Mamici de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
utocatalina spune:
Giova eu cred ca din ianuarie pina in august cind ai nunta o sa fi slaba si frumoasa ca acum...sigur vei da jos kg puse! Eu parca vad ca voi sari de 15 kg...si tipa de care ti-am zis avea 15 kg pina in luna 8...dar iti dai seama ca mai ia ceva si in luna 9, nu?![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
roxit spune:
Buna tuturor !
Sunt o nou venita insarcinata in 8 sapt si cred ca voi naste la sf. lui feb.2006.
Am si eu o intrebare : cum reusiti sa scapati de constipatie? Mie imi estte frica sa nu fac hemoroizi , cu toate ca am scaun zilnic .
Si cu greutatea? Daca am inainte de sarcina 52 kg la 1.67 si acum la 8 sapt am 53 e bine ? imi este frica sa nu iau f mult , cred ca 2 kg in trim I este bine , nu?
Pa!
Roxi
utocatalina spune:
Roxit bine ai venit si sarcina usoara...pentru constipatie incearca miere, lapte, prune uscate, ceai de tei si sunatoare, iaurt cu musli...ciorbe, supe, vezi ce merge! La kg pina la 3 luni cica e bine sa iei 2,5 kg ...eu am luat 5...depinde de cit de mincacioase suntem, daca avem sau nu greturi si cum asimilam.Pupici!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
adriana_i_ spune:
Neatza fetelor 
eu am mai citit legat de kg, si mai e o chestie: de regula fetele care la start sunt mai slabe, iau mai mult, cele care sunt mai plinute mai putin. Sau ma rog, asa e statistica, sau cum "ar trebui". Cum se intampla de fapt, depinde zic eu in primul rand de organismul fiecareia si modul cum el reactioneaza la schimbari majore.
Oricum, eu dupa ce scap de greturi sunt hotarata sa mancanc cat mai sanatos, si sa reduc painea/fainoasele, ca imi dau in petec acuma destul
. Dar, in primul rand imi ascult organismul. Iar kg-ele le voi da eu cumva jos dupa...
Legat de
, nici eu nu am chef prea mare, oricum mai mic decat sotu'
, da' totusi din cand in cand mai facem. Sotu' nu are probleme sa o facem, dar e mai grijuliu
, o facem mai domol, ca deh... Si eu stiu ca dupa sapt 13 revine cheful, deh e normal, e cam dificila combinatia greturi + sex ![]()
Legat de eco. Prima morfologica intr-adevar are sens (zic eu si dupa cum vad majoritatea doctorilor si cartilor) in jurul sapt. 20. Dar si in jurul sapt. 14 are sens acea ecografie, care nu e morfo, ci are ca scop masurarea pliului. Deci nu mi se pare in plus. Cat despre restul, intr-adevar e in functie de multi factori.
O zi frumoasa va doresc,
Adriana 9+
alina80 spune:
Buna burtici!
CATA, sambata trebuie neaparat sa merg la gratar, m-ai dat pe spate cu ce ai papat
!!! Iar un tort o sa-i zis sotului sa cumpere chiar azi! Nu-i deschid usa daca nu vad tort pe vizor!!! Ma bucur ca te-ai distrat aseara, mai ales ca ai avut o companie placuta: o graviduta! Am o intrebare la tine: cum s-a manifestat infectia urinara? Febra, ceva? Eu am de az'noapte dureri/intepaturi destul de puternice imediat dupa ce merg la toaleta si merg des, nu am tinut mult. Ca si cand ma doare ovarul drept...In rest nu am nimic, dar m-a cam ingrijorat. Eu am facut test de urina si a iesit ok, dar au trecut vreo 6 saptamani de atunci...
GIOVA, vorba ta: eu nu vreau sa prestez, dar daca ar fi dupa sot, n-as mai avea timp sa va scriu! Stai linistita, ca pana-n August la nunta slabesti tu! Sa te rogi sa fie bebe neastamparat, sa nu te lase sa dormi si esti ca noua pana la nunta!![]()
Am si eu o vecina care tocmai a nascut( baietel, evident) si a luat 23 de kg. Asa ca e cumva chestie e noroc...Eu nu pot sa sper ca o sa pun doar vreo 12 cand toata ziua stau in frigider...
ADRIANA, asa s-a exprimat si dr. mea: ca putem avea contact, dar unul bland...Bland, nebland, deocamdata nu-mi trebuie...Eu am trecut de 14 sapt. si cheful nu mi-a revenit. Poate, poate...vine el!
Am mai pus niste poze facute aseara la Burtica. Sper sa va placa!
14+
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
acina spune:
Buna burtici,
Multumesc pt urari .
Maria ultima menstruatie a fost pe 6 mai iar marti am fost la doctor si ea mi-a zis ca are 10 sapt jum.
Dupa calendarele voastre iese fetita...desi sotul meu vrea baietel pe care sa-l numim Andrei.
va pup
Anca
http://community.webshots.com/user/ancaspiri
utocatalina spune:
Alina bafta cu gratarul si sa speram ca se face frumos ca si eu maine ma duc la Cernica...si o iau de la capat..gratar, chestii...papa bun...si apropo de tort, poftesc la un tort de bezea de mor!
Si acum referitor la infectia urinara...eu mi-am facut niste analize de rutina printre care si UROCULTURA!Atit in analiza de urina, cit si cea referitoare la urocultura a aparut ca ar fi prezenta o infectie, a fost un enterobacter si am trecut pe antibiotic. Nu am avut absolut nici un simptom..nu febra, nu usturime cind faceam pp...E adevarat ca faceam pp des si ca dupa ce faceam imediat ma trecea iar, dar nu m-am gindit ca ar fi semn de infectie. Acum dupa tratament fac la fel de des pp, dar parca nu imi vine la imediat dupa ce am facut sa fac din nou..in fine! Durere de ovare nu am avut! Daca vrei sa fi sigura repeta urocultura
..eu am refacut-o la Sanador ca mi-au dat cel mai repede rezultatul...in 3 zile cu tot cu antibiograma!
Si eu cu cheful sunt varza...si ma intereseaza sa stiu ca bebe e bine...ieri am dansat ceva fetelor..a adus sotul un CD cu muzica de negri ca asta imi place mai nou...50 Cent si toate prostiile si am tras un dans si ne-am frecat si noi ca negrii, in timpul dansului...ieri as fi avut chef rau...dar cu atit am ramas!
...de fapt eu, ca el...imi fine...mi-e rusinica!![]()
Cit priveste kg...si eu pazesc frigiderul non stop asa ca sigur voi fi printre fruntase la Kg
...uite am terminat deja 3 tarte cu caise si 3 cremwusti cu mustar si paine![]()
Ma uit acum la poze!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
utocatalina spune:
Alina pozele nu se vad...cred ca din cauza ca este chestia cu "my photo" si cind dau click apar pozele mele!
Pune userul tau acolo!![]()
Acina si eu daca e baiat am varianta cu Andrei, desi noi o vrem pe Andreea!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
utocatalina spune:
Anca super poze
....faine rau...acum le-am vazut
...si rochia de mireasa in genul in care am avut si eu...beton!
![]()
Cafeluta draguta
12+
Simburica
acina spune:
Cata e super .
Iubi meu e asa convins ca va fi baiat incat a exclus variata
fetita asa ca nu i-a trecut prin cap vreun nume .![]()
Dar Andreea e o varianta frumoasa .
Pup
Anca
http://community.webshots.com/user/ancaspiri