Mamici de iulie-august 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

am uitat!
Cati, multumim pt vestile de la Albinuzza.
si fetelor, multumesc pt incurajari, sper sa fie ok si cred ca o sa fie. e prea plina de bucurie pt copilul asta inima mea ca sa faca prostioare.
Lory, bafta si un bebe grasunel!
M 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nasha Albinutzzei spune:

quote:
Originally posted by caterina71
Eu am fost de dimineata la control, iar dupa am vizitat-o putin pe Albinutza...Ieri a mai facut o analiza din buricutz si asteapta rezultatele...
Analizele la buric au iesit bine. Bondarul e sanatos, creste si zambeste

Uraaaaaaaaaa....a primit confirmarea de la doctor si iese maine cu Luca din spital
De maine trece la cu bondaru'
hihihi

nasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

gabi eu cred mai mult in presimtiri decat in lasatul burticii...am vazut o mamica pe la sfarsitul lui februarie cu burtica jos de tot (avea DPN 1 aprilie ) si a nascut pe 10 aprilie... Aaaa si burta coborata inseamna ca iti intra palma lejer sub sani, pe mijloc, mai zicea cineva ca simti ca iti tii burta pe picioare

emaaimee imi place tare mult cand te aud cu ceaiurile pentru toate chestiile din lume, cred ca ai un mic plafar acasa. Sanatate multa Oanei, sa-si revina cu ochisorii. Si Mirunei i-a aparut o pata micuta vinetie intre ochisori cam dupa 2-3 saptamani de la nastere, cica de la eforul de a suge, intre timp am mai auzit si pe la alti parinti cu copii mai mari. Cat despre doctori si sfaturile lor contracdictorii, urmeaza-l pe cel care iti este tie rezonabil, ca aici mama stie cel mai bine.

Irina, ti-a zis tie ca te programneaza inainte pentru cezariana? ca stiam ca la prima nastere asteapta semnalul de la bebe...asha ca, mamini, e posibil sa nasteti cam deodata....

danaB sa stii ca desi imi e tare greu deja cu burtoiul,m nu-mi doresc deloc sa nasc prea repede, de fapt as astepta daca se poate macar pana pe 25-26 iulie...doar ca nu depinde doar de mine

kulta si pe mine ma mananca degetele sa spal o mocheta si un covor, dar ma abtin cat pot. Mai mult de maturat si dat cu mopul nu m-as mai baga. Apropos, si eu am avut asta noapte dureri de sale groznice si burta tare, credeam ca mi-a venit vremea... se pare insa ca e doar o pregatire a lui bebe sa intre pe fagas...dar Sebastian trebe sa mai astepte!!! Cat despre greutate, eu cred ca e foarte bine, numai in ultima luna bebelusii iau un kilogram, deci la tine dc s-ar naste la 40 saptamani ar depasi 3.5 kg (asta daca eshti si tu mai cumintica!!!

Monica-Elena a crescut super Mihnea, felicitari amandurora!

Lory iti tinem pumnii pentru maine, sigur va fi totul bine! Refacere usoara si un bebe cumintel!

Albinutza numai bine iti dorim tie si lui Luca, sper ca episodul sa fi trecut complet si sa plecati repejor acasa, ca nicaieri nu e mai bine!

Offf mamicilor cand vad prin ce probleme treceti parca mi se face si mie frica! Stiu eu ce stiu cand vreau sa mai stea la caldurica si galma mea!

andreea ai grija de bebe, poate reusesti sa-l convingi sa se bage cu capul la cutiuta ca sa nu ajungi si tu la cezariana... Merci de SMS, dar l-am gasit abia dimineatza :(

Revin

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 37 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Albinutzza, toate cele bune !

Anis, ma bucur pentru tine. Eu numai maine primesc rezultatul.

A venit de dimineata gazda, cica sa ne pregatim de plecare ca si-a gasit deja chiriasi ... desi am platit pana la sf lunii! Ce oameni!
Mi-a stricat ziua. Si nici nu am terminat la apartament.

Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

multumim fetele.
bebe07 nu dispera. si eu am grupa oI si rh negativ si sotl AII si rh pozotiv iar
mihnea are grupa AII a tatalui si rh negativ al meu. pe tot parcursul sarcinii am facut dozarile de antiorpi anti rh si anti A iar la nastere am facut vaccinul la 3 ore dpa nastere, iar
mihnea a facut intr-adevar un icter mai prelungit de 2 sap si jumatate dar am nascut sambata si luni la 11 eram acasa asa ca a facut icterl acasa. l-am pus mi dezbracat la lumina la geam pe masuta de infasat. ma speriasem si eu ca nu tragea cu putere la san si era adormit mereu si evident nu lua in greutate, dar dupa ce trece icterul sa vezi ce repede recupereaza. deci nu iti face nici un fel de probleme. daca ai intrebari trimite-mi pm ptr ca nu prea citesc din lipsa de timp ce scrieti.
bafta!

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Anda, inseamna ca sunt in grafic.
Of, Mamini, si eu vreau sa treaca de 3kg.
Anis, felicitari. Eu astept rezultatul inca.
Albinuzza, abia te asteptam printre noi.
Boga, si tu cu dureri de sale? La tine e mai putin riscant dar iti doresc sa tii pe bb inauntru cit ti-ai propus.
Ella, da-i naibii si nu mai pune la suflet.
Va pup
Asteptam vesti de la Irina.K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

IRDA felicitari pentru fetita cea nerabdatoare, sa va aduca numai bucurie si lumina! iar tie puiul drag, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume, sa cresti repede maricica si sa ne vedem prin parc cat de curand!

acusor in principiu daca tu ai facut varicele si alaptezi, nu e nici o problema daca mama ta intra in contact cu bebe, doar ca probabil el nu va face varicela cat e mic si va face ZZ cand e mare . Eu am imunitate la pojar fiind alaptata cand frate-meu a facut boala!

irina cred ca eu sunt singura dornica de plimbari inainte de nastere...sper ca vineri sa plecam la Bv, sa o vedem pe Mirunica, daca nu se strica si DN1 intre timp...sigur ca plec cu bagajul de spital! Daca ar fi avut sotul drum la mare, ma legam de bancheta din spate sa nu plece fara mine!

monai nu sunt recomandate pe perioada alaptarii parfumurile sau deodorantele cu miros puternic pentru ca bebelusii nu mai simt mirosul mamei, care ii calmeaza. Dar cred ca si daca le dai biberon, e mai bine sa nu ii innebunesti cu mirosurile straine.
Vezi ca pepenele e cam greu digerabil la bebei asha de mici. Eu din cauza asta am facut vinete si ardei copti saptamana trecuta si ma umflu cu pepene de vreo 2 saptamani. O sa ma mai gandesc ce sa mananc de sezon acum, ca dupa aia o sa fim mai limitate la mancare...

gabi dar daca e fata si iese la luna plina ce-o asteapta???? Desi ma gandesc cu groaza si rac si la luna plina o sa fie cam somnambula in perioadele de luna plina-noua...

Feteleeee eu nu m-am gandit la 50 E nici pt anestezist, nici pt neonato...m-ati cam pus pe ganduri. O sa intreb cum e la noi la spital...
Eu nu shtiu sa-mi prezic ziua, dar de ora am o presimtire ca ar fi in jur de ora 4, si ziua si noaptea e foarte activ bebeliciul la ora asta, deci ceva ceva o fi, nu?

Oau katink, vrei sa mi-o iei inainte??? Ai grija cu fe (mnie nu mi-a mai repetat analiza), eventual ia-l dupa schema lui mamini.

mamini mi-=am amintit, se chema aspacardin medicamentul ala, la mine chiar mergea la tulburari de ritm desi nu e facut pentru asha ceva... Aoleu ce ma enerveaza nordicii astia cu impolitetea lor...ca asta nu se mai poate numi raceala!

deny nastere usoara, sigur ca se apropie ca doar ai depasit 38 saptamani!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 37 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ne-am intors de la monitorizarea inimii lui bebitz. E totul ok, e sanatos se vedea clar cum ii creste pulsul la miscarile mai ample, mai puternice. Ne-a si facut o reprezentatie din aia stil alien ... Am primit si foicica cu inregistrarea batailor inimii sa pun la dosar.

Kulta, Sebi e in grafic, nu te ingrijora. Nu este el un gigant, dar nici mic in nici un caz nu este.

Felicitari pentru toata lumea cu vesti bune de la analize E super asa daca e atmosfera mai entuziasta.

Ella, asa este. Ingrozitor cata rautate si lipsa de consideratie este in jurul nostru azi si te doare mai ales cand vine de acolo de unde nu te astepti. Cateodata cred ca e bine sa raspunzi ferm si sa nu te lasi calcat in picioare. Cel mai rau e de blege ca noi, care din prea mult bun simt tac. in loc sa-i zica omului in fata parerea in cuvinte nu neaparat foarte elegante.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 36+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Gabi, felicitari pentru vestile bune. Pupici multi si ai grija de voi.
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ella- felicitari pt rezultatul controlului! Bravo!
Si nu te mai supara pt toti prostii! Daca ai platit pana la sf lunii, stai pana atunci si gata! Nu pleci tu cand i se scoala ei! Doar nu e nebuna sa te dea afara din casa si gravida! E dreptul tau!

DanaB-multumesc mult!

Oana- ma bucur ca e mai bine Eva si tu un pic mai linistita. Va trece per mai grea si vei vedea ce bine va fi atunci! Oricum esti tare rau cu gustatul laptelui!

Kulta, nu stiu daca e de la control ce simti tu. Am avut si eu mai demult dureri "de ovare" si cand m-am dus la eco 3D la Iosup, a ras de mine, ca ovarele sunt mici acum si nu mai dor, si ca durerea aia inseamna contractii. Asa ca ai mai multa grija! Iar de bebe, eu zic ca nu e mic. Si eu am fost la 35 sapt si avea bebe 2.500kg si m-am speriat ca e mic dar dr a zis ca pare cu 2 sapt mai mare! Deci in grafic esti sigur!!!!

Ella si Bebec07- si eu am avut greturi pana acum 2 sapt, vomitam in fiecare zi de cateva ori. Si dr a zis ca e normal, ca nu e o problema, ca la unele asa se intampla. Acum mi-au trecut si nu ma pot opri din mancat!

Boga- ne bucuram ca nu te-au oprit la spital. Speram sa mai stea bb la burtik atat cat e cazul!Si sa treci cu bine si peste drumul de vineri! Iar despre banii astora - eu din lege nu am inteles ca e numai daca nu ai mai mult si oricum o per vreau sa stau eu cu copilul nu sa iau bona. Am o prietena careia ii lasa bona mesaj pe frigider "Azi fata ta a facut primii pasi!" sau "a zis mami" Sa nu o iei razna ca tu nu ai vazut? Tu stii cel mai bine sentimentul ca o ai si pe Mirunica! Eu vreau sa stau macar un an si ceva cu el acasa orice ar fi!

Monai - nu te mai lua dupa forma burtii si babe pe strada ca nu conteaza! Cunosc o tipa cu burta de fata 100% si are un baietel.... Imp e ce simti tu ca ai! Eu la mine eram sigura ca e baiat din sapt 6!

Cati- multumim pt vesti depre

Monica_Elena - felicitari pt masuratori! Sunteti mari! Lasa ca vor trece si colicii. (e chiar asa de rau ca pe mine ma speriati deja!)

Bebec07- nu te mai panica de acum! Stai linistita si va fi bine!

Anis- numai vesti bune la tine! Felicitari! Cine stie de la ce a aparut herpesul? Trece repede! Probabil ca de la emotii sau nervi.

Nasha -ei - multumim mult pt vestile bune!!! Abia o asteptam acasa sa ne povesteasca despre ea si micul Luca! Imi pare rau ca a trebuit sa treaca prin atatea dar imp e ca acum se simt bine amandoi si sunt sanatosi! Multi pupici pt mamica si bondarel!

Lory- iti tinem pumnii! Mult succes maine!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput