Mamici de iulie-august 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
mitub spune:
kulta dilatarea este 10 cm diametru, iar circumferinta este 35, adica circumferinta colului este pi (3.14) inmultit cu diametrul (10) iese in jur de 32 si banuiesc ca 3 cm nu mai sunt o problema...
hihihihi m-am trezit si eu dupa 2 capitole sa raspund...era clar ca zisese cineva inainte, dar ce sa fac, ma gandesc ca poate sunt utila cuiva pana la urma
Fetele!!!!!!!!! va rog mult sa nu mai plangeti, ca mai rau se agita bebelusii si nici voua nu va face bine. Aduceti-va aminte ca am promis cu toatele sa nu facem depresie post-partum!!! Bebelusii cresc asha de repede si o sa vedeti cum dispar rand pe rand problemele, cu fiecare zi trecuta, cu fiecare zambet...mai aveti un picut si vor incepe sa se joace cu manutele, sa cerceteze casa, sa va pipaie fata... mai e un picuuut!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 37 + (DPN 1 august)
anis spune:
Dede, esti super haioasa si cu semnatura asa noua esti mortala
.Ai sa vezi, pana la urma o sa gaseasca Medeea drumul de iesire
..si o sa fie bine...
Lory ,multa bafta maine...cred ca ai niste emotii!!!
Fetele care au control azi..multa bafta si sa veniti cu vesti bune!
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Buna fetele!
Felicitari burticilor care au avut ieri control si bafta multe celor de astazi, va asteptam cu vesti bune!!!
Oana C, Ioana, Monica-Elena, Adriana, Emaaimee sa va traiasca puii, vad ca deja iau foarte frumos in greutate si in lungime, voi sa aveti laptic suficient pentru prunci si sa treaca si sa va ocoleasca colicii cat mai repede!!!
Lory, succes maine la operatie, refacere rapida si un pui sanatos!
Cati, multumim pentru vestile despre Albinutzza!
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii
KULTA spune:
Ella, imi pare rau ca te simti rau. Nici eu nu ma simt stralucit si mai sunt si stresata ca il dau pe bb afara. Mama s-ar putea sa vina pe 25 iulie.
Boga, multumesc mult.
Fetele, va rog, raspundeti-mi la intrebarea: Este BB al meu mik daca la 34+sapt are 2200g??
Gabi, crezi ca bb e ok? Nu e prea mik?
Multumesc
k34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Katink spune:
Dede, hai ca esti haioasa
"Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde" Nimereste ea usa, ai sa vezi ![]()
La mine e usa deja intredeschisa
, si azi-noapte timp de 2 ore, nu exagerez, a miscat burta mea de am zis ca nasc. Vorba sotului, parca era un sac cu pisici
.
Bogdana, felicitari pentru control! Ce putin mai ai si tu, pe 20 iulie nasti?! Atunci implinim 38sapt. si eu sper sa mai stea pana sambata sau duminica viitoare, dar asta tot de ea depinde, degeaba ce vreau eu 
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii
bebec07 spune:
Ella,eu sunt parcata in baie de vreo 3 saptamani(greturi, varsaturi, arsuri)dar am descoperit ca daca nu mai mananc mere nu mai am arsuri asa puternice si daca nu mananc seara piersici si nectarine(se digera foarte greu)nu mai vars in fiecare seara...Ma rog, toata chestia e relativa...Am incercat sa nu mananc(vax,tot au fost arsuri)asa ca m-am resemnat...
Am vb cu nenea dr si mi=a dat dicarbocalm sau bicarbonat alimentar(ce prefer).Ma consolez cu gandul ca nu mai am mult...
Ursuletule, eu am sterilizator pt microunde de la Avent si l-am incercat pe bibe nepoata-mii, se pare OK, asa ca, parerea mea e sa-l cumperi, nu-i scump deloc si-i practic...
Apropos, stie cineva de vasele Zepter?Ca platesc rate la una pt bebica
Pupici
andatudor spune:
Neata burtici si mamici!!
Kulta-ai grija de tine si nu mai face nimic!!! Una e sa ai grija de Danutza si alta sa te apuci sa freci mochetele.Deci stai cuminte ca sa stea si BB Sebi cuminte!!
Nu te mai stresa cu greutatea pt. este la fix!!! In cartea viitoarei mame la 34 saptamani de la fecundare si 36 de la UM scrie ca BB are fix 2,200 gr.!!
Oana,Andreea,Monica-Elena,Ioana,Ema,Adriana- felicitari pt. bebei mancaciosi si sa fie sanatosi in continuare fara probleme si colici!!
Anis-felicitari pt. analize!! Vezi ca totul a fost bine?? Sati mai linistita acum si nu te mai agita din nimicuri ca stresezi bebelina!!
Mamini-bine ca ai facut analizele si totul e bine si programat.Sati linistita ca inimioara ta va fi cuminte si plina de fericire!!
Succes fetelor care au control azi si sa vina numai cu vesti bune!!
Cati-iti multumim pt vestile de la Albinutzza si o asteptam cat mai repede pe forum!!
Anda si
buburuzu' din burtica 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
bebec07 spune:
Fetelor, sunt un pic disperata.Sa va pove...
Eu si soata avem incompatibilitate de grupa, adica eu am 0+iar el AB.Am fost la 12sapt la Inst. de Hematologie pt dozare de anticorp si rezultatul a fost Ok, adica anticorpi sunt absenti, iar sapt. trecuta m-a trimis dr, asa, intr-o doara, sa-l repet si STUPOARE, acu au aparut...
Va dati seama ca atunci cand m-a sunat soata m-am facut fleasca.Sun cumnata(medic nenatolog)in disperare si verdict:bebica o sa trebuiasca monitorizata mai atent, poate face icter mai pronuntat si trebe pusa la lampa
.Era ultima chestie la care ma asteptam pt ca sansa sa apara anticorpii acu era de 0.01%
Au inceput contractiile de ciuda, nervi si disperare.Noroc ca azi ma duc la control...
Pupici de la
si bebica 38
mamini spune:
Buna dimineata, fetelor!
Kulta, bebe Sebi nu e prea mic, nu e nici mare, dar daca stai cuminte trece de 3 kg. trebuie doar sa il lasi sa mai stea la cald si sa te odihnesti, sa maninci bine si sa fii senina.
Dede, hai ca gaseste ea usa, nu i-o fi venit inca timpul de plecat de-acolo si in fond e fata desteapta, de ce s-ar grabi?
Boga,tinem pumnii sa te tot trimita acasa daca e ok si pe 19, poate iese totusi leu...
Katink, poate dura, chiar daca e colul deschis, ai vazut la Adriana a durat mai mult, la Oana mai putin...acum depinde cit de grabita e fetita ta, important e sa fie bine.
fetele cu bebei, felicitari! ma gindeam ca toate ati reusit sa alaptati si aveti bebei cuminti care iau in greutate, mai repede sau mai incet, o sa treceti de greutati!

M 35s
anis spune:
Am aflat rezultatul la analiza cu streptococul .e negativvvvv
...am scapat si de asta.
Azi dimineata m-am trezit cu un herpes la gura.De la ce o fi? De la emotiile de ieri de la control? Serios imi era asa o frica...de ma inrosisem toata la fata si cred ca tensiunea mea care de regula e mica ,era f mare aseara...
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."