Mamici de septembrie-octombrie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc pentru informatiile despre epidurala. Eu inca nu am discutat cu dr., urmeaya sa o fac la urmatorul consult, adica in 31 iulie. Dar dupa cate am aflat, in maternitatea din Brasov se practica „la greu” epidurala la nastere, asa ca nu cred ca dr. mea va avea ceva impotriva.
Hildegard chesia cu retard mintal m-a pus pe ganduri. Imi este foarte greu sa cred chestia asta, dar ma voi mai documenta.
Marlena ideea ta mi se pare foarte buna!
Flavia 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
miflore spune:
Listutza intalneala:
1. Ioana
2. Cristina Cge
3. Mihaela Miflore
4. Moki
5. Mary Ilie ?
Jadi, tu ce faci, vii?
Raluca, unde esti?
Haideti! Ca pe urma nu mai gasim locuri!
Mihaela 29++
cge spune:
Fetele, eu am innebunit-o pe doctorita mea ca vreau epidurala.
Acum 5 ani la Victor, nu se facea epidurala.
Doctorita mea rade : la prima nastere care se presupune ca e mai grea, a fost fara anestezie si acum vreau cu.![]()
Nu mi-a pomenit de nici un efect negativ asupra copilului, si nici eu nu cred ca exista. Sau procentul este f. mic.
Mi-a explicat exact ce a zis Moki, ca in functie de dilatatia cu care ajung la spital, imi face anestezie epidurala sau nu.
Ca fiind a doua sarcina se poate sa ajung cu dilatatie mare si atunci nu se mai justifica anestezia.
Si ca la Giulesti nu e voie sa cumperi trusa epidurala din inainte, au ei in spital.
Fetele, la ce ora este dezbaterea privind legea cu mamicile ?
Cristina, 30+
miflore spune:
Moki, si eu am colul scurt - de 24mm! Si mi-a zis doc. ca copilul e cu capul in jos, in pozitie mobila; mie mi-a zis insa ca pot merge la servici fara probleme; tu cat ai colul?
Cristina, al meu sot e mai bine, nu i-au trecut de tot ametelile dar s-au ameliorat! E in medical pana miercuri; Multumesc!
MySweetest, buna idee! Sa fie lista completa!
Mihaela 29++
Flavia_Hurducas spune:
Am citit despre epidurala pe DC si nu mi-a placaut ceea ce scrie. Daca in acest weekend reusisem sa ma hotarasc pentru epidurala, acum nu mai sunt asa sigura.
Voi ati vazut ce scrie? Abia astept sa discut cu dr.
Flavia 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
Eliuta spune:
Salutare, burtici! Nu mai pot de cald, ce-as mai face un dus rece
!
Cristina, dezbaterea publica privind cic va fi astazi la Ministerul Muncii si Solidaritatii sociale intre orele 10-14. Pt. cine vrea mai multe informatii, este un anunt pus de "honey" la "Probleme legislative".
S-aveti o saptamana cat mai buna!
31
miflore spune:
Cristina, nu stiu la ce ora e dezbaterea; dar mai e?
Tonnia, nu-mi vine a crede ce spui tu! Tu ai o prietena care a nascut la 26 de saptamani si BB e bine? E fff. prematur! Eu stiam ca intre 28-32 saptamani sunt sanse de supravietuire; intre 32-36 copilul e prematur iar dupa 36 se considera nastere normala; Dar la 26 de saptamani???
Mihaela 29++
mysweetest spune:
Raportez si eu ...la 33 saptamani am +12,5 kg si 96 cm circumferinta dimineata ...fiindca seara ajunge la 100cm
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.
Ioana75 spune:
M-am intors vie de la aeroport
. Am dus o prietena de la gara Basarab la Otopeni; eu shofez, dar nu stiu strazile in Bucuresti, am doar citeva drumuri pe care le stiu foarte bine; asa ca ieri am facut repetitie cu sotul, si azi imi ziceam in gind: prima la stinga, a 2-a la dreapta ...
.
Dezbaterea este de la 10:00 la 14:00. E un subiect si la "Discutii Generale"; Marlena, vezi pe Antena 3, Realitatea, N24, poate dau ceva la ora 2.
miflore, mersic ca te ocupi de intilnire
.
La analize, mi-au iesit mai putine leucocite si neutrofil (ce-o fi aia
), iar din analiza "Electroforeze", Alfa 2 gl si A/G sint inafara intervalului (habar n-am ce inseamna
).
Ioana