Mamici de martie-aprilie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
motanitza spune:
pupice la gravidute .. desi 13 ziua de astazi a fost superba pentru mine ... sa confirmat oficial sarcina 6 saptamani si 5 zile si bebic cu inimioara si poza 
citeam de grijile voastre de a nu face una sau alta..eu am fost sfatuita sa fac ce simt ca imi e bine la fel si cu mancarea sa mananc ce imi face bine.
cine mai ai Materna?
ahh si am mai aflat astzi ca noi gravidutele beneficiem de toate analizele si pastilutzele gratuit..cu reteta de la medicul de familie ..care al meu, sa spunem, astazi ma dezamagit ..auzi exprimare " de astazi gata tocuri , nu paine, nu dulciuri ..bei lapte si dimineatza si la pranz si seara " nu va spun ca sunt total dezamagita ..bine ca exista forumul si voi toate ca altfel astazi in loc sa zambesc la tampenia spusa de dr. intorceam spatele si plecam.
si pe mine mai mai doare "jos " cum spunem noi fetele, doctora ginecolog a spus ca pot lua no-spa si supozitor ( asta daca doare foarte tare ) si a recomandat odihna la pat in astfel de cazuri macar 15 minute.
6+ cu un DPN de 5 martie 2005
Loo spune:
Buna dimineata motanitza si felicitari
!
Nu stiu daca iti mai amintesti dar si eu sunt din Ploiesti.
Unde ti-ai facut ecografia?
Cum il cheama pe medicul de familie, ca si al meu este un.....
Cand m-am dus prima data la el m-a cantarit mi-a masurat burta si soldurile si soldurile cu un subler si a tras el inteligent concluzia: nu poti sa nasti natura esti prea ingusta in bazin.Nu mi-a dat nici un prenatal, acid folic sau altceva Mi-a transcris doar analizele date de ginecolog. Cand l-am intrebat daca trebuie sa iau vreun supliment a zis ca intai sa vedem analizele si ce carente am.
Luni ma duc si eu la ecograf sa-mi vad si samburelul(sper)nu numai saculetul.
Te pup si sa ai grija de tine
Loo
7+
tcelen spune:
FETELOR NUMAI POT!!!!!!!!![]()
DE OBOSEALA!AM O GRAMADA DE LUCRU ,SUNT CUONTABILA SI SUNT LA INCHIDERE DE LUNA,SI LA JUMATATEA ANULUI CAND TREBUIE SA FAC BILANTURILE CE SA MAI ZIC SI DE DENOMINARE....DE DIMINEATA PANA SEARA MUNCA,BINE CA CEL PUTIN MUNCESC ACASA,DA ACASA UNDE MAI SUNT SI IN CURATENIE,SI ESTE UN DEZASTRU LA MINE IN CASA SI O MAI AM SI PE SORA MEA DE 8 ANI LA MINE,DA ATI CITIT BINE 8 ANI SI E SINGURA SORA, E DIFERENTA DE 20 DE ANI INTRE NOI,CARE CUM SPUNEAM SORA SE CEARTA CU BAIATUL MEU DE 6 ANI DE LA ORICE,M-AM SATURAT SA INTERVIN INTRE EI DUPA CE AM ATATA TREABA,MAI SUNT SI MOLESITA,MIE GREATA ETC.
AS VREA SA PLEC UNDEVA VREO SAPTAMANA SA MA RELAXEZ,DA.....DE UNDE CU ATATA TREABA!
PUPICI SI MULTA SANATATE CRIS
7+
T.CRIS
jane04 spune:
tcelen:Si eu am aceeasi problema cu OBOSEALA CRONICA!Parca imi cad oasele si de multe ori la servici imi vine sa ma intind..dar nu am unde.Stiu cum e in contabilitate ca si eu lucrez...
sunt in urma si nu mai stiu ce sa fac.
Fetelor stati linistite cu durerile de burtica. Si eu am destul de mari uneori, dar dispar daca te intinzi. ABSOLUT TOATE PRIETENELE mele care au nascut mi-au spus sa stau linistita cu durerile din primele saptamani.Eu zic sa nu va speriati!
2girlsmum felicitari pt. bebic ! Cred ca esti ffff fericita.Incearca sa nu te fortezi prea tare!
Fetelor eu am scapat de neamurile sotului si m-am si impacat cu sotul
. Le-am spus sincer ca anul acesta nu se poate sa mai vina la noi in concediu ( de altfel nu o sa-i mai primesc in nici un an
)
M-am linistit si mi-am reluat activitatile de zi cu zi!
fetele!
6+
motanitza spune:
pupicei gravidutelor! m-ati facut sa zambesc cand am citit ..cum sa uit loo ca esti tot din Ploiesti ..am fost la Panaceea ( e doppler ecograful si face si pozici ) vezi sa ai vezica plina asa se vede bebe mai bine ..la mine sa chinuit pana la prins si ceea ce vedeam mai bine erau palpitatiile inimii.
medica mea de familie e Pruna ( e la Prefectura cu cabinetul) nici mie nu mi-a dat nimic de luat ... in schimb mi-a dat dr. ginecolog Materna si acid folic.
astazi am dat urina la analiza si am donat si sange pentru analize..
am uitat sa va spun: dr a spus asa " nu te ingrijora pentru nimic, gen greata, ameteli, dureri de burta sau de cap ... ai grija insa si anunta atunci cand ai scurgeri de sange de orice culoare" ..asa ca gravidutele mele aveti grija de voi ..pupicesc fetele!
6+
jane04 spune:
Buna fetelor ! Ce mai faceti ? La mine in Brasov este ff frig, ploua , iar mie imi este un SOOOOOOMN!Deja sunt asa de obosita !Ma gandesc la patucul meu de acasa....![]()
Fetelor voi simtiti un pic de febra ? Eu nu mi-am luat temperatura, dar simt ca mi-e cald.Colega mea zice ca si ea a avut o usoara febra cand era graviduta..
Utocatalina:Esti asa de draguta ca ne raspunzi mereu. Am vazut ca raspunzi si la multe alte subiecte.Esti o scumpa !

la tine si la bebel !
fetele gravidoasele !
6+ (maine 7 fix
)
jane04 spune:
dananita:Apropos de "boceli".De cand am ramas gravida bocesc din orice, la orice film stupid....
sau din orice suparare minora.
Si am mai observat ceva : MA SPERII DE NUMA- NUMA ! Sar in sus din orice !In fiecare zi ma sperii de o plasa care mi se pare caine, de o masina care parca dadea peste mine...din orice sar.L-am rugat chiar pe sotul meu sa intre mai usor in camera ...ca fac atac de cord!![]()
![]()
![]()
Mai pateste cineva asa ?
6+
utocatalina spune:
Jane pentru putin..eu cind am ramas multa vreme am avut o stare febrila si am crezut ca sunt racita...am si luat paracetamol, chiar am crezut ca sunt racita si nu stiam ca sunt gravida...imi frigea in special pieptul, burta, dar fruntea era rece...
Daca vreti sa vedeti niste poze de ale mele de azi..la "cafeluta" la "burtica" o sa vedeti burtica de azi 12 sapt. jumate!
Faceti abstractie de decor!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
utocatalina spune:
A Jane sa ma vezi pe mine cum imi sare inima din piept cind intra cineva pe usa..si cum mi-e frica sa nu ma muste vreun caine sau sa nu-mi cada ceva in cap de la vintul asta cind merg pe linga un bloc...cred ca paranoia generala!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica