Mamici de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata fetele!

Ioana, Marlena, cum va simtiti azi ?

Mie imi e somn, patesc exact ca tine Jadi.
Ma trezesc noaptea, merg la baie, imi e si foame si nu mai pot sa adorm. Dupa vreo 2 ore, adorm la loc si apoi dimineata nu m-as mai trezi.

Abia astept si eu sa intru in concediu si sa mergem la mare.

O zi super,
Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata graselor!

Am ajuns si eu la servici intr-un sfirsit, m-am oprit la piata sa imi iau nectarine apoi la spital sa incerc sa imi iau adeverinta de avion dar nu am avut noroc , era doctorita in operatie.

Valen, esti o doamna, cred ca daca o prindeam pe tante aia ii faceam un scandal mama mia... am ceva de mahalagioaica in singe si conform luptei de clasa pe cine lasi sa traiasca nu te lasa pe tine sa traiesti... inainte de sarcina eram ponderata dar acum nu suport nedreptatile... acelasi principiu il aplic si la volan, hehe.

Cristina, azi noapte m-am trezit in jur de 5 , am vazut un serial pe proteve circa 1 ora si m-am culcat la loc. Cred ca schimb foaia, o sa incerc sa ma culc mai tirziu si o sa trag de mine ca altfel cad frinta inainte de ora 22.00. parca sint cronometrata... dimineata ma gindesc la toate prostiile, ce mai am de facut la servici , ce mai am de pregatit in afara serviciului si asa ma panichez si la revedere somn.

Vestea cea buna, miercuri voi avea un nepotel (asta daca nu se grabeste cumnata sa nasca mai inainte). Cica nu are de gind sa iasa , e bine instalat si nici colul nu i s-a deschis desi e scurtat. Dar oricum o sa ii faca cezariana si o sa-l smulga din caldurica burtii, hehe. termenul era pe 23 iulie dar se pare ca e genul de sarcina care mai asteapta 1-2 saptamini, un puturos ce sa mai zic. Va tin la curent cu nasterea prin cezariana la Municipal.

Alea Alea
Jadi
27++

iaca_poze

Mergi la inceput

Jadi, v-am vazut in poze pe tine si cumnata ta.
Sunteti tare haioase, burtoase amandoua

Bafta multa cumnatei tale si noua.

Eu tot ma lupt sa gasesc un doctor de rinichi in Bucuresti, ca vreau sa o aduc pe maica-mea in Bucuresti.
Tot asa are dureri, ca piatra pe care se chinuie sa o elimine e destul de mare.

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Cge, eu ti-o pot recomanda pe Doctorita Capusa de la spitalul Carol Davila(spital de nefrologie); este un om care-si face meseria cu devotamnet; ti-am mai spus ca si sotul meu a avut probleme cu rinichii, mai exact a ajuns la dansa cu rinichiul stang blocat; i-a facut toate analizele posibile si astfel i-a pus un diagnostic corect;(avea o malformatie din nastere, nedescoperita) spitalul este curat; poti sa-mi scrii pe PM pt. mai multe detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata!!!
Irina eu am stat cu burta la soare ca nu mi-a zis nimeni sa nu stau, e adevarat ca numai dimineata intre 8 si 10, si bine unsa cu factor de protectie 30, dar m-am simtit super bine si bebe la fel. Si am intrat si in apa si m-am balacit de nu ma mai saturam, ca ma simteam asa de usoara in apa...
Fetelor mie au inceput sa mi se umfle picioarele rau de tot, de nu ma mai incape nici o pereche de papuci, toate ma strang. Si degeaba stau eu numai cu picioarele pe sus....Ca sa nu va mai zic ca mi-am scos toate inelele inclusiv verigheta, ca nu se mai putea, mi-au ramas mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

jadi si mie trebuie sa imi nasca cumnata weekendul asta, sau cand o vrea bebe sa vina, ca il asteapta pe el sa se hotarasca cand o vrea sa iasa
Cumnata mea naste la CFR2 cu dr. tanase (o sa va tin la curent ioana)Faza e ca s-a dus la dr tanase de la 37 saptamani!!!! ca ea era la elias care e inca in renovare si urma sa nasca la municipal unde e super aglomeratie, cica stau cate 2 gravide in pat, asa ca a renuntat si la spital si la dr. ei si s-a mutat la CFR2. Si au primit-o v-am zis la 37 saptamani! acum sa vedem cum o iesi pana la urma.... Chiar sunt curioasa ce vesti o sa ne dai de la municipal Jadi.....Daca e chiar asa cum am auzit noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Am avut azi dimineata un carcel la gamba................foarte tare.
Cred ca din cauza ca nu mai i-au Materna, care continea calciu. De acuma trebuie sa beau macar 1 litru de lapte pe zi.
M-au sunat de la reclamamascata si mi-au zis ca nu mai au pe culoarea care am comandat-o eu lenjeria de patut.
Mai astept o saptamana-2 sa vedem poate primesc.............
Asta ma enerveaza la Municipul CLUJ-NAPOCA, nu gasesti nimic. Iar cand dai comenzi in alta parte ti le i-au altii inainte. Asta e norocul meu!!!!

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata, gravidutelor!

Am si eu o intrebare. Voi mai ?

Nicole 33 saptamani

Mergi la inceput

Nicole, raspunsul este DA!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nicole, la noi raspunsul e NU (din pacate). Eu am avut la inceputul sarcinii iminenta de avort si placenta jos inserata si nu am facut de frica...... Dar vom recupera noi cu varf si indesat.

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput