Mamici de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Pe cand intalneala? Eu propun tot ziua de joi ca data trecuta, in week-end mai pleaca fetele; Ce ziceti de joi, 21 iulie?
Ralucuta, ce mai faci? Unde esti sa ne faci lista?

Mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, sanatate multa mamei tale!
Dea, la Sanador analiza costa 600.000, asa ca le-am zis sa nu mi-o faca, si m-am dus la Institutul Hematologic, unde se face gratis. Am avut o trimitere simpla de la doctor. Rezultatul mi l-a dat a 2-a zi.
moki, bine ai revenit din concediu! Noi vrem sa ne intilnim, dar asteptam sa se ofere cineva sa tina listuta cu participantele si sa faca rezervarea la restaurant. (nah, daca Raluca nu mai da nici un semn de viata ...)

Ioana

Mergi la inceput

N-ati mai spus nimic de minunata lege; Am retinut ca pe 18 iulie e dezbatere publica! Asta ce inseamna? Cine participa? Putem merge si noi cu gura mare? Cine ne reprezinta pe noi, gravidutzele?

Mihaela 29+

Mergi la inceput

Tin eu listutza, sariti cu inscrierile! Si propuneti crasmele!
Sau daca multe nu prea pot manca mult, terasa si cu ceva haleu (pt. cine mai poate) si cofe cu praji si inghe!
Week-end frumos tuturor!!!

Mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc de urari si mai ales tie Valen.

Scuza-ma, sunt cu o groaza de chestii pe cap: si pb de serviciu si asta acuma.
In timp ce tu scriai mesajul, eu dadeam si telefoane pe la toate cunostintele.
Asa ca tocmai mesajul cel mai important l-am sarit.

Mi-a promis si un coleg de serviciu ca ma ajuta, cunoaste o doctorita de boli gastrice la Spitalul de Urgenta, care sa ma duca la cineva la urologie.

Inca o intrebare: cam cat ar trebui sa dam la doctor? Sunt sigura ca pentru a se purta frumos cu mama trebuie cotizat.

Dar nu prea stiu cat.

Multumesc inca o data si e asa de bine ca pot sa va scriu de toate problemele mele.

Cristina, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu vreau la intalnire, stabiliti voi ziua si terasa/crasma.

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Si eu vreau intalnire!!!!
Dar nu pe 21 iulie
Eu nu sunt disponibila, pentru ca atunci este aniversarea casatoriei noastre ( facem 4 ani!!!!) si avem programata o iesire la restaurant.
Si pe 20 iulie e ziua nasei de cununie si iar nu pot veni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Cristina multa sanatate mamei tale!
Eu iar ma simt somnoroasa si obosita de parca nu am dormit de 3 zile..bine ca nu ma doare nika deocamdata..pe seara ma apuca.
Acum m-am cantarit si se pare ca am tot 12,5 kg.
Ioana scrie-ne rezultatele analizelor cand le obtii ca le interpretam noi ..fiecare cum si ce stim ...eu am si antecedente fiindca am terminat Sc.post.sanitara acum cativa ani...si inca mai tin minte cate ceva .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alinam ti-ai rezolvat pana al urma cu concediul prenatal? Sa imi spui si mie cam ce preturi se practica pentru nastere in Galati ..eu am auzit la cineva de curand ca ar fi ajuns toata cheltuiala la 200 euro si a facut cezariana fiindca bb avea prezentatie pelviana.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Naty - la institutul de hematologie e gratis analiza de anticorpi (pt cele cu RH neg). E suficienta trimiterea de la medic, sau daca ai mai fost -rezultatul de la ultima analiza, pt ca e trecut la recomandari: revine in luna "x" de sarcina. Mai exista varianta in care la analizele obisnuite de sarcina, iti recolteaza la cabinetul unde te duci o fiola in plus si cu fiola si recomandarea te duci la Institutul de Hematologie - imediat dupa recoltare- si ai scapat de o noua intepatura. Asa am facut eu. M-au intepat la Medicover si mi-au dat o fiola pe care a dus-o sotul la Inst. de Hematologie. Poti sa te duci in orice zi a sapt- dimineata (mai putin Vinerea) si Vineri ai rezultatele.
Cu intalneala... eu voi lucra de acum inainte 2 sapt. de dupamiaza... pana la 21 asa ca... nu prea cred ca pot.
Cu - daca medicul nu a zis "NU" e chiar indicat - o sa avem copii cu gropite (Pt cine nu stie bancul: Ce face BB din burtica cand vine Tati "in vizita"? Intoarce capul si zice: Nu-n gurita, nu-n gurita!) Dar sa nu-l ziceti tatilor.... ca nu mai vin in vizita!

AAA! Am uitat sa va spun. A nascut o colega (cezariana la 41 sapt) un BB-baietel de 4 kg si 400 g. Ce ziceti? Va trebui sa facem si untop al greutatii copiilor!!!

anya

Mergi la inceput