Mamici de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
alina80 spune:
Buna fetelor!!!
Eu sunt foarte fericita, azi ma duc la echo la ora 8 seara, merge si sotul meu pentru prima data cu mine!!! Abia asteptam sa-l vedem pe bebe! Cred totusi ca e devreme, dar poate mi-o zice daca e fetita sau baietel...
CATA, durerea de ovar s-a dovedit a fi, zic eu, durere din cauza constipatiei. Ma mai doare putin, o sa-i spun doctoritei azi sa vad ce zice. Vad ca ALINAM are aceeasi problema. Pe sani si eu am venele mai vizibile de cateva saptamani, la fel si punctisoarele albe le am si eu pe sfarcuri.
Si pe mine m-au ciupit ieri cativa tantari la gratar, asta e...mancarea a meritat orice sacrificiu!
Am rosu in gat continuu de vreo 2 saptamani si ma mai si doare din cand in cand cand inghit. In rest nu am temperatura sau alte chestii...O fi vreo alergie la ceva, cine stie? O inteb tot pe dr.azi, ca sunt cam ingrijorata...Cred ca trebuie sa-mi fac o lista cu intrebari ca parca vad ca uit totul acolo de emotie cand l-oi vedea pe bebe!!!
Va pup!!!
14+
utocatalina spune:
Alina iti tin pumnii sus la eco
..si eu o sa merg prima data cu sotul tot la 14 sapt...adica o sa intru si eu cu el la Iosup...ca la T la eco transvaginale nu am vrut, iar la ultima abdominala nu era aici! Eu cred ca ai mari sanse sa-ti zica ce este bebe...mama am eu emotii! Vad ca avem aceleasi simptome si peripetii (cu tintarii)..Cu rosul in git cred ca iti va trece cu ceaiuri cu lamaie multa..sa faci lista cu intrebarile pentru doctor ca si eu asa fac! Lunea viitoare si eu tot la 20:00 voi merge la Iosup..coincidenta sau nu?
Pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
Giova spune:
si la mine sanii sunt mari, se vad toate venele, sfarcurile sau marit si s-au mai inchis la culoare.
Mi-am luat crema de la Chicco antivergeturi si ma dau zilnic cu ea pe burta si sani.
CONTINUA UN NOU CAP. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53461" target="_blank">aici
poze
gio
si bb 14+