Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 45

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mishulina, asa e ne tinem de manuta. Dar eu sunt in ziua 1 si tu in ziua 23. Asa ca afli inaintea mea ca ai puiut la purtator. Si taaare ma tem ca muuult inaintea mea. Dar vin dupa tine.
Laura Ioana, abia astept sa faci testul maine. Da Doamne sa fie cu 2 liniute.
Catrinel sa nu uiti ca si tu ai de semnat maine condica.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Doamne, mai fetelor ce activitate e pe-aici! Nu ma trageti de urechi ca lipsesc atat, ca ma trag eu singura!
Am uitat sa va spun: cand am plecat la mare am vazut vreo 3 berze pe camp!! Ce zici Mishu, una din ele e pentru tine? Oricum, lumea normala isi pune dorinte la stele cazatoare, eu imi pun la berze. Un pupic celei care ghiceste ce dorinta
Iepurila, hmmm...ziua 1...inseamna ca barza are imp sa-ti pregateasca un super!!
Fetelor, "semnele bune ale lunii" la mine eu zic ca sunt doar de la progesteronul care dupa ovulatie este mai ridicat, ca de la sarcina asa de repede n-as zice.
M Oana, eu n-am citit la Aspirante, asa ca nu stiu despre ce plictiseala vorbesti; sunt fresh si available la intrebari. Da-i drumu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

M Oana bine ai venit pe la noi si sedere cat mai scurta! Iepurila are dreptate,exact asa stau lucrurile...Si mie mi-a iesit prin iarna Cytomegalovirusul IgM negativ si IgG pozitiv(valoarea 1.374 fata de 0.391).De atunci "ma tot umblu" pe la medici si toti mi-au zis acelasi lucru,ca nu am de ce sa imi fac griji,ca "fuse si se duse" adica nu il mai am acum in organism! Asa ca stai linistita in privinta lui...
Alexia eu am ghicit ce dorinta ti-ai pus,asa ca merit premiul+ bonus pentru ca stiu de doi .Multumesc ca mi-ai "rezervat" o barza + una de la Mirona...ar cam fi de-un luna asta,nu?
Laura ia manuta! pana maine dimineata nu e voie...
Iepurila nu conteaza decalajul,important e ca mergem impreuna...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ma UTOCATALINA, nu stiu ce ingeras pazitor ai tu in burtica, dar pe mine m-ai avertizat aztazi de dimineata, ca un inger pazitor.
Multumesc si lui IEPURILA, de la oligospermie si lui MISHULINA si la tooooate, dar mai mult nu pot sa va spun, ca sunt ....
Am primit o lectie de viata la ASPIRANTE OPTIMISTE, care mi-a alungat suferinta ca nu am copii, ca asta doare, momentan, al naibii de rau.... E vorba de rautate maaaaaaaaasiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mihaela, asa te vreau !
Iepurila, de ce nu ti-a scos polipul cand ai facut histeroscopia?
Catrinel, am 2 pumnisori stransi pentru tine.
Mishulina, mamicaaaa!!! tu ai semne de viitoare mamica , Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by motzunica
Mishulina, mamicaaaa!!! tu ai semne de viitoare mamica , Doamne-ajuta!

Chiar crezi Motzule ? Ca io tare ma agat acum de orice vorbulita ,mai sunt 3 zile si taaare greu mai trec! Si ce ma fac daca descopar ca iar am fost "gravida la cap"?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Off, fetelor, Mishulina si eu tot 3 zile mai am... in alte luni deja stricam primul test, dar acum n-am deloc curaj. Ca si tine, Mishu, am zis sa fac unul luni , Si am nsite simptome... temperatura ridicata, azi 37,1 , sanii s-au umflat si ma dor, am o sensibilitate la mirosuri si pofta mare de mancare... nu mai va zic, casc in timpul programului, de o sa-mi inghit colegii cu totul...

M-am retras cu mare dezamagire de la aspirante, OANA, mie nu mi-a placut deloc ce am citit, mai ales mesajul acela al lui Lachione a pus capac si ma bucur ca moderatorii au inchis subiectul. E degradant pt unii membri vechi sa transmita asa ceva pe un forum 'DESPRE COPII'.

Mergi la inceput

Avalon bine ai venit in "Clubul celor care numara impreuna luna asta"...Pana acum s-au inscris,cu sau fara semne: Catrinel,Alexia,Mirona,Tu si,sa zicem si eu...
Off,grea mai e ultima "suta de metri"....Daca te poti abtine cu testul macar pana duminica e bine...In rest "semne bune fata are"...Vezi ca e sezon de si ultima fata care se plangea de simptome asemanatoare e deja gravi!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

AVALON, ce semne faceam eu aseara??
Chiar daca am ochiul umflat, azi tot asa o tin..
Sa mai fie si vesti bune pe lumea asta, ca de cele rele eu sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Fetelor ma alatur si eu voua.Luna asta incep si eu monitorizare.Astept intr-o saptamana sa-mi vina si pe urma incep sa numar zilele, iar in a 10 zi de CM merg la moniorizare.Chiar nu stiu ce ma asteapta.(poate ma ajutati voi) sa stiu la ce sa ma astept)..........Dar sper ca, curand voi deveni Pana atunci fac toate analizele si

Mergi la inceput