Mamici de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Carmi multumesc pozele sunt facute inainte de a avea burtica fiindca pe cele cu burtica inca nu le-am developat (nu am aparat foto digital).

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary_25 nici la mine nu s-a intors pana acum... Medicii mi-au zis ca mai e timp. Sper sa fie asa ca eu tare mult vreu sa nasc normal (dar nu am curaj daca bb nu se intoarce). Astept in continuare.
Cu detergentul eu una inca nu m-am hotarat....

Irina 33+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am uitat sa va spun, mi-am cumparat nisipul portocaliu! Si astept mobila de dormitor (dormitorul nostru, al bebelinei urmeaza) la inceputul saptamanii viitoare! Progresam!

Mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Am uitat sa va spun, in ziua cand a fost sotul meu la Bucuresti mi-a cumparat si Garmastan pt sani, o forfecuta de unghii de la Chicco, betisoare de urechi, pompita pt nasuc si....un set Disney de abtibilduri de lipit pe pereti foarte practice - sunt marisoare si viu colorate- abia astept sa le lipim pe pereti dupa ce terminam camera bebelinei.(toate le-a cumparat de la miniblu -fara pompita)Am lipit unul de proba si e super- dupa ce s-a plictisit de ele (adica vrea cu baieti ), se pot indeparta fara sa ramana urme si mizerie ca la tapet - mie mi-au placut Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bine-ai venit Amalia! Sarcina usoara si nastere la fel, sa ai un baietel sanatos si frumos!
Fetelor, ati vazut c-am ajuns la capitolul 50???!!!! Wow!

Mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si noi acuma am lipit pe tavan luna si stelele fosforescente (se incarca cu lumina de la lampa si mai lumineaza un timp in noapte). Le-am pus in forma de carul mare si carul mic. Pe pereti inca nu le-am lipit ca mai vrem sa cumparam cateva si sa vedem atunci.
Acuma am pus o tura de hainite in masina la spalat (dar le-am pus numai la 50 de grade pentru ca pe etichete sunt care se spala doar la 30 ..........sa vedem cum vor fi). Le spal cu Ariel si Lenor Sensitiv. Cand termina tuta de masina le mai dau inca o clatire suplimentara.
La nici o hainita nu am gasit ca pot sa le spal mai mult de 40 grade, desi sunt din bumbac. Deci nu am cum sa le spal la 90 de grade.

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Flavia, m-am linistit ca nu sunt singura care !

Oricum noi doua suntem si in sapt mai mici decat celelalte fete care au raspuns. Eu pana acum n-am avut nici probleme cu contractiile.

Dar si eu cu sotul, tot asha mai rarut ca e mai dragut.

Daca ar citi ce raspunsuri dam, nici un barbat nu si-ar mai nevasta insarcinata.

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mary_25, concluzia de pe forum ptr detergentii cu care spalam hainute de bebei era :
1. Dermalin - special ptr piele sensibila sau
2. Ariel sau
3. Persil gel

Ordinea in care l-am scris nu e data de cat de bun e unul sau altul, asha mi-au venit in minte. Tu alegi ce vrei, si daca bebe nu se intelege cu el, ii apar iritatii/bubite, il schimbi urgent.

Cristina, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Bine ai venit , Amalia !

Ma bucur ca nu sunt singura mamica de sept.-oct. din Iasi . Si eu tot la Cuza-Voda voi naste , dar la d-na dr. Zamfirescu . Dar DPN va fi probabil ceva mai devreme , mai ales ca e vorba de cezariana .

In legatura cu ... si noi il mai practicam ...dar mai rarut . Sotul meu stia ca la primul copil am avut interdictie de pe la 23 de sapt. , iar acum de fiecare data ma intreaba daca sigur am voie .

Gabi , 28+

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Amalia, bine ai venit!

Mi-e mi-a interzis dr de saptamina trecuta sa mai . Pina atunci am prestat, dar rar (nici macar rarutz), si numai la cererea mea expresa; sotului ii era frica sa nu "strice" ceva.

Am inceput si eu sa dorm prost si nu imi convine. Eu daca nu-mi dorm cele 8 ore sint nashpa, fac greseli ... azi era sa intru cu masina intr-o masina parcata. Astept sa vad cum o sa fie cind vine bb.
A, si am inceput sa fac niste mofturi la mincare ... nimic nu-mi mai place. Acum am fost si mi-am luat de la patiserie diverse pateoashe de 150.000. Am ce minca pina diseara.

Ioana

Mergi la inceput