Mamici de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

In sfarsit cinava a raspuns. Ca Nicole a cam blocat forumul cu intrebarea ei .
Eu am reusit pana acum vreo 2 saptamani, dar ultima data mi-a cam provocat contractii si pe deasupra am si citit ca ar cam fi cazul sa ma opresc...
Deci o sa-i duc dorul o perioda buna se pare...

Irina 33+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Nicole, la noi raspunsul e NU de mult...., sotul zice ca de atata timp (adica din martie) nici nu mai stie cum se face , dar i-am zis ca o sa-i aduc eu aminte peste vreo 4 luni Atentie la mamicile cu contractii este strict interzis - no way Asta e , recuperam dupa...(oare??)Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu zic ca o sa fie intresant cand o sa din nou... O sa fie ca la inceputul inceputurilor, cel putin eu asa imi imaginez ca va fi - ca in tineretile nostre.... he he he

Irina 33+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna gravidutzelor!
Am intrat si eu in sfarsit pe net! La servici avem o predare idioata, sper sa se termine cat mai repede cu munca asta non-stop;
Al meu sot e la fel de ametit, dar cel putin i-au iesit bine electroencefalograma si radiografia craniana...doc l-a incurajat si i-a spus c-o sa mai fie ametit, poate o saptamana, poate doua; asta e, bine ca n-are altceva, ametelile vor trece pana la urma!
Ieri am pus termopan in camera bebelinei, mi-a parut rau sa scot vechea tamplarie care era de stejar si arata bine dar nu era f. etansa si nici nu estompa zgomotul de afara; asa c-am inceput renovarile ca nu se mai putea!
Fetelor, eu nu mai prestez de aproape 2 luni, mi-e cam frica ca am contractii si e si burta mare!

Mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Astazi ma simt mai bine ..acum ma indop cu branza si smantana. Starea de rau pe care am avut-o vreo 2 zile cred ca era din cauza oboselii ca nu prea dormisem bine .
Nici contractii nu mai am atat de multe dar spre seara dupa ce stau mult in picioare datorita accentuarii curburii coloanei vertebrale imi prinde uneori nervul sciatic care imi da junghiuri pe un picior ...asa mi-a zis dr. si ca ar fi normal si nu prea am ce face.
Magneziu+b6 iau si eu, dar iau in paralel si calciu+d3 (care poate da contractii) fiindca nu am incotro...mai mereu am avut absorbtie proasta pentru calciu.
Nicole nici nu mai stiu ce e aia ..uneori imi mai vine cate un chef dar imi trece repede ...mi-e teama sa nu se grabeasca bb prea tare si ma linistesc iar sotul ca sa-si potoleasca cheful se duce si sta la computer pana ii trece gandul ...lasa ca si asa nu mai e mult.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
poze.

Mergi la inceput

Si tot referitor la ..ultima oara cand am facut ...nu mai imi amintesc insa cand...cred ca acum 2 luni..nu mai era la fel ca inainte din cauza burtii ..asa ca prefer sa astept pana dupa .
Din cate am mai citit dupa luna a 7a nu prea mai e asa indicat fiindca poate da contractii, nastere prematura...

poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata la pranz!

Mary frumoase poze. M-ati innebunit cu marea. Daca o mai vad mult, ma sui in nopatea asta in masina si dunga la mare.

Codruta m-au sunat sip e mine in sfarsit cei de la reclamamascata si am avut noroc sa aiba tot ce am dorit. Sa vedem acum cand voi intra in posesia lor ce voi mai spune.

Nicole si la mine raspunsul este DA, dar mai rarut pt. Ca imi provoaca contractii. De, ce sa-I faci, contine oxitocina! Cred ca in curand insa vom trece pe pauza normala ca sotului ii este foarte frica.

Nu stiu cine se plangea de dureri inghinale, dar de doua zile ma confront si eu cu aceeasi problema. De la ce sunt oare?

Flavia 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

BUNA FETELOR.SUNT SI EU O VIITOARE MAMICA DE OCTOMBRIE 2005 SI ASTEPTAM UN BAIETEL.VA ROG FRUMOS SA MA TRECETI SI PE MINE IN LISTA VOASTRA CU DPN 14 OCT LA SPITALUL CUZA VODA IASI CU DR.ONOFRIESCU.PE BAIETEL IL VA CHEMA DAVID.AM SI EU O PROBLEMA.FOLOSESTE CINEVA CREMELE AUTOBRONZANTE PE PERIOADA SARCINII?EU LE FOLOSESC CA NU SUPORT SA FIU ALBA,DAR NU STIU DACA NU SUNT NOCIVE PENTRU COPIL.ASTEPT LAMURIRI DE LA VOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

Mai dau si eu pe aici! Da' scrieti nu gluma! Scriu putin sa nu ma uitati si ma duc sa citesc ce-ati mai scris.

Eram si eu curioasa daca s-a intors bb la voi ca la mine inca nu. Sper sa se intoarca!

A' si v-am mai intrebat cu ce detergent spalati hainele lu' bb?
Dar acum vad ca ati deschis subiectul !

Mi-am schimbat dr. Cea noua e foarte draguta, cred ca si la bb i place de ea, pentru ca ieri la control dadea din manute!

Pleaseeeeeee raspundeti-mi si mie la curiozitatile mele!

,
Mary 30+

Mergi la inceput

Bine ai venit Amalia si felicitari pentru !
Te rugam sa ne dai data UM pentru a te trece in lista.

poze.

Mergi la inceput