Mamici de ianuarie-februarie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mai fetelor, iar ati trecut la alt capitol pana am ajuns eu sa va citesc. Azi a fost musai sa vin la serviciu cu toate ca sunt inca in medical dar plec imediat acasa.
Azi au inceput zilele Bistritei si tin pana duminica noaptea asa ca TREBUIE sa facem fata la distractie....
Maine e ziua verisoarei mele asa ca......CHEF, iar duminica implinim un anisor de la nunta si trebuie sa sarbatorim frumos
Luni sper sa ajung la Cluj la control si sa il vad si eu pe bebica, sa vad daca i-a crescut putza si sa vad cum s-a dezvoltat!
Maine facem 17 saptamani
Va pup si sper sa mai intru sa va scriu cate ceva intre atatea sarbatoriri!
Am pus o poza cu bebe la 12 saptamani in album dar nu cred ca se vede ceva clar! Poate urmatoarea e mai reusita!

Ioana si Samburel 16+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetelor, iara va intreceti in mesaje, vad, care mai de care cu mincaruri eu cred ca dc as putea minca ca unele ca voi as muri
Ioana, tu ai ceva burtica dar faci si 17 sapt.
O sa ma straduiesc sa fac si eu niste ardei umpluti azi sau maine, c avad ca cu mincarea de fasole nu ma prea impac, ca imi cam da gaze. Si niste mici ca pofteste sotul, oirucm o sa mergem s noi la nasi al gratar si mai vedem in cealalta zi, poate iesim la un lac ceva:)
Numai bine va doresc si welcome Anca!

Denisa
12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Alina am uitat sa iti spun ca iti sta bine cu burtica, tu cate kg ai pus dc nu sunt indiscreta, ca vad ca ai 2 sapt mai mult ca mine si la tine se vede bine,la mine nimicdar nu ma pling..

Denisa
12+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza DENISA!! La noi e chiar dupa amiaza.
am citit ca ai scris ieri de Graco si Chicco, cum ca nu sunt bune.Care sunt alea bune? Si de unde stii ca astea nu sunt bune?

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Pupici la fete cu burtici .

Giova sarumana pt urari da am avut nunta pe 11 iunie.Eeu sunt nascuta in 31 dec 1973 , DPN nu stiu inca dar sunt la Dr Mirela Ranga -Mat Giulesti

Alina multumesc si voi ati fosti super draguti.

Pup

Anca

http://community.webshots.com/user/ancaspiri

Mergi la inceput

Giova, am spus ieri ca nu sunt cele mai bune, ca raport calitate -pret, adica nu ca nu sunt bune deloc, poate ai citit repede, mai sunt si alte branduri f. bune, dc te uiti, sunt unele modele( mai bine roaga-ti sora ca sigur in italia se gasesc mai multe branduri)sunt unele carucioare care au acea maneta=bara de care impingi mobila, adica iti poti vedea copilu cand mergi tu cu fata, nu din spate9 ma refer aici al fata si spateel carutzului0 si o sa-ti spun si branduri, sa-mia duc aminte, neuronul, a acuma imi vin numai cele 2 din Nord America, dar imi aduc aminte sau intrb nasa si tii spun luni, oricum sunt 2 super, ti-am zis cu bara acea mobila si cu saltea care se ridica pe trepte in fctie de varsta copilului.
Numai bine, am plecat un pic.

Denisa
12+
BEBIK

Mergi la inceput

Denisa te rog sa te interesezi de acele marci, dar care sa fie pe piata Europeana nu Canadeana sau SUA, ca atunci nu am rezolvat mare lucru.
Eu stiu din Italia de Chicco, Peg Perego, Graco, Inglesina, Cam (are putine modele) si cam atat.
Stiu ca acele carucioare care au bara mobila sunt bune, dar nu am gasit unul dragut. Si trebuie sa tin cont ca e iarna, sa aiba husa, etc.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Legat de carucioare, eu nu am inceput inca sa caut, o sa ma apuc de sportul asta dup asapt 20 , dar asa ca idee am cateva idei.

De exemplu ce am experimentat eu pe viu (am impins carutzul cumnatei, al unei prietenei, si al unor cunostinte): cel cu roata dintr-o singura rola e mult mai usor de manevrat si pe undeva si mai stabil decat cel care are roti duble si care se mai si rotesc aiurea la cea mai mica miscare.

Alte chestii:
- e foarte important sa aiba frane bune
- e mai economicos sa cumparam carutz din ala 3 in 1 decat doua separate. Cel 3 in 1 contine landoul pentru cat bebe sta exclusiv culcat, carutzul (nu stiu cum sa ii zic, partea pe care sta bebe) propriuzis in care bebe sta in fund, dar care e bine sa aiba 3 pozitii, astfel incat in cea mai de jos bebe ajunge practic aproape culcat, si scaunelul de masina. Evident daca in pret sunt incluse si alte accesorii, gen husa de ploaie, e prefect. Mai este o varianta, fara landou, dar in acest caz trebuie neaprat sa aiba un fel de "scaunel" extra care se pune in carucior pana bebe ajunge la nu stiu cate kg.
- e important sa fie cu bara si nu doua "coarne", in felul asta poti sa il impingi usor cu o singura mana
- sa fie usor impachetabil
- sa nu fie foarte greu (cred ca oriunde am sta, tot se gasesc trepte de urcat si coborat... si la inceput cel putin imi imaginez ca orice efort il vom simti inzecit)
- sa incapa impachetat in portbagajul masinii

Cam astea sunt concluziile mele de pana acum. Cum ziceam, dupa 20 sapt incep sa studiez piatza.

Ah si categoric se gasesc carucioare foarte bune care nu sunt de firme vestite si din cauza asta au un pret mai acceptabil. Io nici nu ma gandesc sa dau pe carut 400EUR, ma zgarie pe creier ideea . Evident securitatea lui bebe si comoditatea sunt primele criterii, dar nah, intelegeti voi

Weekend placut!

Adriana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Giova, data nasterii mele : 12 oct 1976, Dr. Pienataro, Ospedale di Urbino, Italia.
Fetelor, eu nu pot sa ma spal pe dinti fara sa vomit, am schimbat periute, paste, degeaba... Mai are cineva o asemenea problema sau sufar de una singura?

12

Mergi la inceput

Adriana acelasi lucru l-am auzit si eu, ca mai bune ar fi carucioarele alea cu 3 roti(1 in fata, 2 spate9.Imi zicea cineva ca l-a comandat din Germania HAuck (sau cam asa ceva)la 100euro cu tot cu transport.
Voi acolo, in strainatate aveti posibilitatea sa alegeti, noi in Rom. mai putin.
Sora mea va veni in aug. si o voi pune sa-mi aduca toate cataloagele posibile si pe urma incep si eu cautarile, dar frica mi-e ca, mai jos de 300 euro nu gasesc.
Acela care-mi place, de la Peg Perego este 3 in 1 +geanta+husa de picioare si husa de ploaie.Mai are si culori frumoase, nu numai bleumarin, cum sunt cele de la Chicco.Dar sunt roti duble, mici, manerul e din 2 bucati, nu se poate impinge numai cu o mana.
OOOFFFF doamne in ce dilema sunt!!!!
Si in Ro nu ai de unde alege.
In sept. mergem in Grecia in concediu si poate vin cu vreun carucior de pe acolo.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput