Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 45

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Barbye bine ai venit si sedere cat mai scurta dar placuta! Ai "picat" numai bine,poate nu mai e nevoie de monitorizari,dar daca totusi vor trebui,iata la ce sa te astept: sunt de fapt echografii transvaginale in care iti masoara grosimea endometrului si dimensiunea foliculilor! Nu doare si e ok!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Avalon, tin pumnii la fata.
Barbye, Oana, bine ati venit!
Mishulina, ai uitat?, indiferent de rezultat, razboiul va fi al nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Amely..las' k si Mishulina are mana buna. am io un feeling.
Motzunicule, am citit pe site k in septembrie ar incepe programul ala. stii si tu la fel, ai primit vreun telefon?
MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

"sara buna" cum ar zice nepoata-mea de la Maramu,cat imi pare de rau ca nu pot sa stau si eu cu voi toata ziua, ca tare dragi imi mai sunteti .
Iepurila iti doresc sa scapi cat mai repede de polip si de toate problemutele si sa ne vedem odata cu burtici nu la capitolul 100, la 50 nu se poate?
Mishule, semnele sunt de bine, si eu cand am ramas singurul simptom care il aveam (si nu l-am bagat in seama) a fost ca ma sculam noaptea si de trei ori sa ma duc la baie, am inceput sa am si eu emotii pt.tine,ia uite cum tin pumnii de stransi sa fie .
Catalina fata scumpa,sigur ca ne rugam pentru voi,sa ne aduci vesti bune de la dr.
Laura Ioana,nici o suparare, pentru poezioare, cu cat suntem mai vesele si mai "dilii" vorba cuiva in asteptare de cu atat ne stresam mai putin la proiectul BB si o sa vedeti cand ca veni bb formatie de muzica o sa facem din ei,iar noi mamicile o sa fim impresaritele si o sa –i numim "Ingerasii de pe DC" (grupa mica)sau "Endometriosii feat Foliculosii"(grupa mare) sau...hai Mihulina,Alexia,Catrinel,Avalon,Miro...ziceti voi ca-i tocmai bine ...5 membri....ca se poarta...
M Oana si Barbye , bine ati venit, aici vremea se anunta asa:incepand de maine chiar,si in urmatoarele luni...atentie pt.toate fetele ...vor fi INUNDATII cu , Doamne ajuta sa dam pe dinafara cu burtile!
Eu am venit de la dr., din fericire nu am polipi ,uterul meu este retrovers dar curat si refacut complet dupa chiuretaj gata sa primeasca un bb cat mai curand, sunt in a doua luna de Maca , azi ziua 6 de la CM cu un endometru de 4mm si ov.dr.cu foliculi numerosi(fara dimensiune), cred ca pana luni cand ma duc la monit.(ziua 10) ma imbat zilnic cu BU si pap numai Maca...de doua zile ma tot inteapa ov.drept semn ca lucreaza bine naturistele.

Dumnezeu sa ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

Amely..las' k si Mishulina are mana buna. am io un feeling.

Multumesc Mirela ,si eu sper la fel,tare m-as bucura sa vad cateva capitolul asta ca l-am deschis cu tot dragul!
Hai nu imi faci o bucurie? Sau e prea devreme? Ca nu mai stie baba...
Motzule nu am uitat nimic! Asta imi da putere sa merg mai departe! Inca o data multumesc,aveam nevoie de vorbele astea!
Mihaela multumesc pentru pumnii stransi ,deja ii simt,e minunat ca sunteti cu mine...
Esti absolut mortala cu formatiile tale de bebei cantatori,il inscriu si pe al meu cand o veni....
Si daca ai dreptate si sunt inundatii de taaree as vrea sa ma ia si pe mine "valu' "
Ma bucur ca nu ai polipi endometriali si ca e in regula cu "casuta bebelusului"....da-i cu maca,da-i cu branca si sa auzim de bine! Te -ic !

Ina

Mergi la inceput

Mishulina sunt undeva in ziua 13 (cu aproximatie)..pana in ziua 18 mai am nitelus. oricum..de azi ma intalnesc si io cu domnu' acasa k pana acum tare am tras de noi sa ne mai vedem la fata. dar io-s hotarata..in august va anunt de bb.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata fetite dragi! Daaa, Mirelus, sigur ca Mishulina are mana buna, si eu simt la fel! Da' mai presimt si ca o sa ne paraseasca repejor, si o sa treaca la alt "subect" muuuult mai interesant! ()
Mihaela, m-ai omorat cata imaginatie ai, radeam de una singura in fata "computadorului" de mi-era si rusine de bietii mei colegi nedumeriti.... Ma bucur ca totul e in regula dupa chiuretaj (apropo, cat ai facut pauza dupa? mie mi-a zis 3-4 luni), intr-adevar, in ziua 6-a nu se poate vedea dimensiune la foliculi, dar iti tin pumnii sa creasca babani de tot, sa se sperie cand i-o vedea
Bun venit Avalon, Oana si Barbye, sa "aspirati" cat mai putin si sa va mutati fuguta la burtoase! (impreuna cu noi, of course! )
Laura, Catrinel, aveti ceva vesti?
Alexia, cum a fost vremea la mare?
Motzunici, tu ce faci?
Eu sunt suparaaata ca n-am gasit Maca la plafarul meu din colt... da' mai caut, nu ma las!
Pupici cu lipici pentru toate fetele-cochetele!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor sunt in stare de soc. Testl meu a fost POZITIV din primele 3 secunde si acum nu am 5 minute de cand l-am facut si e tot mai pronuntat! Mai, eu inteleg sa fie molipsitoare , da' pt fetele care erau la rand, nu pt mine care am folosit toata luna prezervativ!
Acum inca tremur, ba ma bucur, ba ma iau ganduri negre: daca e iar extrauterina (oare daca s-a pozitivat asa de repede are cum sa fie?) sau daca,Doamne fereste se opreste iar in evolutie?
Unde pot sa fac analizele cap-coada?
Ultimul cm a inceput pe 16 iunie. Doamne nu stiu ce sa fac. Cred ca ma duc azi la control la o dr a mea care imi face echo transvaginal.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

URAAAAAAAA, simteam eu ceva, Laura, felicitari! esti super tare fata!!! sigur nu e SE, daca e asa de pronuntat testul, esti gravi si e bine,o sa vezi!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Amely, las' sa ne paraseasca..mie nu imi pare rau. asa k Mishulinule..go go go la mamici
Laura Ioana...felicitari!!!!!!!!

ptr eco transvaginal mai stai!!!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput