Mamici de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
AYUMI spune:
quote:Nu mi-a spus sa nu mai mananc deloc fructe.Am vazut ca de cate ori am mancat fructe seara,le-am vomitat dimineata;acesta e singurul motiv.
Originally posted by tryquote:
Originally posted by AYUMI
Buna,fetele.Azi am intrat in saptamana 13;sper sa nu fie cu ghinion.
Am vazut pozele voastre...ce burtici frumoase aveti!Vreau si eu!!!
Eu nu am greturi decat daca mananc fructe;de fapt mi s-a intamplat doar de 2 ori,o data mancasem banane si o data cirese.Doctorul mi-a spus sa nu mai mananc fructe decat pepene.
Din fericire,inca nu m-am ingrasat nici un kilogram.
Maraki,cum te mai simti?Esti mai bine?
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Asta e o mare aberatie, imi ierti franchetea. Nu vreau sa te discreditez nici pe tine si nici pe medicul tau, insa atat timp cat nu ai nici o problema cu sarcina, mi se pare deplasat sa-ti fie recomandat ne-consumul de fructe...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
http://community.webshots.com/user/ayumi118
utocatalina spune:
Neata fetelor
...am aparut si eu..cam adormita ca deh m-am culcat la 12 si ceva, dar oricum somnul mi l-am facut...am visat tot felul de bazaconii, birr
...bine ca-i dimineata
...
A fost foarte frumos la Cernica...vremea superba, in schimb tintarii ne-au cam fugarit, asa ca atunci cind am vazut ca nu mai tine, m-am schimbat din rochita in pantalonasii noi de fis, aia sport, si gata, am rezolvat problema...de papat am papat niste gustarele den rosie umpluta cu vinete si chiftelute, etc...iar felul 2 am papat vreo 2fripturi jumate de pui la gratar si o tona de cartofi prajiti si salata...nu stiu ce sa ma mai fac dar de cind am ramas sunt innebunita, iar, ca am mai fost si mai demult, dupa cartofii pai
...burta este, va dati seama, cit China mai ales ca am incheiat apoteotic seara cu 2 felii de tort, o combinatie de tort de ciocolata si tort diplomat...daca nu mi-era frica ca mi se face rau, bagam sigur si a3-a felie...eu am gustat ieri..2 guri de sampanie, de la o nunta si un piscot, pentru ca un prieten s-a dus cu tupeu si le-a zis ca sunt gravida si sa-mi dea si mie ca poftesc!
Si am mai baut si o gura de Camapari Orange..
Azi trebuie sa mai prind niste momente de somn, sa ajung la mama sa-i fur musacaua si supa de rosii, sa-mi cumpar pregnyl ca mai am numai maine de facut,dupa care la 17:30 tusti la ziua celei mai bune prietene a mea, tot la o terasa..va marturisesc ca i-am luat niste papucei de la o firma de produse sport super renumita, care sunt beton armat si au culoarea bleu! Sper sa-i placa mult si sa-i vina bine!
Va urez o zi faina!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
Ana_m spune:
Buna dimineata,
Eu ma tot trezesc de dimineata caci cu caldurile astea nu pot sa dorm.
Catalina draga, ai mancat ieri pe cinste nu gluma ! 2 felii de tort ? Eu inainte de a fi insarcinata dulciurile erau drogul meu , sloganul era "nici o zi fara dulce" ei bine acum nu imi trebuie nici sa le vad. Am acolo cumparate coicolati si tot felul de dulciuri dar nu ma ami tenteaza deloc. Nu pot sa zic ca nu mai maninc deloc dulce , mananc dar nu mai asimt nici o placere in general sa le maninc. Sper sa ma fii lecuit definitiv ca am destule kg in plus de la ele.
Eu azi fac linte si poate ceva snitele.
Sarmalutele de ieri au iesit foarte bine , surprinzator chiar.
Astazi dupa-masa vreau sa mergem putin la munte sa respir si eu putin aer curat ca de atata mare si plaja m-am saturat. Se anunta aici o noua zi de canicula
.
Bine fetelor, v-am pupat
alina80 spune:
Neata gravidute!
Ieri nu mi-a mai mers net-ul dupa ce am dat mesajul
, asa ca abia acum am recuperat cu discutia.
CATA, sa dea Dumnezeu sa ai dreptate cu legatura intre cosuri si fetite! Si eu curatenie tot cu sotul am facut, dar tot greu mi-a venit...
Ieri am papat in sfarsit ardei copti!!! Nu mai puteam de pofta...Am fost la restaurant si am papat si Tabule( salata mea preferata) si n-am putut sa ma abtin si am luat si o shaorma...Apoi niste prajituri cu bezea(CATA, tot de la tine e ideea!), iar acum plec la gratar

...
IRINA, felicitari!!! Sa fie sanatos si bebele si tu! Ce bine ar fi sa-mi zica si mie asa devreme ce bebe am!!!
Va pupic si va doresc dumunica placuta!!!
14+
Bee spune:
BUna fetele.
Catalina, eu ma tot minunez de cat potzi sa mananci! Sa-tzi fie de bine si sa-i priasca si la aia mica. Eu una mananc ce am chef si in general fff putzin, carne deloc ca mi se face rau, dar am inceput sa poftesc la dulce, dupa ce 2 luni n-am pus nici inghetata in gura. De luat eu nu am luat nici un medicament de la inceputul sarcinii! Nici vitamine, nici acid folic, nici Utrogestan. Trebuia sa iau Materna, dar din cauza gretzurilor, era inutil. Am mancat si mananc in schimb muuulte fructe si analizele sunt ok, in ciuda alimentatziei cam deficitare (putzin anemica, asta e normal). AAA, am luat NoSapa sapta trecuta de 2 ori, ca m-a durut burtica, atat.
Irina, sa-tzi traiasca baiatul!
Ce bine de lumea care mai iese din orash! Eu sunt asha de obosita, ca nu mai vreau sa plec nicaieri. Felicitari pt cele care atzi avut energie de curatzenie! Eu nuuuu! Am stat ieri 3 ore in bucatarie sa fac mancare, dupa alte 3 ore de cumparaturi pt casa, asha ca..........Lasa ca e prietenul in concediu, o sa se ocupe el, ca eu muncesc si sunt sleita de energie. Shi am inceput sa realizez ca nu ma mai pot apleca la fel de ushor ca inainte. E greu sa te obishnuieshti sa ai grija la ce mishcari faci, mai ales cum sunt eu grabita si repezita.
Maraki si Mirela, tot rau cu
? Eu cu bebe avem 16 saptamani si tot mai
, ieri de cate ori am mancat, iar azi imediat cum am mancat dimineatza! Cred ca s-a stresat copilul la munca si cand a dat de odihna, ishi face de cap!
Ioana,cu
stau ok, adica fara alcool. Dar bere fara alcool, yammi ce buna e pe o zi calduroasa! Nu cred sa fie rau sa bei fff putzin si ocazional, mai ales daca pofteshti! Ce eu n-am mancat pateu? Si stiu ca nu e bine, dar pofteam la pateu, la cremvushti, la ficatzel de pui! Si am mancat.
fetele, ca eu plec in vizite azi! O saptamana ushoara va doresc, deshi shtiu ca va deprim daca va amintesc de pe acum ca maine muncim!
Bee
16 +
si BEBE
utocatalina spune:
Neata fetelor
...azi sunt plina de energie..sunt singurica la birou si imi fac de cap...Bee, Alina si Ana
eu m-am obisnuit sa maninc cit sapte, asa ca ma mir daca trec citeva ore fara sa papicesc ceva...ca sa continui pe linia mincarurilor ieri am papat salata de vinete, chiftelute de pui, fasole teci, supa de rosii cu tatietei de casa, mucasa cu ardei copti(Alina bine ca am papat ieri, ca daca nu imi faceai o pofta...apropo te-a lasat durerea de ovar?), tort de mere...asta la prinz, dupa care seara am papat cordon bleu de pui cu cartofi taranesti si salata de varza si snitel Antena( sau Atena) habar n-am dar minunat cu piureu si tort cu blat de nuci si crema...m-am simtit foarte bine si se pare ca si in weekendul asta o sa am iar 2 petreceri
..fetelor de azi intr-o sapt. merg la eco morfologica la Iosup, nu pot sa va zic ce emotii am de pe acum..sotul zice ca stie ca avem baietel, dar eu simt ca este fetita(sau vreau?)
...apropo au trecut cosurile..s-au dus...ce bine! Vreau sa va intreb o chestie: cam de o sapt. nu mai colcaie deloc burta, nu ma doare nici macar o jena mica...ma simt foarte bine, pe voi burtica va mai supara sau va simititi foarte bine? Eu ma bucur dar mi-e si frica...e normal sa nu mai simti nici macar o jena de la ligamente? In alta ordine de idei pp tot des fac si sinii sunt tot durerosi la sfirsuri, plus ca am observat ca au inceput pe piept toate venele sa-mi iasa in evidenta, iar sfirsurile sunt pline de punctuletele alea pronuntate
...a-ti patit la fel?
Va pup si va urez o zi faina!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
Giova spune:
NEATZA BURTICI!!!!
IULIIULI 

cu intarziere!!!
Scuze, dar eu nu intru in weekend pe forum.
IRINA felicitari pt.
.
La inceputul urmatorul cap. vrei sa pun carucior albastru?
MARAKI, AYUMI si MIRELA cred ca sunteti cele mai ghinioniste dintre noi, dar lasa sa vedeti ce mandreturi de fete faceti si ce mandre veti fi cu ele, ca nu va mai aduceti aminte de perioada asta.
DENISA imi pare rau, la un moment dat si eu vroiam sa zic, ca suntem inafara subiectului, si chiar discutau numai 2 persoane, ceea ce se putea face pe messenger sau mail personal.
Sa nu va suparati, dar decat sa umplem paginile asa cu chestii inutile, si care, nu ne privesc pe toate, ar fi mai bine sa scriem pe privat si aici sa ne acsam doar pe ce ne intereseaza direct si la obiect pe toate mamicile.
Pe mine nu ma doare mana sa tot deschid la 2 zile jumate (vorba lui Try) un nou cap., dar trebuie sa ne gandim la toate.
Sunt alte fete care ne citesc rar de tot, si saracile au ce citi pana sa dea un raspuns, si nu stiu cat le-a interesat acele pagini.
Va multumesc pt. intelegere, sa nu va suparati, si haideti sa vorbim despre lucruri importante pt. noi in aceasta perioada.
Eu am trecut cu bine de weekend fara rau si alte stari naspa.
Si azi ma simt ok.
poze
gio
si bb 14+
Maria28 spune:
Buna dimineata la burticutze!

Ah ,Catalina cu cosurile ma confrunt si eu dar o fi apropiata perioada cand ar fi trebuit sa avem ciclu si de asta se manifesta asa ,cu sfarcurile la fel ,vene ce sa mai zic ,din primele zile de cand am ramas erau mai pronuntate .cu burtiku ca nu te mai jeneaza sa fie cumva de la placenta care a inceput sa lucreze ea si nu mai muncesc ovarele ?
8+
Maria
utocatalina spune:
Mirela...tocmai cind ziceam ca burtica nu mai face nimic. iar am simitit bildibicul ala pe care il asteptam de peste 1 saptamina...chiar ma speriasem unde a disparut...dar daca a revenit m-am linistit..apropo azi am terminat ulima injectie de pregyl
..referitor la intrebarea ta..e adevarat ca jena nu mai simt in burta, poate ca ai dreptate cu placenta...eu habar nu am! Ma enerveaza alta chestie acum..ieri la terasa m-au ciupit de picioare (ca eram in fusta cu sandale) tintarii sau paianjenii...mai stiu eu ce o fi fost..si acum ma maninca de mor..mi-am luat un stick cu ceai de tei si ma dau dar parca nu are nici un efect
..
Cafeluta draguta
13+
Simburica
acina spune:
Buna dimineata frumoase doamne.
IuliIuli La multi Ani chiar daca e cu intarziere, sanatate si numai bine.
Irina felicitari pt baietel.
Fetelor eu am slabit 2 kg in 3 saptamani , credeti ca e normal ?
Va pup
Anca
http://community.webshots.com/user/ancaspiri

Alex - 5 Nov. 2004 .........