Mamici de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

fetelor!
Va mai amintiti de mine???
Am trecut sa va salut si sa va dau mii de . Sper ca toata lumea e bine!
Noi suntem OK.

Vreau sa va zic ceva: cred ca o sa filmam nasterea (cezariana). Mai filmeaza careva???
Vai! Mai e asa putin! O luna si jum. Ce emotii!

Sa aveti o saptamana plina de realizari. Si nu uitati ca mai sunt si eu prin zona .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (33 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fetele, multumesc de urari, da bebe a stat si azi cu popoul
la noi, n-a fost chip sa-l convingem. Mai fac o ultima incercare
miercuri, apoi dr. meu pleaca in concediu.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mameloanele din silicon sunt pt. protectia sanilor la supt. In special in prima lun ade alaptare se pot face ragade (rani pe mameloane) astfel incat alaptarea va fi un chin. Oricum, la inceput cam asa este... Cand prinde BB sfarcul cu gurita ai cateva secunde un dor de-a te urca pe pereti....Eu la primul BB am folosit cam la jumatate din alaptaturi in primele 2 luni. Adica ceva de genul o data silicoane, o data natural...am invatat baiatul la silicoane de mic! Idee e ca n-am avut probleme cu ragadele. Cam dupa 2 luni nu mai e asa o problema.
Cu cordonul... iar nu e o problema. Nici macar la nastere, cu conditia sa fie suficient de lung astfel incat sa permita expulzia fatului. Al meu pitic a avut cordonul infasurat o data dupa gat - la nastere- si cand a scos capul, doctorita a taiat cordonul si abia apoi a scos si restul copilului.
Cat despre filmat... si nasterea normala poate fi filmata daca medicul e de acord. Eu am pe casta nasterea primului BB, dar sincera sa fiu inca nu am avut curiozitatea sa o vad (au trecut 2 ani si jumatate). Cred ca o voi face totusi pana in octombrie...
Cat despre "prioritatea" pe care o au gravidele... ce sa mai vorbim! Sambata, la Cora cred ca era plin de "gravide" si "handicapati" pt ca locurile de parcare speciale erau full, iar la casele speciale era coada mai mare parca decat la restul. De curiozitate, m-am asezat la coada de la o casa prioritara pt femei insarcinate. Si nu numai ca eram "cu burta la gura", dar mai aveam si piticul de 2 ani sucindu-se pe langa mine. Credeti ca a zis cineva sa intru mai in fata? La ce bun au mai pus toate afisele, daca nu se respecta. Si nu neaparat de catre cumparatori, dar erau o caruta de agenti de ordine care se invarteau pe acolo. Cred ca trebuia sa fac nitel scandal, dar am preferat sa nu ma enervez - face rau BB-ului!

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata gravidutelor!

Mai puteti?
Ca mie tot mai greu imi e!
Verigheta pe degetul inelar nu o pot pune decat atunci cand e racoare, mi se umfla puti mainile de la caldura. Nu am edeme.....dar nu imi place caldura.
Stefanut, a fost mai putin activ in weekend, probabil a mai crescut si nu are asa de mult loc, dar l-am simtit. Acum ma loveste mai cu simt.
Trebuie sa ma straduiesc sa nu mai pun kg pe mine, dar nu stiu cum sa fac.
Seara am papat lubenita, si pepene galben....si un pic de inghetata. Fara ea nu pot.
Dulciuri nu pap deloc......sotul imi face masaj la picioare la 2 zile.
Ce s amai zis.....mi-e teama dar cu ajutorul lui Dumnezeu speram sa fie bine.
Dr. nu vrea sa-mi faca nici o anestezie la nastere si nici cezariana decat daca va fi cazul. Imi face epiziotomie si gata.....auzi? Mama imi vine sa Dar ce nu facem pentru bebeii nostri?
Dar sincer sunt ca o fetita mica acum....dar trebuie sa ma descarc. Mi-e teama de nastere prematura, dar nu mi-a zis nimeni ca pot pati asa ceva? Asta se declanseaza la femeile cu probeleme, nu? cum e?

Ce ziceti ce nebuna sunt?
Dar teama cred ca se poate invinge!
eu sunt inca loa servici dar simt cum balonasul meu se face tot mai mare. Dar ma simt bine. Ca o gravida !!!

Va pup pe toate si sanatate din plin!
Vero
27

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza gravidutzelor! O noua saptamana!
Haideti fetelor la inscriere pe listutza, ca ramane masa goala!
Intalneala gravidutzelor:
1.Ioana
2.Cristina - Cge
3.Mary Ilie ? depinde de data
4 Mihaela - Miflore
Haideti, haideti! Cui nu-i place inghetata?

Mihaela 29++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Raportez ca la 33 saptamini am o burta de 102 cm si +13kg. Cu analizele, au iesit prea mari: glucoza (oi fi facut diabet gestational?), colesterolul (era rau dinainte), trigliceridele (asta stiu ca sint grasimile, mi se trage de la toata slanina pe care o maninc), plus inca niste chestii care nu stiu ce inseamna, dar n-am foaia cu mine. Azi ma duc la dr, sa vad cit de tare se grabeste bb. Mi-a coborit burta vizibil (zic eu), dar sper sa mai reziste 3 saptamini ...

Pentru fetele cu picioarele umflate: am o solutie care face minuni noaptea. Sub cearsaf, in dreptul picioarelor, am facut un morman mare din 2 paturi, si dorm pe ele. Plus masaj cu lioton in fiecare seara.

Ioana

Mergi la inceput

Ioana, cat de mare ti-a iesit glicemia? Oricum, du-te cu analizele la doctorita, stie ea ce si cum! Intr-un fel e normal sa se mai dea peste cap analizele-astea! Si eu am dat sange vampirilor, acum astept rezultatele!
Oana, n-am apucat sa scriu dar nici pe mine nu ma deranjeaza cu nimic cand ne spui ce-ai mai cumparat si ce se mai gaseste pe-acolo; din contra, ne dai si noua idei!
Tonnia, si mie imi vine sa-mi misc picioarele cand ma intind in pat! Ce ciudatenie! Dar numai cand ma intind in pat; si parca le-as intinde dar nu pot ca vin carceii! Bravo pt. eco!
Cristina, ma bucur pentru mama ta! De-acum o sa-i fie mai bine! Si vei sta si tu mai linistita!

Mihaela 29++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata !
Bine ai venit Amalia! Sarcina si nastere usoara si un bebe sanatos si destept!
Oana, Mary si eu am fost nevoita sa renunt la inele si verigheta. Le-am pus bine pana dupa ce voi naste. Degetele se ingroasa insa numai la caldura. Cu picioarele nu am inca probleme.Sotul meu face misto de mine si spune ca vreau sa ma dau nemaritata...Ha, ha, parca m-ar baga cineva in seama acum.
Cristina concediu placut cu mult soare si apa calda!

Vineri am fost la dr. de familie sa imi dea trimitere pentru analize si cu ocazia asta am fost din nou cantarita, masurata etc. Am ramas la 13 kg, circumferinta burtii 95 cm (dupa ce asistenta imi spuseses ca am 57 cm!!!! Poate cand aveam talie. Ea masurase cred in inch) si tensiunea 11/6. Intrucat nu mi-a facut nici o observatie, am dedus ca totul este in regula.
Bebelul meu este foarte activ, cateodata am impresia ca vrea deja sa iasa. Asa suturi da in mine. Am noroc cu sotul, care mai pune mana pe burtica si il mai linisteste, dar nu de tot.
Vineri iar am avut satisfactia de a merge la cumparaturi si de a ma baga in fata, pentru ca era casa pentru gravide. Bineinteles ca a trebuit sa imi anunt prezenta, ca numai un barbat s-a simtit! Nu a comentat decat o grasana, dar a pus-o vanzatoare la punct. Va dati seama ce bucuros a fost sotul ca nu trebuie sa stea o ora la coada, pentru va vinerea seara este nebunie in Carrefour.

Flavia 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Carmi, bafta miercuri! Momeste-l si tu pe BB cumva, pune-i o jucarie pe burtica ca sa nu mai stea cu spatele!

Mihaela 29++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata graselor!

Azi am ajuns la servici cu un chef nebun de munca, nu de alta dar vreau sa imi priasca cele 4 zile de concediu de saptamina viitoare ...

Anya, asa am patit si eu la casa la Cora si casiera mi-a spus dulce ca trebuia sa ma bag in fata nu sa astept sa imi cedeze cineva locul... nu numai ca i-am zis sotului bancul cu vizita taticului dar ii citez constant din ceea ce scrii ...

Miflore, intilneala intilneala dar cind ? ca e importanta ziua...

Unde e Ralucaaaaaaaaaaaaa?

Jadi
28 fixamente

iaca_poze

Mergi la inceput