Mamici de iulie-august 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Gabi - Felicitari pt control! Bebe al meu e timid, nu a miscat deloc la controale! (e adevarat ca de fiecare data ne face eco si poate nu-i place, stiu eu?)

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Iar bintui singura.
Irina, adu-ne vesti. Cum esti?
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Simona si fetele...sarumana de urari...sa dea Dumnezeu sa fie bine mereu...

Cu ce am voie sa dau la herpes?? Clar de la emotii...imi era asa frica de lichidul amniotic...ca numai asta intrebam...

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ella si Kulta...va tin pumnii sa iasa bine analiza...

Maine are cezariana Lory ,nu? Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Salutare la toata lumea!
Irda felicitari,sa-ti creasca puiutza mare si sa veniti cat mai repede acasa!
Anis vezi ca-i totul ok, ma bucur pt tine,vreau sa-ti spun ca si al meu a fost cam lenes zilele trecute si m-am stresat putin,iar dok a zis ca misca foaarte bine si m-am linistit.
Adrianafelicitari pt Aidan,ce grasunel e!
dana bai dreptate au trecut zilele parc-au zburat,nu-mi vine sa cred inca, ca in curand voi fi mamica,parca nu mi se intampla mie.Legat de presimtiri:simt de parca as mai avea cel putin o luna pana nasc,nu am nici un fel de simtome premergatoare nasterii,se pare ca bb-le meu e mai comod.
Lory,numai bine,iti tinem pumnii!
Ella 2000,ce oameni!!!ai grija sa nu te agiti prea tare cu mutatul!
Cati si Nasha multumim pentru vestile despre,bine ca e bine!
BOQA multumesc pentru raspuns!
BEBEC07 imi pare rau pt tine,dar linisteste-te,nu te gandi la ce-i mai rau.
Despre mine am vesti bune,nu mai am picioarele asa umflate iar azi am fost la control si tensiunea mi s-a mai domolit asa ca stau bine mersi si astept sa-mi iasa puiutzu desi nu da inca nici un semn.

Ancutza-gravidutza&Alex39+

http://photos.yahoo.com/ph/ancutzathree/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Kulta, in principiu esti bine; poate te mai potolesti si tu acum.
Anis, in sfarsit esti si tu linistita, E grasuna Ingrid. De-abia astept sa ma mai duc si eu la ultimul eco sa-mi zica greutatea, dar peste 2 sapt. Eu azi ma apuc de bagaj.
Mamini, urate probleme de sanatate ai, vorba ta: sa fie bebe bine si te rapari si tu apoi.
Ella, si tu esti bine. Deci azi toata lumea e ok, avem numai vesti bune, s-o tinem asa.
DanaB, nici eu nu mi-am luat nimic pt. alaptat, nici sutien, pompa, creme...aste dupa daca o fi nevoie.
Lory, bafta!
OanaC, hai ca sunteti pe drumul cel bun, cu vacanta...mai avem de asteptat toate.
Ella si eu stau prost cu mancarea, as manca, dar mi-e o lene sa ma duc la frigider...plus ca nu-mi place sa mananc singura, seara mananc cu sotul mai mult.
Nasa si Cati multumim de vesti bune.

Zina si bb Matei 36 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anis - imi pare rau ca nu stiu sa te ajut dar nu am avut niciodata herpes. Intreaba si tu la farmacie! Te doare tare daca-l lasi asa?

Ancutza- ce putin mai ai....39+???? Tu si Dede- asteptati momentul! Lasa ca ies bebeii! Va tinem pumnii!

Simona si Matio 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna, fetelor

Am reusit sa citesc din urma si sa dorm putin.

Anis, ma bucur ca rezultatele sunt bune, e mare bebelusa ta, sa-ti traiasca si sa mai stea la tine-n burtica, la caldura.

Dede, mai ai asa putin!

Si mai sunt cateva fete ce se pregatesc de nastere, sa inteleg ca va veni o noua serie de sugaci?

Eu m-am intors mai linistita de la control: pentru c-am stat numa-n pat si am luat 3 nospa pe zi, nu s-a deschis colul, chiar daca-i foarte scurt (saptamana trecuta se stersese, acu a capatat putina lungime, pentru ca nu apasa fata pe el si am reusit sa domolesc contractiile). Asa ca dau inainte tot asa, si poate ca bebitza va sta cat mai mult la mami in marsupiu...

Pupici,
Cati si Alexia 36+

Mergi la inceput

Caterina..bravo si tu ai vesti bune.ASA ca fa-te comoda in pat ...fa cumva sa ai PC langa tine...sau un laptop..si stai cumintica.
Si eu de vreo sapt am stat numai prin casa..si prin pat si prin fata monitorului..dovada..ca inainte am fost f agitata,nu imi venea sa stau deloc potolita si colul meu era mereu scurticel intre 2,8-3mm.E aseara era 3.6mm...cel mai mare de pana acum...acum cand ar trebuii sa se scurteze...,da am de gand sa stau linistita in continuare sa stea macar pana la 38,daca nu pana la 40.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis, pai stai bine, soro, colul meu era 2.5, dar inchis, din fericire; si programarea o am pt ziua cind implinesc 39 sapt, zic ei ca nu nasc pina atunci si nu mi-au zis sa stau cuminte si nici sa iau pastile. eu cred ca daca esti cuminte o duci pina la termen si o sa fie o grasutza, f bine!
cu herpesul- cremele alea cu aciclovir nu prea sunt bune in sarcina. am citit ca mierea ar fi foarte buna-macar rau nu face si are si gust bun, incearca!
M 35s

Mergi la inceput