Mamici de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Anya, multumesc ca m-ai luminat cu silicoanele !

Carmi 26+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Miflore si in maternitatea din Brasov s-a nascut un copil la 26 saptamani si acum este sanatos, bine, voinic, fara nici o problema. Sunt mai rare cazurile, dar dupa saptaman 26 sunt sanse de 80% de supravietuire, daca spitalul este dotat cu aparatura corespunzatoare.

Am uitat sa va spun ca aproape am terminat bagajul de spital. Mai am de cumparat Bepanthen, pampers si servetele pentru bebe. Sunt o eroina!

Flavia 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

O sa urmaresc la tv..deocamdata nika..probabil la 14 sau dupa.
Aici http://www.ghidmedical.go.ro/pagini/valori%20norm.htm puteti gasi valorile normale ale analizelor si bolile sau starile fiziologice cand acest valori cresc sau scad.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Miflore,

eu as veni dar plec simbata si ma intorc miercurea care vine... daca e joi pe 28 sau vineri pe 29 , ma inscriu,

Jadi
28 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Miflore,controlul a fost "la masa",dr.mi-a zis ca e "jumatate de centimetru" si ca "normal e peste 2 cm "..acuma eu inteleg din asta ca e destul de nasol,dar mi-a zis doar sa-mi iau program redus,nu medical sau altceva..eu mai stiu?..sper sa stea totusi bebe cuminte,sa nu-mi faca vreo surpriza!!
Pup,
Moki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

E bine sa stim acum, macar asa fara sa zicem cu voce tare, ca daca ar fi sa se grabeasca bebe, acum ar avea mari sanse sa fie sanatos si sa traiasca. Eu rasuflu usurata, gata, de maine intru in 29 de saptamani, cu Dumnezeu inainte. Pana prin saptamana 25-26 cand nu ar fi putut sa traiasca eram tare speriata.
Dadeam search pe Net sa caut cazuri de bebei nascuti la sapt 25 si sanatosi, erau prin America, dar la noi nu stiu. Acum macar e bine, stiu ca ma gandesc la prostii, dar nu ma pot abtine, e destul de incurajant sa stii ca ar trai chiar daca s-ar naste acum.
Apropo de ce a zis Tonnia, a fost la Prima acum vreo 2 luni, la emisiunea aia cu nasteri (habar n-am daca mai e) o fata a nascut la 26 de saptamani. Bebe a stat la incubator dar a fost ok, a stat in spital pana a ajuns la 2 kg 500 (avea un pic peste 1 kg la nastere) si a fost sanatos! Asa ca sigur se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bagati-va mintile in cap si nu mai vorbiti de funie in casa spinzuratului!

Fiti optimiste si feriti-va de oboseli inutile...
Sa nu aud ca naste vreuna inainte de 36 de saptamini!

Jadi
28 fix

PS: Eu fac 29 saptamini la Roma, hehe

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Eu intru joi in saptamana 31 si sunt oarecum mai linistita, dar cu toate acestea ii tot spun lui bebe sa stea linistit in burtica pana in septembrie.

Flavia 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Flavia, Kid, hai ca m-ati mai linistit cu nasterile astea premature!; Si eu mai am 3 zile si intru in saptamana 31! Nu stiam ca supravietuiesc si copilasi la pana-n 28 de saptamani, dar vorba ta, Jadi, sa n-aud de bebelusi pana in saptamana 36! Dup-aia sa vezi buluceala!
Moki, multumesc! Si sa stai cat mai linistita! Si mie tot pe masa mi-a zis de cei 24mm dar nu stiam cam care ar fi limitele in fct. de numarul de saptamani!

Mihaela 29++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetelor, vad ca nu va prea buluciti la intalnire!
Am inteles ca mai multe ar putea cealalta saptamana;
Atunci eu propun asa: Joi 28 iulie dup-amiaza!
Si iaca-ta si LISTUTZA CU INTALNEALA::
1. Ioana
2. Cristina Cge
3. Mary Ilie (pe 28 iulie vii, nu?)
4. Mihaela Miflore
5. Moki
6. Jadi
Trageti-ma de maneca daca n-am scris pe cineva!

Mihaela 29++

Mergi la inceput