Mamici de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
ANCA esti trecuta pe lista.
dar ai putea sa ne dai mai multe detalii: data nasterii tale, DPN-ul bebelui, dr. tau, spitalul unde vei naste.
acum ma uit si eu la poze.
doamne CATA, dar cat mananci!!!Ma ingrozesti.
Vorbiti de torturi, tarte, dulciuri, pe mine nu ma atrage nimic.
Cred ca eu si bebele traim cu aer.
Dar merg la sf. lunii la eco si la dr. de fam. si zic sa-mi dea ceva vitamine.Oricum din luna a 4-a a zis ca-mi da.
poze
gio
si bb 14+
Giova spune:
superbe poze Anca.
veti fi 2 parinti tineri si frumosi.
ALINA stai linistita ca ai burtica.Ti-am zis ca la mine, cred, jumate e grasime.
Va las ca plec in pauza de masa.sa vedem azi ce mai pap.
poze
gio
si bb 14+
alina80 spune:
ANCA, ai fost o mireasa superba!!!
Sa mai incerc odata cu pozele.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
utocatalina spune:
Alina super pozele...mi-au placut mult pozele de ieri...bag seama ca ma intreci in burta, dar esti si mai mare!![]()
Giova nici eu nu stiu unde bag atit, dar bag...cit priveste Materna o sa iau si eu dupa 14 sapt...daca e cazul...ca la cit maninc nu stiu la ce imi trebuie!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
adriana_i_ spune:
Fetelor, am si eu niste poze, nu sunt insa cu burtica, astept sa creasca putin si apoi o trag in poza ![]()
(de fapt gresesc, in setul 1 si 2 eram cu burtica de 16 sapt...)
poze1 poze2 poze3
Adriana 9+
utocatalina spune:
Adriana misto pozici...si mi-a placut costumul alb la NEBUNIE!
Super!
Fetelor tocmai am aflat o veste buna sau rea..depinde cum o iau...cred ca buna pina la urma
..treaba este ca nu mai am voie sa plec in concediu pe 20, ci abia pe 29 iulie pentru ca se pare ca trebuie sa fiu la job. Zic ca nu-i o veste rea pentru ca eu pe 25 ma duc la Iosup si probabil pe 27 la T, deci oricum nu plecam din Bucuresti pina pe 29...si mai e buna ca pot sa-mi iau zilele la sfirsitul lui august si inceputul lui septembrie, exact cind vroiam...e...tot raul spre bine!![]()
Cafeluta draguta
12+
Simburica
utocatalina spune:
Cind am zis ca pot sa-mi iau zilele...ma refeream la zilele libere!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
alina80 spune:
CATA, bine ca ne-ai lamurit cu luatul zilelor! A fost tare de tot faza!![]()
Si noi am vrea sa plecam tot la inceputul lui Septembrie. Atunci poate sotul meu sa-si ia concediu. Abia astept!!! Pana atunci o sa stim si sexul lui bebe!!!!!!!!!
14+
Giova spune:
Am venit din pauza de masa. Am papat o cirbita taraneasca de vacuta cu multa, multa smantana.
ADRIANA frumoase pozele.
ANCA, CASA DE PIATRA!!! Din poze am inteles ca esti o proaspata miresica.
Si noi concediu tot la inceputul lui sept. ne luam, si mai mult ca sigur...vom zbura spre Grecia.
poze
gio
si bb 14+