Mamici de martie-aprilie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
dananita spune:
HELP FETELOR!
Tocmai am vorbit cu o colega care a nascut de 2 ori si mi-a zis ca nu sunt normale durerile de burta (mai jos), ca ea asa a avut cand a pierdut prima sarcina. Eu am vazut ca mai toate ati acuzat dureri de burtica (mai am si o prietena care are la fel). Sa ma alarmez! Colega mi-a zis ca o sa avortez spontan!!! Doctorul mi-a zis aseara sa stau linistita pana ne vedem, lui n-am apucat sa-i spun de dureri (care sunt ca cele de la venirea ciclului, poate putin mai violente si intermitente)
PUP
DANUTA BANANUTA
utocatalina spune:
Toate fetele sau aproape toate au dureri de burtica ca la ciclu in primele sapt..si cele care nu au acum tot o sa aiba...pentru ca se produc niste transformari si ligamentele se intind..si eu am avut si multe fete de la ian-febr. 2006 Dananita stai linistita!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
dananita spune:
Utocatalina Multumeeeesc!!! Ce am mai bocit de cand mi-a zis...

Sunt asa de plangacioasa in ultima vreme, tot din cauza sarcinii am inteles ca este normal. Eu care eram o bataioasa din fire am ajuns sa bocesc la cel mai mic bobarnac.![]()
Multumesc din suflet! Nu stiu ce ma faceam fara voi! Cred ca o sa-l zapacesc pe doctor, dar asta dupa ce va epuizez pe voi![]()
PUPATURI MULTE!
DANUTA BANANUTA
utocatalina spune:
Dananita stai linistita ca toate suntem emotive acum...care mai de care ne speriem la orice! ![]()
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Catalina spune:
Fetele, sa nu fiti dezamagite de mine dar nu am fost la dr T. Dupa cum am explicat si la subiectul endometru ... etc. sotul meu nu a fost de acord mai ales ca doctora de la parhon a zis sa las un timp intre echografii transvag. Nu stiu daca am facut bine sau rau, sunt asa de zapacita ca ascult tot ce mi se spune si am zis sa il ascult si pe sotul meu.
Iti multumesc din suflet Cata ca ai postat intrebarea mea. Vom vedea daca raspunde ceva.
Vineri merg la echo si voi sti mai mult. Deocamdata sangerarile s-au oprit dar mai am ceva dureri de burta. M-a mai linistit ce am cititmai sus despre asta.
Va rog sa nu sariti pe mine cu dr T, ca nu am mers. Stiu ca pot parea iresponsabila dar daca ati sti la cati medici am fost pana acum. Am zis ca intre astia doi care ma vad acum nu or fi chiar prosti.
Problema mea este ca la 1 august TREBUIE sa merg la serviciu, altfel, nu voi mai avea unul.
Si pentru ca intreba cineva, sunt nascuta la 6 aprilie 1977.
Va pup
Catalina si bebicii din burtica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=/930f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=54ca&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
utocatalina spune:
Cata mi-a parut rau sa aud ca ai renuntat
..acum sa-ti ajute Domnul
sa fie bine, ca vineri mergi iar la doctor...ai grija de tine!
Apropo esti nascuta in aceiasi zi si an cu sotul meu!![]()
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Adriana mica spune:
Salutari fetelor,
Dananita, stai linistita, nu este cazul sa intri in panica. Eu nu am dureri de burtica (doar intepaturi si o mica jena din cand in cand)si nu pot sa ma pronunt, dar ai vazut ca si Catalina ti-a confirmat ca este normal.
Eu de abia incep sa ma linistetsc; incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, dar am o teama in a anunta acest lucru, parca mi-e teama ca cei din jur ma vor privi ciudat, nu stiu cum sa ma exprim. Astept cu nerabdare sa ma duc azi la doctorita de familie si marti la dr.Badiu, si sa aflu mai multe despre bebe.
Va rog, imi spuneti, eu sunt 4+ sau 5+?
Adriana, de curand 
Adriana
http://photos.yahoo.com/apreutu
tcelen spune:
INGRID S ESTI NASCUTA IN ACEASI ZI SI LUNA CU MINE,DAR IN AN DIFERIT EU SUNT PUTIN MAI MICA CA TINE!SUNTEM DOUA TAUROAICE,CAM INCAPATANATE ,NUUUUUU?
DANANITA NU TE MAI LUA DUPA TOATA LUMEA,CRED CA COLEGA AIA A TA NICI NU S-A GANDIT PREA MULT CAND TI-A SPUS ASA CEVA,CA AI SA AVORTEZI SPONTAN,AR FII PUTUT SA-TI SPUNA INTR-UN ALT MOD,CA NU E PREA BINE,SA TE DUCI LA DOCTOR SA VEZI,ETC.NU MAI PUNE LA SUFLET TOT,CA IL AFECTEZI SI PE MICUT!
PUPICI CRIS
7
T.CRIS
2girlsmum spune:
Azi am ajuns si eu la un ecograf si am vazut samburelul, ii batea inimioara si era la locul lui, si era numai UNUL!! pot rasufla usurata..Aici ecografiile sunt facute de moase specializate si eu am fost foarte incantata de cea care mi-a facut programarea si m-a si vazut in aceeasi zi.M-a sfatuit sa nu ridic prea mult fetitele in brate si sa nu ma omor cu calcatul..Ceea ce nici nu fac :-)
In rest, stiind ca totul este bine pana in prezent, ma ajuta sa ignor mai bine greata si somnolenta..sa asteptam impreuna zile mai bune!
Ziua mea de nastere este 1.01.1969.
Pupici la mamici si samburici.
PS..Catalina, daca ai intrebari despre sarcina cu gemeni si despre gemeni in general, nu ezita sa imi dai PM.
Patricia(DNP.1 martie 2006) si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)
Fotografiile noastre aici si aici