Mamici de septembrie-octombrie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
Carmi spune:
Amalia, bine ai venit !
Eu mi-am intrebat dr. cu privire la crema autobronzanta si a spus
ca nu e nici un pericol. Cu intrebarea am ramas, ca de folosit nu ma
mai prea intereseaza... Asadar, nu e periculoasa.
norina spune:
Ioana si eu ma confrunt cu aceeasi problema, nu am pofta de mancare deloc - am doar 2-3 chestii care-mi plac (pepene, porumb si ciocolata) si altceva nu-mi mai trebuie..ma simt asa de vinovata ca nu mananc ce trebuie , dar daca nu pot ce sa fac?
Ieri am baut lapte , mai mult fortat si mi-a fost rau toata ziua, am
din cauza lui... Mai are cineva probleme dintr-astea?Norina
Ioana75 spune:
Eu, in mod miraculos, reusesc sa beau o cana de lapte dimineata, uneori si seara, bineinteles cu multa piine cu unt si miere
. N-am mai baut lapte de ani de zile, aproape imi era rau de la el, dar se pare ca ii place lui bb
.
Am rezultatul de la institutul hematologic, n-am dezvoltat anticorpi
. La Sanador mi-a fost lene sa merg, desi sint gata toate, mai putin HIV-ul, dar ma duc azi. Eu nu stiu sa interpretez rezultatele de la singe asa cum stiti voi, asa ca o sa va cer ajutorul
.
Ioana
moki spune:
Harnicutelor,bine v-am regasit!
Dupa un concediu cu multa
si din fericire fara
,am revenit si eu,cu inca vreo doua kilograme "la bagaj"..!Mi-a fost foarte dor de voi!
Nu mai organizati si voi o intalnire sa ader si eu la clubul burticilor si mancacioaselor in desfasurare?
Pupici,
Moki,29
natydea spune:
Ioana te rog frumos imi spui si mie cat costa analiza pentru anticorpi? Trebuie sa ajung luni si habar nu am. Am inteles in mare cum se ajunge. Se da rezultatul pe loc?
Cat despre o intalnire ce mai asteptati fetelor. In curand nu o sa mai fim in stare sa ne miscam din cauza kg. Asa ca saptamana viitoare propun sa ne vedem!
Pu, Dea27+
natydea spune:
Si da mai facem si noi
dar mult mai rarut ca ne e frica de "fotbalist" sa nu-l deranjam!
Dea
nicole74 spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsul referitor la
!
Noi am avut interdictie pana la 20 saptamani, apoi ne-a dat liber si nu ne-a mai zis nimik si nici eu nu am intrebat.
Pupici
33 saptamani
cge spune:
Fetele, tine-mi pumnii ca duminica o aducem pe maica-mea la spital in Bucuresti. Sper sa ii mearga mai bine aici decat la Slatina, ca altminteri ma mananca taica-meu
Cristina, 29+
valen spune:
Bravo Cge, vad ca ai gasit doctor aici; credeam ca esti in cautari si ca nu stii pe nimeni;de aia m-am bagat ca musca-n lapte recomandandu-ti pe cineva.