Mamici de ianuarie-februarie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina tu mai iei acid folic si acum desi ai trecut de 14 sapt.? Uf sper sa scapam mai repede de cosurile astea...problema este ca trec foarte rau si dor foarte tare..mai rau ca de obicei si ma enerveaza la culmea...acum am fost pina la Mall am cumparat un cadou super pentru prietena mea cea mai buna ca maine e ziua ei..am luat parizer de pui si paine taraneasca ca am avut pofta..si am luat o pizza cu ciuperci, de drept congelata, am bagat-o la cuptor si sper sa fi buna..desert mi-am luat rulada cu banana si ciocolata de casa...la Cernica plec pe la 18:00 si o sa pap tot!Spor la curatenie! Eu am colaborat cu sotul si am dovedit-o!
Pisoi, Alina si eu deci am ajuns la o concluzie..daca ne mai umplem mult de cosuri, facem fete!Sa stii ca mi-ai facut pofta cu sarmalele..si ce bine ar merge un sorici printre ele!Eu nu am facut niciodata, asa ca iti inteleg emotiile! Succes sa iasa bune rau!
Mirela vad ca ai dovedit curatenia...ce bine!De facut mincare nu fac ca ma duc maine la mama si-mi da supa de rosii cu taietei de casa si musaca! Vad ca si tu iei mai mult de 13 sapt. acidul folic...o sa procez asa..simbata viitoare termin cu utrogestanul, iar luni acum termin si cu pregnylul!Continui cu acidul folic si Magne B6 pina pe 27 cind sper sa ajung la T!Sa stii ca am incercat sa le tamponez..acum citeva zile, ca de atunci pe toate le-am luat la omor, si desi alta data era suficient sa treaca, parca mai abitiri cresteau...e las ca se duc ele..
Va urez o zi faina si relaxanta!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

13+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetelor,
Ma simt foarte rau, nu stiu ce sa mai fac, am inceput sa dau afara si ce mananc in timpul zilei Am ameteli si dureri de cap,ziua mi-o petrec 97% in patAstazi trebuie sa iesim la cumparaturi si m-am gandit sa fac o varza calita Fructe tolerez doar caiseleSant singurele care nu imi provoaca
Ayumi tu esti la fel ca mine si Mirela, ai implinit deja 13 saptamani iar acum ai 13 sapt si 1 ziEsti intrata in saptamana 14
Denisa dupa cum vezi stau foarte prost Oricum merci mult ca intrebi de mineApropos....mie imi face rau sa citesc de alimente care nu le pot gasi aici, ce ma fac dupa ce mi se face pofta si nu am posibilitati sa le mananc?La mine cu poftele este foarte periculos, am mai scris ca era sa pierd prima sarcina ca poftisem la rosiiAstept sa vina mama la mine in august si i-am spus sa aduca neaparat crenvursti de la Angst ( afumati si subtiri ) si paine romaneascaCred ca mai vreau si branza din piata de la taran
Mirela tu tot asa rau te simti? Felicitari pt servici Iti doresc sa inveti repede tot ce ti se pare nou si sa le arati ce inseamna romanca
Fetelor vad ca Paula nu a mai intrat sa ne spuna cum a fost la triplu test...sau nu are inca rezultatul? Sper sa iasa totul bine
Eu maine ma vopsesc din nou Ce sa fac daca imi creste repede?
Va pup pe toate si va doresc un we frumos

13+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Buna ziua!!!!!!!! Sory ca nu am mai intrat da ca de obicei nebuneala mare aici cu musafirii.
Sa o iau cu inceputul azi am fost la eco si avem un Baietel care statea bine merci picior peste picior si cu degetul in gura. Placenta a zis ca e ok ca nu e jos si ca e prinsa bine si ca totul e in ordine. Am intrebat de miscat cand o sa se simta si a zis ca normal se poate simti la 14 sau 15 saptamani o data insa daca e prima nastere dupa 17-18 daca nu dupa 20 si ca tot ce credem noi ca simtim nu e bebele ca nu are cum sa strabata asa repede deoarece peretii uterului sunt grosi si el prea mic deci mai asteptam.
In rest v-am citit mereu si dupa 5 august cand ajung acasa promit sa intru zilnic ca inainte.
Maraki ce faci ? Cred ca la tine e sigur fata ca prea te chinuie da las ca vezi tu ce frumoasa fata ai sa faci poate o cuplam cu al meu baiat.
Denisa nu te mai supara ( sunt cu totul de acord cu tine) ca o sa te certe bebele.
Va pup fetele si sper sa mai intru de curand.
Irina
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irinadum felicitari pentru baietel! Bravo! Ce faci acum iti pui carucior cu bleu pe lista? Eu de-abia astept de luni intr-una sa vad daca imi zice ce este...la fetita am fixat de mult numele:Andreea Cristina, iar ieri am negociat si numele de baiat, daca e sa fie baietel: Remus Andrei...
Maraki imi pare rau ca nu te simti bine...parca si eu am o usoara greata in ultima vreme si o stare mai accentuata de oboseala..dar ce sa facem...o sa trecem noi si peste...pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

13+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki ce sa-ti zic, ai grija de tine si menajeaza-te dc poti, pune-l pe sot la curatenie dc iti e asa de rau, imi pare rau, eu p eal meu nu am cand pt ca el e mai tot timpul la munca si cand e ecasa mai facem si noi ceva impreuna.
Irina, bavo si felicitrai pt baietzel, ssa fie santos, eu nu am preferinte dar nu stiu de ce acuma, parca inclin mai mult pt baiat, desi visul imi spune ca e fetita
Nu e vorba ca sunt suparata, doar ca o sa intru f. rar si in rest cand am ceva de comunicat cu tine sau altcineva voi scrie pe privat sau e-mail.
Weekend placut!

Denisa
12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

IRINA FELICITARI PT BAIETEL,SA DEA DUMNEZEU SA NASTI CU BINE SI SA FIE SANATOS!CU LAPTIC SAU SUC...
FETELE va dati seama,deja am inceput sa aflam sexele la bebei.am crescut si noi ,ce sa mai,intram in trim2
MARAKI eu parca nu mai sunt chiar asa de rau acum ,desi la mine ultimele 2saptamani au fost groaznice.dar mai am greata,plus ca la mine este stomacul asta care o sa ma chinuie pe toata sarcina.sper sa-ti treaca si tie cat mai repede,macar asa putin...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irina ma bucur mult ca l-ai vazut pe....baietelul tau si ca e bine sanatos! Asteptam mai multe vesti de la tine! Incearca daca poti sa intri mai des!
Fetele care va luptati cu cosurile eu nu mi-as face probleme. Am vazut ca si mie imi apar cam in perioada in care ar fi trebuit sa-mi vina ciclu!
Va pup ca merg iar in oras sa beau bere si sa mananc hamsii!
Ioana si Samburel 17+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Iuli LA multi ani! Imi cer scuze pt intarziere!
Weekend placut si sa va odihnitzi!

Denisa
12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Sa nu aruncati cu nimic dupa mine dar eu am baut bere de cate ori am avut pofta! Aseara am baut de exemplu 2 pahare din alea de plastic(cred ca au 400ml) si am mancat multe chestii cam aiurea ca salamuri, carnati, dar m-am gandit ca daca imi pica bine.....Sa nu va spun ca sunt o gravida model....nu am alte pofte decat de Pepsi twist(eu nici nu suportam pepsi inainte, eram fan Coca-Cola) si de Alpenliebe chocolate!
Eu tot asa ma gandesc ca daca imi place ce mananc si imi pica bine, inseamna ca si lui bebe ii plac si ...sper eu....nu-i fac rau!
Pup burticoasele
Ioana si Samburel 17 fix(mai devreme am scris 17+ dar sunt o aiurita care nici nu mai stie ce zi e azi!)

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

quote:
Originally posted by Giova

Adriana acelasi lucru l-am auzit si eu, ca mai bune ar fi carucioarele alea cu 3 roti(1 in fata, 2 spate9

Giova nuuuuu!!!!

Nu asta am spus. Ma referam la carucioarele cu 4 roti. Sunt doua tipuri: fiecare roata e formata din 2 roti cuplate si au mobilitate foarte mare, sau fiecare roata e formata dintr-o singura roata. Eu viotez pentru cele care au o singura roata. Deci carucior cu 4 roti, fiecare formata dintr-o singura roata

Cele cu 2 roti in spate si una in fatza sunt dinamita de nasoale. Am "condus" si unul din ala si dupa 20 de metri mi-am cerut scuze si am zis ca mie mi-e frica pentru bebe sa mai conduc asa ceva.

Adriana 9+

Mergi la inceput