

Eliza si Mara (24.01.2002)

P.S. la "endometru, temperaturi..."am tot citit si am aflat lucruri f interesante

Mergi la inceput

daca vreti va puteti inregistra pe acest site si va puteti afla perioada fertila, graficul temperaturii...etc:
http://www.fertilityfriend.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna ziua , bucurosi de oaspeti ??

Noi in sfarsit ne-am facut curaj pt bebe2. Am vrea sa incercam in august (sa iasa taur ca mine, ca am doi capricorni acasa si nu mai vreau sa fiu in minoritate ). Daca nu, mai stam un pic si continuam spre toamna-iarna.

Am fost si pt checking la ginecolog, cu papanicolau si control. Rezultatul la pap il am in august, dar nenea doctor a zis ca aproape sigur e totul in regula. Mi-a recomandat, ca si la prima sarcina, cu 2-3 luni inainte de conceptie+ in primele luni de sarcina supliment de acid folic.

In plus mai vreau eu sa slabesc un pic, ca oricum plec de la o greutate uriasa.

Ne-am dori o fetita.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna Ruxandra, si tie bine ai venit, sa iti creasca mare Mateias si sa primeasca rapid o surioara !
de acid folic m-am lasat, ca tot luam si luam si nimic, de 2 ani ioc bebe, asa ca o sa ma reapuc de el cand vad testul pozitiv....daca il vad...
Eliza, am cont acolo, da m-am saturat, gata, nu mai iau temperaturi, ce-o fi o fi !

Mergi la inceput

si am cont pe fertility, dar nu mai intru...si acid folic iau de 3 luni...chiar am sa ma interesez daca imi strica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Eliza, rau nu face, dar banuiesc ca sporeste pofta de mancare, e o vitamina din grupul B...si oricum toate tratamentele care le iau si vitaminele m-au ajutat si cu 7 kg in plus.

Mergi la inceput

Sorina, adevarul e ca am mai pus un pic pe mine (dadusem jos vreo 3 kg), dar cred ca e din cauza concediilor (iunie unul, iulie altul...si urmeaza si-n august altul)...nu cred ca mi-a facut pofta de mancare mai multa decat aveam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

ruxandra, bine ai venit si tu alaturi de noi!
M-am inscris si eu pe ferilityfriend dar eu nu-mi monitorizez temperatura. Dupa ei zile fertile au fost 16-18 iulie si ovulatia cam pe 19 iulie. Noi am prestat pe 18 si 20 iulie asa ca sunt tare curioasa.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Bine v-am gasit!

Noi avem o fetita de 11luni jumatate si-mi doresc cu disperare bb-2 cat mai repede cu putinta....poate pana la sfarsitul anului mi se implineste dorinta....si daca candva va fi si bb-3,e bine venit!
Problema mea este alta,am alaptat pana la 11luni,ciclul mi-a venit la 8luni,dar foarte ciudat,adica-la 8luni-DA,9luni-NU,10luni-DA,11luni-NU,acum sa vedem urmatoare luna...asa ca nu stiu daca ovarele si-au revenit si lucreaza sau nu....oricum noi nu ne protejam in nici un fel...poate,poate.

Sper sa auzim vesti bune si va doresc implinirea dorintelor!

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Andreea, bine ai venit...poate ca tu ai nascut natural si iti poti permite o sarcina asa repede...este super sa fie diferenta cat mai mica intre frati...asa mi-as fi dorit si eu, dar din pacate eu am fost operata, a trebuit sa astept sa treaca 2 ani, iar in al 3 lea nu mi-am putut convinge sotul...acum asta e...
Poate ar fi bine sa consulti un medic....poate au devenit CM tale mai lungi....

Mergi la inceput