Mamici de ianuarie-februarie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Da Mirela ,asta ia fost replica ca ai face rau lui bebe ,dar unde pui ca mi-a facut mie rau .Mi-e teama ca am sa pic pe locul 2 ,cred ca deja am picat ,o sa ne batem pe copil he he
7+
http://community.webshots.com/user/maria2005116

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mai fetelor, nu va mai stresati atata cu prestatul ca nu e un capat de tzara , in primele 3 luni ne scade apetitul, cu sau fara gretzuri iar dupa sapt 13 iti revii, de ce va vaitati, e normal si soa fitzi ok, nu o sa stea nici barbati atata ca nu rezista, trust meCred ca in perd 4-8 luni nu vor scapa de noi, o sa vedeti

Denisa
12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Denisa eu il cunosc pe al meu ,e nebun daca ai intra ceva in cap nu-i mai iese cu una cu doua ,cred ca va trebui sa-l leg si sa-l .
7+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

I agree Denisa !!!!

Adriana 12+

Mergi la inceput

Va doresc o seara placuta ma duc sa pap si sa ma uit la TV ,de acum incep sa mi se inchida ochisorri Vorbim maine
va
7+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello burtici
Observ ca numai fete frumoase avem pe forumUna si una
Mirela tu ai acelasi stil cu mine de a mancaRepede si nu prea bine mestecatImi pare rau sa aud ca tot asa te simti( eu vorbesc )dar sper ca ne ajuta Dumnezeu si pe noi si poate ne lasa cu starile astea de greata in maxim o saptamana. Maine facem 13 saptamani pline Uraaaaaa....sa ajungem cu toate mana in mana pana la sfarsitul lunii a 9-a cu sanatate maxima
Apropo.... luni ma duc la
Denisa tu cum te mai simti? Nu ai deloc greturi?
Fetelor eu chiar nu am avut chef deloc de prestat pana mai acum 3 zileChiar daca ma simt rau toata ziua....ma credeti ca uit si nu mai simt deloc ca sant gravi?Mai greu este cu husband-ul pt ca are de gand sa nu mai faca sex pana se naste bebeAre impresia ca il afecteaza cu ceva, eu incerc sa-i explic ca nu are nici o legatura una cu alta insa....Fetele care nu au inca chef de prestat, stati linistite ca vine cheful de la 4 luni incolosi mult mai intens decat inainte
La toaleta tot atat de des ma duc, beau foarte multa apa, sanii ma dor de cate ori ma ridic din pat( nu e nici o ameliorare )De doua zile nu mai dimineata, tentativa este dar nu am ceIn cursul zilei de la pranz incolo ma simt rau si trebuie sa stau in pat
Cam asta este cu mine
Va pup pe toate si chiar daca nu scriu atat de des tot reusesc sa va citesc

12+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Merci Denisa ! La mine pe trimiterea care mi-a dat-o pt. ultrasound zice ca tre' sa fie "anatomi",or fi tot ceva masuratori cred, mai ales ca dr. e sigur ca daca bb nu va fi voi afla ce e!
Atunci voi avea 18 sapt.
In primele sapt. nici eu nu am avut chef de ...dar acum abia astept sa vina sotul !

Oana 15+
http://community.webshots.com/user/bombonicaaa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png

Mergi la inceput

maraki mersi de intrebare, eu nu mai am gretzuri dimi de o sapt si e tare bine, adica in afar c aieri nu am suportat oul si l-am dat afara, is ok, bag un sandvis si gata..eu nu merg f. des l atoaleta, uneori noaptea deloc, nu stiu de ce si cu sanii sunt mai bine si nici eu pina la 11 sapt juamte nu am rpestat, deabia atunci adevarat, asa ca stiu ca va fi bine si al meu nue speriat ca pricepe ce-i spuun, bafat luni si eu merg la prima parte de triplu test si cu eco:)
Auzi sa ii ceri medicului Diclectin dc mai ai gretzuri..A si la mine dupa o sapt de greatza fara sa vars dimineatza au disparut de tot, bafta!

Denisa
12+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ce mult scrietzi voi la munca! Eu la munca nici nu vad netul, nici biroul, nici scaunul. Cand ma trantesc pe un scaun, reushesc sa stau cateva secunde shi parca e mai rau ca tb sa ma ridic imediat! Asha ca ajung acasica lata de oboseala shi nu ma mai ridic din pat. Mi-am revenit chiar si cu sofatul! Iar conduc ca o maniaca! Incerc sa nu ma enervez, sa nu fiu imprudenta, dar sa-l aduc pe bebe mai repede acasa.

Denisa ai mare dreptate cu .Dupa 12 saptamani mi-a revenit cheful de viatza. Al meu se teme el sa nu cada pe locul 2 dupa bebe! De cateva zile il stresez eu rau pe el, dar saracu' e mort de obosit: munca multa, examene la a 2-a facultate si acasa o femeie gravida! Greu!

Fetele v-am vazut pozele si avetzi nishte burtici..........Sa va traiasca!! Si a mea creshte vazand cu ochii. Mie mi-e shi frica la munca sa nu ma deoachie cineva, ca toata lumea se uita la mine!

Nu mai shtiu cine intreba de ecografia morfologica. Ce shtiu eu e ca inainte de 18 saptamani nu e foarte relevanta. DE stricat nu strica, dar daca nu ai bani de aruncat pe fereastra e mai bine s-o faci in sapt 18-22.Daca o facetzi pe la 14-15 oricum o sa o mai repetazti. La noi in Romania, medicii au boala asta de a stoarce pacientzii de bani si de a profita putzin de credulitatea si anxietatea noastra. Eu una o s-o fac pe 15 Aug, la 20+, la Medlife.

Bee 15+
si BEBE

Mergi la inceput

Brabo Bee, iti multumesc ca ai punctat si tu ca in Romania medicii recomanda ecografii inutile pt a stoarce banii si pt ca pt orice acolo platesti, cand de fapt nuai nevoei de atatea dc e sarcina normala, asa e, la 15 sapt la morfologica masuratoriel nu sunt relevante ca la 19-22 sapt, asa ..Stai calma ca si revin si barbatii ca asa e la inceput , cred ca pica pe locul 2, dar noi ca niste doamne smart o sa ii facem sa vada ca sunt pe acelasi loc( 2 si 3 la egalitate)

Denisa
12+
BEBIK

Mergi la inceput