Timisoara (13)
Raspunsuri - Pagina 3
giuliatm spune:
FETELOR MAI E VALABILA INTALNEALA DE MAINE?!? LA CE ORA?!? TOT FANTANA, MUSETZEL, ETC?!?
Sibylle, dia_codat bun venit pe topicul timisorencelor!
doris, imi pare rau nu te pot ajuta; ai atins coarda sensibila, ar trebui sa mai dau si eu pe la un control, nu am mai fost de cand am ramas insarcinata si .... a cam trecut anu!
mai is pacia inca 1pik, daca aveti kef de troace
Mirona spune:
Buna fetelor,
am observat la capitolul trecut o postare a lui Mi-Ka. Ea ne cere ajutorul.
Ia uitati:
Drage, timisorence!
Ma scuzati ca ma bag si eu asa intre voi, dar am nevoie de cateva sfaturi si indicatii de la voi.
Si anume, marea mea problema este ca in Deva nu am gasit nici un doctor meserias care sa se priceapa in a infertilitatii capitol, toti facand numai presupuneri si dand tratamente "dupa ureche". Asa ca, m-am hotarat sa vin la Timisoara, la voi, dar mai intai sa-mi recomandati un dr.care sa fie foarte bun si rabdator si care "scoate apa din piatra seaca" cum se zice.Problema este ca sotul meu are un nr. de numai 1.500.000 gicuti, iar noi ne dorim al naibii de mult un .
Mi-ka
haideti fetelor ... cu ceva propuneri, numere de telefon.
Infertilitate masculina - ce ziceti?
Va pup.
Miro
My ticker
Albi` spune:
Fetelor, nu e nimeni pe YM ?
Imi pare rau, dau nu am info c care sa o pot ajuta pe Mi-ka
Doris, ai rezolvat cu dintisorul?
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ceau, Mihi, ce mai faci?
Dia, un calduros bun venit si din partea mea,
si sa-ti traiasca printesele!
Sibylle, cunosc multe persoane care au un astfel de job.
Cel mai bine este sa cauti in ziarele locale de mica publicitate, persoane cu recomandari, chiar cu specializare de infirmiera...
Eu am apelat la cineva, cand bunicul meu era in ultimul stadiu, bolnav, la spital.Pretul este la intelegere.
Miro, pentru Mi-Ka, recomand Cabinetul Dr. Miculita, pe Ghe. Lazar, pe langa Dr. Nedal are cabinetul.
Sau, la Policlinica Garleanu.
Eu nu am inchis ochii toata noaptea de dureri , am rezolvat in sensul ca acum pe la 9, merg sa fac o radiografie dentara, apoi la 9,30, voi fi pe ingrozitorul scaun de chilareala, oricum nu cred ca am vreo sansa sa imi salveze dintele, am vorbit cu tehniciana, mai mult ca sigur trebuie pus altul.
Dar, sper sa-mi improvizeze ceva, ca arat groazanic.
Ne vedem la 18, in Unirii, sper ca nu ati uitat, prezenta obligatorie!
Tineti-mi pumnii, la dentist, ca sunt cea mai mare fricoasa, mai ales la injectie...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Albi` spune:
Bun venit fetelor noi
Doris, multa multa bafta la dentist!
Uite, iti tinem galerie sa fie bine la dentist (adica sa nu fie prea rau )
Sa ne spui ce ai rezolvat
Albi` spune:
Fetelor, ati auzit la stiri de bomba de la Kusadasi? Cand ma gandesc ca noi ne-am gandit sa mergem acolo in vacanta... ma apuca tremuricii
Am deschis subiect la Discutii generale... http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53369
gabirus spune:
Bine ai venit Dia!
Fetili! Sa numarati careva voturile ptr titluri, ca neuronul meu e cam obosit!
Si eu votez ptr al mai simplu: "Timisoara".
Va pupez,
Sper ca ne vedem la 18.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 36+ sapt.
POZE
giuliatm spune:
ceau fetelor, in asteptarea musafirilor uploadez si io pozele de la intalneala nr. 5 (care cred ca e inca in plina desfasurare);
gata! le gasiti aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fetitzalumami/album?.dir=/bd6d
ana, merci mult sunt super hainutzele , acum facem auditie cutiutza muzicala
Mirona spune:
Bravo Giulia !
pai cand ai reusit sa faci atatea poze?
nici nu mi-am dat seama ca s-au facut atatea.
Super.
Super si intalneala, ca de obieci. Ma bucur ca v-am vazut ... eu plec in concediu 2 saptamani... asa ca propuneti o noua intalneala cam pe dupa 1 august, da? Stiti ca eu nu pot lipsi, da?
Va pup si mai vorbim ... asta dupa ce vin si buhele de la intalneala ... ca eu nu am stat mai mult de 8.30 ... ma cam doare burtica ... o enzatie ceva de genul careia am avut-o la instilatie.
Nu stiu ce este ... da stau cumintica.
Miro
My ticker
Mirona spune:
Buey fetelor!!! nu ma dezamagiti.
I-am garantat fetei ca o veti ajuta si acum nima nu mai posteaza ceva pentru fata. Este vorba de Mi-Ka si cere si ea ajutorul nostru.
Eu i-am dat nr. de tel a lui dr. Cioata. Haideti si voi cu ceva idei, pls.
Doris poti sa-i dai si un nr. de tel de acolo de la Cabinetul Dr. Miculita, pe Ghe. Lazar, pe langa Dr. Nedal?
Merci.
Miro
My ticker