Mamici de septembrie-octombrie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 9
nanadana spune:
Salutari fetelor
eu sufar de caldura de o saptamana sint 30°
Cit despre mancarimi si nervi la picioare ma inscriu si eu
cind ma apuca zici ca am raie asa ma manaca 
Amalia bine ai venit si sarcina usoara 
Kristinuza vacanta placuta 
Cge ce bine ca a eliminat piatra mama ta ,ii doresc multa sanatate 
Carmi succesc maine la eco 
dana28+6
diana_n spune:
Ancadm, asa am ramas si eu de interzisa cand intr-o saptamana 2 barbati vanzatori mi-au facut ochi dulci si au intrat in vorba cu mine, la fel ma gandeam ca au nevoie de un control oftalmologic ![]()
Incep sa dezvolt teoria ca asa mai grasute suntem numai bine pe gustul barbatilor americani.
Diana 29sapt
Diana
Tonnia spune:
Neata dolofanicilor!
Am fost la eco ieri, bb e iar cu capul in sus, acum 3 sapt era cu el in jos si credeam ca asa ramane. Ir-urile au mai scazut, mai sunt usor marite, colul bun-4 cm. BB are 1 Kg-26 sapt.Dar sa stiti ca pe cat inaintam marja de eroare la greutate creste si ea, acum e de 150 gr. Aaa, are cordonul in jurul gatului o data si jumatate. Mi-e cam teama, o mai putea sa se dezlege singur?
Dupa care am stat toata ziua pe afara, a fost o vreme super!
codruta_grg spune:
Tonnia, acuma sa stai linistita cu cordonul ombilical, e foarte lung, iar in burtica, bebele se tot intoarce si se suceste si se invarte. Pana la urma o sa si-l "repare" singur. O sa vezi ca va fi bine!!! Pana e in burtica, asa stiu eu, nu e nici un pericol cu cordonul. Chiar inainte de nastere trebuie vazut cum e.
Iar de intors, definitiv, stiu ca numai de pe la 28 saptamani in sus poate sa nu se mai intoarca, daca e deja angajat cranian.
Marlena, si eu port verigheta, putin simt dejetele unflate seara, dar peste zi nu am nimic, INCA.![]()
Am inceput sa am vise ciudate. (normal, legate de bebelushi si de gravide)
Codruta &
33 saptamani
poze
Carmi spune:
Buna dimineata, grasutzelor !
Lamuriti-ma, va rog, intr-o problema: ma tot uit pe net
la diverse cataloage si vad protectiile alea de silicon
pentru sfarcuri. La ce folosesc exact? Eu initial am crezut
ca-s doar protectii, sa nu te freci de sutien, de ex., insa acum
citesc intr-o descriere ca ´amelioreaza contactul cu bebelusul´.
Nu mai inteleg nimic, ma luminati?
Pup fetele, ma duc din nou intr-o o ra la 3D, poate de data asta
se intoarce bebe si ii vedem si fatza.
Carmi 26+ si bebe Fabiano
codruta_grg spune:
Vad ca suntem toate foarte ocupate......N-am mai scris de dimineata!!!
Carmi, din cate stiu eu, protectiile de silicon sunt pentru protejarea sfarcurilor, atunci cand suge bebele. Sa nu le raneasca. Se pun mai ales la mamicile care nu prea au sfarcuri.....daca se poate spune asa.
Codruta &
33 saptamani
poze
mysweetest spune:
Succes la ecografie Carmi!
Oana am patit si eu ca tine asta noapte ..am dormit cateva ore neintoarsa si m-am trezit cu vezica plina si ma durea burta de atata greutate
.
Mai e putin din weekend ..ma duc sa pap niste prajituri..poate mai recuperez din greutate
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
poze.
oana0204 spune:
Buna fetelor..niste calduri pe aici..iara
. Inca nu dau drumu la aer conditionat, merge si cu ventilatorul din tavan dar la noapte nici nu ma gandesc sa nu fac frig in dormitor. Frig, nu racoare
. Azi noapte iar am avut insomnie, m-am tot dus la wc, cu regrete l-am exilat si pe sot in living, am aprins lumina ca mi s-a parut ca m-a piscat ceva de picior si..adio somn intre 4 si 6.30
. Pana vineri o sa fiu singurica, sotul a plecat la Denver pentru un curs de specializare, pacat ca sarcina este inaintata si nu mai pot calatori cu avionul, ca tare ar fi vrut sa ma ia si pe mine. Tot are inchiriat un apartament la hotel.. asta este, poate se va mai duce si alta data si ne ia si pe noi. Si ce sa va mai spun ce greu imi este singurica fara el
.
Marlena, asta este, mai e putin si scapam noi de toate astea dar.. vin altele.
Carmi, succes la eco, sa vii cu vesti bune.
Tonnia, pana la 40 saptamani are timp sa se tot suceasca de cateva ori. La mine e cu caputul in jos, dar nu e batut in cuie sa ramana asa pana la nastere. Depinde de el.
Cristina, foarte bine ca mama ta a eliminat deja pietricica fara interventia medicilor.
si sa fiti cuminti.
Oana D - saptamana 33
Foto