Mamici de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
utocatalina spune:
Anca las ca recuperezi tu mai incolo..nu este ceva iesit din comun sa slabesti la inceput!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
alina m spune:
Am zis ca imi incerc pentru ultima data norocul. Vad ca nu vreti sa ma treceti pe lista.
Poate sunt prea putine date? UM 18 apr, DPN 23 ian, Spit. de Urgente Sf Andrei Galati, dr. Irimia, sunt nascuta pe 07 oct. 1977. De astazi am intrat in 14 sapt., AM GEMENI, am un fibrom care creste odata su sarcina, si... le-am simtit miscarea!!!
E de ajuns?
Lasand gluma la o parte, nu stiu la cate din voi s-a intamplat minunea dar va spun ca e ceva ce nu poate fi descris, te copleseste
Mie imi este f rau, o mostenesc pe mama dar si pt ca sunt gemeni am citit ca iti este si mai rau. Acum abia astept sa treaca ...ca doar au miscat...URA!!!!
Am o intrebare pt voi: Ma cam jeneaza in partea dreapta, cam in dreptul ovarului, e normal, vi se intampla si voua?
14+
alina si gemenii
dana_ene spune:
Salut
burtici !
Ma mai tineti minte ?
Am fost plecata la un curs la Predeal saptamana trecuta, iar miercurea asta plec la altul. Alpinist(a) se face bebe
.
Asa ca sa nu cumva sa ma uitati, ca revin si nu scapati de mine.
N-am apucat sa va citesc pe toate, ca tare mult ati scris si astia la birou m-au prins si-am un teanc de probleme de rezolvat.
La mine greturi tot mai sunt dar parca ar fi ceva mai reduse.
Abia astept inceputul lui august, ca atunci intru si eu in trimestrul II.
Inainte sa plec la munte am facut si eu analizele. Au iesit bine.
L-am vazut si pe bebe la echo si arata foarte bine, dar noi suntem micuti, n-am putut vedea prea multe, doar ca e bine, ii bate inimioara si isi misca manutele si piciorutele.
Burtica mea e cam mare pentru varsta asta a sarcinii ( e mai mare decat a Catalinei la 12 saptamani jumatate
). Nu ma mai cuprinde nimic, trebuie sa-mi reconsider garderoba.
Daniela
(10+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
utocatalina spune:
Daniela am vazut pozele cu Oana ..este superba mindra ta
...ptiu sa nu o deochi...ce iti doresti acum? Baietel sau tot fetita? Apropo sa stii ca de cind am facut pozele cred ca am mai luat aproape 1 kg..asa ca burta e mai mare decit era in poze
..ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si e bine..pupici!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
dana_ene spune:
Catalina
. Mersi pentru aprecierile la adresa Oanei! M-am umflat de mandrie. O sa vedeti ca asa e. Cand iti lauda cineva odrasla, parca nu mai ai loc in piele.
In privinta burticii, stai linistita ca a ta e maricica bine-bine.
La Oana nu am avut-o asa de mare ca acum, de-asta am facut comentariul. Insa pana la final am avut si la Oana o ditamai burtica (uite aici) poza doveditoare
.
Alina M sa stii ca durerile in parti se pot datora si intinderii ligamentelor. Si eu mai am dureri in cate-o parte din cand in cand, dar daca la echo nu ti-a spus nimic doctorul, inseamna ca nu-i bai.
Totusi, pe el l-ai intrebat ce pot insemna durerile acestea ?
Felicitari pentru gemeni !!!... Si pentru primele miscari. Eu abia astept sa-l simt pe bebe. Mi-e dorrr de senzatiile acelea, aproape ca le retraiesc in subconstient... asa de dor imi este...
Daniela
ALBUMUL OANEI MARIA
dana_ene spune:
Si eu am luat 4 kg. Si abia am trecut de 10 saptamani...
Daniela
ALBUMUL OANEI MARIA
adriana_i_ spune:
Neatza fetelor 
Alina_m: felicitari pentru gemeni si pentru primele miscari! ![]()
durerea in dreapta, sau in stanga, sau pe oriunde poate fi de la intinderea ligamentelor, acum ca uterul creste. Cel mai bine insa spune-i doctorului.
Nu lua personal faptul ca nu ai aparut inca in listuta. Probabil Giova - cea care se ocupa de listuta si capitole, a scapat mesajul tau. Vezi ca sunt tone
. Asa ca cel mai bine trimite-i Giovei un PM cu datele tale, si in felul asta sigur nu te mai scapa.
Adriana 9+
utocatalina spune:
Alina_m feliciari pentru bebei.
Bravo tie..ma bucur pentru tine! Cit priveste durerea pe dreapta..eu tot pe dreapta simt uneori miscari sau bidibicuri iar cind ma jena mai mult pe dreapta era..eu stiu ca foliculul l-am avut pe dreapta si ma gindeam ca sarcina s-a fixat mai spre dreapta, dar eu stiu ce sa zic
..oricum nu-ti face probleme! Sanatate multa!
Daniela chiar ca ai avut burtica mare la Oana
...si sa stii ca eu am luat 4 kg tot pina la 10 sapt.!![]()
Cafeluta draguta
13+
Simburica
Giova spune:
ALINA M mii de scuze.Imediat voi deschide un nou cap. si vei fii pe lista.
Sper ca-ti trece supararea.
Daca vedeti ca mai uit pe una dintre voi, nu ca asa vreau, dar poate nu vad mesajul, se mai intampla, sa-mi trimite-ti pe PM datele voastre.
Felicitari pt. bebei!!!!
Pana acum avem 2 mamici cu gemeni.Numai atat?
ADRIANA mi-e nu-mi plac carucioarele cu 3 roti.Am impresia ca sunt pt. handicapati, nu stiu de ce.
Si zici ca alea care au roti duble, nu sunt bune? De ce?
Sunt tare in ceata cu acest subiect.Dar oricum mai avem timp pt. carucioare.
poze
gio
si bb 14+
adriana_i_ spune:
Giova: mi s-a parut ca cele care au rotile duble si foarte mobile, se manevreaza foarte greu. Adica greu ii tii directia dreapta de exemplu. Intr-adevar poate il sucesti mai usor, rotile fiind foarte mobile, dar statistic vorbind, cat il sucesti si cat mergi cu el drept?
Plus, rotile alea am avut senzatia ca merg fiecare in directia ei (ma refer acum la cele 4 grupuri de doua).
Adriana 9+