Mamici de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Neata fetelor...sunt foarte fericita
...ieri am fost la o petrecere frumoasa si inainte m-am innoit cu un treinning beton pe bleumarin si bleu, super bestial
...am mincat la petrecere: mici, pui gratar, cartofi pai si tort...afara a fost cald si bine si am ajuns la 12 noaptea acasa...La petrecere m-am intilnit cu o
, tot pacienta lui T, burtoasa in 8 luni cu fata si va dati seama ce conversatie am bagat si pe ce tema!
Am aflat ca la 13 sapt. la eco morfologica Iosup i-a zis ca o sa aiba fetita si asa este...triplu test i-a dat o bataie de cap, valeu, pentru ca l-a facut la 15 sapt. si i-a dat risc ridicat pentru sindormul Eduard...mi-a zis ca si asta se refera la nu stiu ce handicap, a fost disperata si s-a dus la T si la Iosup, care au linistit-o si iau zis ca in nici un caz sa nu-si faca probleme ca e sanatosa tu...ceea ce vreau sa spun pentru cele care faceti triplu test
...va tin pumnii sus si sa o interpretati cu doctorul in corelatie cu eco morfologica ca sigur va fi bine!
Giova ai o super burta
..sincera sa fiu nu stiu cum ai luat nuami un kg, dar imi place la nebunie burtica ta..bravo!
Denisa la mine nu tin sfaturile, doar ma cunosti, asa ca daca vreau sa conversez despre luna si stele o fac cu siguranta si fara pm
...pupici Alina burtoasa draga!
Maria eu nu am mai prestat de 2 luni, asa ca sunt aproape virgina...dar noroc cu utrogestanul luat vaginal ca altfel s-ar pune pinza de paianjen
...Sotul vrea dar T mi-a interzis pina la 14 sapt. ca am avut singerarea cu pricina...ma abtin si eu, ca o fata mare!
Daca nu merge decit legat..fa-o!
Ha uite ca si Alina
e ca mine...mai noi cred ca ne-am vorbit sa mergem la unison...dar si cind ne-om apuca de prestat!
Bee
asa tine-o tot intr-o burtica mare si frumoasa...pai asa si trebuie!![]()
Maraki
sa stii ca citeam la gravidutele de noi-dec si se pare ca sunt foarte multi barbati care nu vor sa o faca sa nu-i dauneze lui bebe...cred ca si al meu va face parte din ei...dar vedem dupa 14 sapt. cum stau cu cheful si daca am voie! Si eu tot des ma duc la baie!
Mirela maine ma duc iar la petrecere asa ca nu o sa ratez sa va zic ce am bagat pe gusa!
Astept ziua de maine sa fc si eu 13 sapt.![]()
Hai ca va mai scriu mai incolo si fara pm!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
utocatalina spune:
A..si dupa ce ma laudat acum 3-4 zile ce ten frumos am...azi am 3 cosuri frumoase, din alea cit China
... care dor si nu se poate face nimic
...unul pe frunte, unul linga nas si unul linga timpla...sunt buboasa!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Giova spune:
Neatza!!
Dupa ce ieri ma laudam ca ma simt bine, aseara dupa ce am papat, am
.Pe urma somn de voie.
Azi, sper sa fiu mai bine.
BEE eu am intrebat de eco morfologica, ca habar n-aveam.
Am vazut pe lista de preturi la dr. meu, dar nu stiam ce e aia.La el costa cam 1 mil.
Dr. nu mi-a zis nimic de aceasta eco, nici nu l-am mai vauzt de 2-3 sapt., acum merg odata pe luna.
O voi face atunci la sf. lui aug. la 20 sapt., cand sigur voi stii daca e baietel.
CATA nu m-am ingrasat nici un kg. am intrat in sarcina cu 63 kg si in prima luna am scazut 3-4 kg. de atunci sunt tot pe 59-60 kg.Mai mult nu cresc.
Eu zic ca am scazut si mai mult de 4 kg, ca am sanii si burta mare.
Pana acum 2-3 zile nu am mai avut probleme cu sanii, dar acum au inceput din nou sa ma doara.Continua sa creasca.Oricum am auzit ca tot cresc, asa ca....,iar trebuie sa-mi schimb sutienele.
De prestat..... al meu ar vrea in fiecare zi/seara, eu sunt aia care are frica sa nu-i faca ceva la bebe.El n-are treaba, mai ales ca i-a zis dr. ca e ok si ca nu afecteaza bebele.
poze
gio
si bb 14+
utocatalina spune:
Giova retinusem gresit faza cu kg
...inseamna ca ce trebuie creste
...adica burtika si
...mama vreau si eu tite mari!
![]()
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Maria28 spune:
Buna dimineata 

Catalina as vrea eu sa-l leg ,dar el e de 2 ori mai mare ca mine ,nu am nici o sansa
Tot vorba dulce mult aduce 
Bebicii sa fie sanatosi si noi fericite 
Astazi am implinit 8 saptamani
,ce fericire 

8
Maria
utocatalina spune:
Bravo Maria...
multe inainte...sanatate multa si sa numaram sapt. dupa saptamina!![]()
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Maria28 spune:
Mai fetelor eu nu as mai vrea sa imi creasca sanii ,ca sunt si asa mari in opinia mea ,mai bine sa creasca burtik
.Si Catalina ce spuneai de ten frumos ,eu am cosuri pe fata de cand am intrat in sarcina ,voi ce zice-ti e fetita ?
M-am uitat si eu la pozele tale Gio ,super faina mamica ...abia astept sa ma mandresc si eu cu burtiku 
8
Maria
utocatalina spune:
Maria eu stiu ce sa zic de cosuri? Si eu sper..dar stii tu trebuie sa se mai potrivesca si socoteala de acasa cu cea din tirg
...eu sper ca poate totusi iese!
Mi-e ciuda ca sunteti asa pieptoase
...vreau si eu un 2 jumate sau 3, daca se poate!![]()
Cafeluta draguta
12+
Simburica
utocatalina spune:
A...si apropo de graviduta in 8 luni de ieri...a luat 15 kg pina acum, iar 5 a luat numai in primele 3 luni, exact ca mine...mi-a zis ca apoi apetitul a inceput sa scada si s-a reglat, nu mai papa asa des...de vreo luna a reaparut si apetitul...ar fi foarte bine sa o iau si eu pe urmele ei..as fi multumita!![]()
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Giova spune:
Doamne da Catalina sa nu depasim 12-15 kg. Nici eu nu as vrea.
Va da-ti seama ca la anul in 19 aug. avem nunta. Si nu vreau sa fiu o mireasa grasunica.Sper ca din ian.pana in aug. sa scap de kg ce le voi pune.
Maria eu am sanii mic, asa ca abia astept sa creasca mari si frumosi. Macar acum sa ma pot mandrii cu ei.
Al meu a zis ca va ajuta sa scapati de stres.El nu-si face probleme in privinta prestatului.... asa ca haide-ti la Timisoara!!!
poze
gio
si bb 14+