Mamici de ianuarie-februarie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DENISA, tocmai m-am cantarit si am pus 4 kg! Cand m-am dus la dr. la 12 saptamani pusesem 1kg., dar uite ca am recuperat!!! Abia am asteptat sa se vada burtica, ma bucur ca se vede!
GIOVA, si eu ma gandeam ca ma intorc din concediu cu lucrusoare pentru bebe! Daca vad ceva misto n-o sa ma abtin! Si noi vrem sa mergem in Grecia sau in Turcia, inca nu ne-am hotarat. Ce e misto e ca o sa stim ce sex au bebelusii pana atunci!
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna burticute dragute,
ANCA, welcome! Sa-ti traiasca samburelul si sa fie sanatos!
MICIO, nici eu nu prea suport spalatul pe dinti, si mie imi vine sa vomit dar incerc sa nu respir cat timp ma spal, mai respir asa superficial si ma clatesc repede ca altfel... Eu ma spal cu Colgate 12 ore protectie si parca e mai bun ca celelalte, oricum greata asta e de la hormoni care interfereaza cu pasta de dinti.
GIOVA, data nasterii mele e 27 iunie 1976.
IOANA, la multi ani la aniversarea unui an de casatorie, sa fiti sanatosi amandoi si sa aveti bebele pe care vi-l doriti!
Am mai terminat si eu cu treaba si ma relaxez putin acasa. Dar colac peste pupaza, am facut candidoza, asta cica e frecventa in sarcina. Si ca sa fie tacamul complet, daca ma programez la dr. meu abia pe sapt. viitoare gasesc loc si pana atunci mor eu, asa ca am facut eu un search pe forum si am aflat ce au luat si alte gravidute, adica niste ovule, si ma tratez si eu de ieri si parca e mai bine! Uite ce imi trebuia mie acum! Asa ca adio prestat in week endul asta! Si ca veni vorba de asta, si al meu sot parca a innebunit, trebuie sa trag de el ca sa , asa ca Maria nu esti singura! Imi vine sa il leg de pat si sa !!!! Cica il inhiba bebe, auziti voi, ca se teme sa nu ii faca rau, ce-o avea in cap baiatul asta nu stiu! Si mai zic barbatii de noi ca gandim prea mult, pai de ei ce sa mai zic! Asa ca nu stiu ce sa ii mai fac, dar week endul asta adio, ca de, fir-ar ea sa fie de candidoza, nu imi arde mie acum! Culmea ar fi sa vrea el!!! Ii dau eu lui!
In rest ma bucur si eu ca vine week endul si pot sa ma relaxez, maine imi pun sotul sa faca curatenie si mai pe la pranz plecam pe la Campina, cu niste prieteni, sa vizitam muzeul Iulia Hasdeu si Grigorescu, de fapt facem drumul asta ca sa mai faca sotul practica la condus ca eu sunt asul la condus la noi in familie, el are carnet de putin timp si nu prea are curaj, asa ca ma gandesc sa il duc sa mai practice in afara orasului. La fel si prietenii nostri, amandoi abia au luat permisul, asa ca vom fi doua masini melci pe sosea!
Acum va pupic pe toate, inclusiv burticutele si ma duc si eu sa ma intind putin, ca am cam obosit!
Anda si matzul subacvatic 15+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova,

Da tocmai vroiam sa iti zic de Peg Perego , ca se gaseste si cu o singura banda , cea de careziceam sa fie mobila si nu trebuei neaparat ca acel cosulet sa il luati cu cartzul, pt ca ala e un fel de car seat pin ape la 7-8 luni, care in special il folositi cand mergeti cu masian si e poaet imprumuta de la cineva care are, ca dupa 8 luni ala se schimba in car seat mai mare( care se foloseste pina la 3 ani) in fctie de greutatea lui bebe, si ala trebuei cumparat si treb sa fie moale la partea superioara unde sta capul.
O sa iti mai spun cel putin vreo 2 marci, o sa o intreb pe nasa mea ca ea si-a lua unul meserias de acolo, acu 4 ani,ea a venit aicicu carutzul si cele cu roti duble sunt ok, faci fata mai bine oarna cu ele, sa stiti, parerea mea.
Giova husa aici se gaseste si seprata dar noi prindem doar 2 lni de iarna si ma gandesc ca pe ninsoare mare si ger nu scot copilu din casa, asa ca husa aia pt mine nu e o prblema.si in general caruciaorele vin cu ea, ca vb de carut mare nu cel gen umbrala=sport.
Bafta oricum si o sa-ti mai spun next week.

Denisa
12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi mult DENISA.astept alte informatii.
Fetele ACINA, MICIO si PISOI nu va suparati, dar trec luni, datele in listuta.imediat plec acasa si nu am netul.
PISOI nu mai dispera cu candidoza.Am inteles ca fiecare gravidutza o face, mai devreme sau mai tarziu, pe la sf. sarcinii.Daca o tratam cum trebuie nu vor fi probleme.
Cand merg la dr. sapt. viitoare imi fac si eu examenul secretiei vaginale sa vad daca am ceva.
Simptome nu prea am, dar ma pisca la contact sexual si nu stiu de ce.Din acea cauza nici nu am mai incercat.

Va pupic, weekend placut si sa ne auzim cu bine pe luni.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

IULIIULI LA MULTI ANI,SA FII SANATOASA SI FERICITA TU SI BEBE !!!!CU LAPTIC SAU SUC NATURAL.sa papi tort si pt noi.
fetele va pup pe toate,ma bucur ca sunteti bine si deja va bateti in kg.nu prea imi place ideea ca cele slabe la inceput de sarcina pun apoi toate kilele posibile.parca vad ca de la 49 ajung la 70kg.
azi am fost la munca si dupa ce ca nu am dormit azi noapte sunt stoarsa de puteri.si toti nervii mi-au cazut pe al meu sotior care s-a cam suparat pe mine,ca nici nu am intrat bine in casa si am inceput cu gura.la munca tare stresant,toata lumea noua,lucruri noi care nu prea stiu sa le fac si muuuuuult stres.unde pui ca trebuia sa fac raze la toti.bine ca mi-a dat Dumnezeu prin cap sa le zic ca-s gravi.mi-e groaza de luni,dar asta e ,mereu mi se intampla asa sa iau totul de la cap,la inceput sa par batuta in cap,si apoi sa le arat de ce sunt in stare.dar costa multi nervi...eu tot cu greatza,dar mananc cate ceva.
va pupicesc pe toate.
mirelutza13

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

La Multi Ani IuliIuli!Multa sanatate si tot ceea ce iti doresti sa devina realitate !

8 fix

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Iuli Iuli la multi ani cu sanatate pentru tine, bebic si cei dragi!Fetelor eu am tras un pui de somn, am mincat salata a la russe, zacusca si vrei 5 sau 6 nici nu mai stiu sandwisuri cu pastrama de vitel si rulada de curcan plus castraveti murati...immm ce bun...maine ma duc sa cumpar un cadou pentru prietena mea draga ca duminica e ziua ei, dupa care la 18:00 plec la Cernica la 2 zile de nastere si la o gramada de papa bun!
Alina mi-am dat seama dupa poze ca ai luat 4 kg! Deci suntem pe drumul bun!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor, va adresez inca o data o intrebare ca vad ca cinvea nu are stare si trebuei sa faca misto aiurea cand eu am vorbit serios si nu m-am luat de nimeni.
Care e scopul acestui forum, ca eu am citit regulamnetul si cred ca la acest capitol mamici de ian-febr '06 noi ar trebui sa ne ajutam si sfatui reciproc in fctie de starile noastre. Daca voi imi spune-ti ca aici trebuie sa se poarte pe 2-3 pagini discutii personale referitoare al ce a zis dr T ca vezi doamne el e cel mai tare9 si discutii inutile), inseamna ca mai mult de 50% ne pierdem timpul, si Giova dc e asa , eu ma retrag, ca nu are sens, asa ca astept raspunsul.
Giova dc eu am inteles gresit rostul forumului, o sa iti scriu pe PM detalii la ce am promsi cu caruciorul, ok?
Maraki sper ca esti bine ca si Mybaby si ne mai scriem noi cumva
Numai bine si sarcina usoara la toata lumea!

Denisa
12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Denisa, iti inteleg frustrarea legata de discutiile pe forum si la noi se intampla la fel anul tecut. La noi, mai abitir. Erau cate 2 capitole jumate pe sapt. si eu, constiincioasa de felul meu , parcurgeam totul ca sa nu scap nici o informatie utila, dar constatam ca dupa 5 pagini citite nu reuseam sa ma aleg cu mare lucru. Insa e inevitabil, iti spun ca se ajunge la banalitati orice ai face, e greu sa impui asa ceva, pentru ca multe fete isi traiesc experienta sarcinii la maxim prin acest forum si simt nevoia sa-si spuna si cele mai banale ganduri.
Dupa nastere, s-au mai imputinat nr. paginilor pe zi, normal ca bebeii sunt un job full-time si nu prea mai ai timp de una-alta.
Eu una iti impartasesc ideea.
De ex., pisoi mi-a adresat o intrebare care puteam s-o scap daca nu parcurgeam ce-ati mai scris pe aici si ar fi putut s-o interpreteze ca nepasare din partea mea daca nu-i raspundeam. Dar sa stiti ca ochii ne fug, ochiul mai are si scapari, asa ca sa nu va suparati daca persoana careia ii adresati o intrebare nu va raspunde, pur si simplu poate n-a vazut-o. Si cea mai buna metoda e sa trimiti PM daca va adresati unei persoane anume, in felul asta, cu siguranta va vedea intrebarea.
Pisoi, daca o sa-i spui Teodora, mi se pare destul de puternic ca sonorotate, dar daca ajungi la Teo (ceea ce cred ca va fi inevitabil avand in vedere ca oamenii tind sa gaseasca diminutive sau sa scurteze numele - nu e vorba nuami de tine, ci de colegii de scoala, prietenii de joaca etc.), forta numelui cred ca dispare mult. Parerea mea...si nu-s experta, te asigur.
Pe micutul meu il cheama Alex (simplu). Nu-ti spun de cate ori nu am fost tentata in anumite momente, cand vroaim sa fiu mai categorica, sa-l strig Alexandru (puterea obisnuintei pt ca la romani alex e de regula prescurtare de la alexandru).
Micio, Alinam, de regula Doppler-ul se foloseste dupa 12 sapt. Deci, Micio, daca nu s-au auzit bataile inimii poate fi din cauza ca esti la granitza dintre perioade si dopplerul inca sa nu fi depistat baiatile inimii, el nu e la fel de sensibil ca ecograful (unde bataile inimii se pot auzi inca de la 7 sapt.). Daca ai disponibilitati (timp si bani) du-te sapt. viitoare doar sa asculte bataile inimii sa te asiguri ca e totul bine si sa fii tu impacata.
Bombonica, eco morfologica in engl. se traduce prin Type II ultrasound. Asta e cea mai uzitata denumire.

V-am vazut pozitele la unele dintre voi si deja au inceput sa se contureze burticile. Mi-e dor si mie de o burtica de-asta.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna,fetele.Azi am intrat in saptamana 13;sper sa nu fie cu ghinion.
Am vazut pozele voastre...ce burtici frumoase aveti!Vreau si eu!!!
Eu nu am greturi decat daca mananc fructe;de fapt mi s-a intamplat doar de 2 ori,o data mancasem banane si o data cirese.Doctorul mi-a spus sa nu mai mananc fructe decat pepene.
Din fericire,inca nu m-am ingrasat nici un kilogram.
Maraki,cum te mai simti?Esti mai bine?

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput