Mamici de martie-aprilie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanitza spune:

vai gravidutze cate s-au intamplat in cateva ore cat am lipsit de pe forum ..in bine vorbesc... si cate vesti
sunt foarte fericita si am fost cu bebita mea la plimbare la Bucuresti .. eu o sa ma duc la dr Suciu de la Polizu ( daca stie cineva alte amanunte sau a nascut cu el mi-ar fi de folos)
am aflat ca nu trebuie sa ne strofocam sa mancam cat mai variat pentru ca la momentul oportun corpul si bebeul va cere ceea ce nu gasete.
pentru fetele care nu stiu ce nu au voie sa manance le recomand articolele din capitolul "sarcina" acolo gasesc tot ce doresc .. daca nu imi scrieti mie pe mail si va atasez tot ce am scos eu de pe net despre orice legat de sarcina ...
sa auzim numai de bine 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumy spune:

mamicile urmatoare sunt rugate (daca vor )sa ne comunice data de nastere:CEELA,CATALINA,DIANA1968,2GIRLSMUM,TEODORAN,INGRID(si UM),ANYELA.
VA MULTUMIM.
ZUMY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

21 XI 1975
Catalina, asteptam vesti cand ajungi de la Dr. T.
Ceela, 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loo spune:

Sa auzim de bine Catalina.Sa ne scrii dupa ce mergi la control.Cuvintel sunt de prisos in asemenea momente....imi pare rau
Loo 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

CATALINA IMI PARE RAU PTR. PPROBLEMELE TALE,CARE SPER DIN TOATA INIMA SA SE REZOLVE CU BRIO!!!!!!SUNTEM ALATURI DE TINE CU INIMA SI SUFLETUL SI NU UITA SA NE SPUI CE-AI FACUT LA DOCTOR!
SI EU LA PRIMUL MEU COPIL AM AVUT IMINENTA DE AVORT LA 5 LUNI,AM STAT IN SPITAL 1 LUNA SUB TRATAMENT,APOI L-AM CONTINUAT ACASA PE TOATA PERIOADA SARCINII SI N-AM MAI AVUT VOIE SA FAC NICI CEL MAI MIC EFORT PANA LA SFARSIT,FARA STRES,NERVI,ETC.AM RESPECTAT TOATE ASTEA AM LUAT TOATE MEDICAMENTELE,EU FACEAM SI INJECTII SI ...AM NASCUT UN BAIETEL DE 4.200KG SANATOS!SA DEA DUMNEZEU SI LA TINE SA SE TERMINE TOTUL CU BINE SI SA FITI SANATOSI!
PUPICI LA FETE CRIS6+

T.CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cata am postat intrebarea, dar eu tot cred ca ar fi trebuit sa-l suni si sa vorbesti cu el..orice minut conteaza..

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Adriana mica la 40 de zile de la ultimul cm se vede sacul si cum incepe sa se formeze embrionul...uita-te la mine in album la "cafeluta" la eco sa il vezi pe bebe la diferite sapt.

Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna fetelor!
Datele mele: 2o.05.1974. Am vazut ca se calculeaza sarcina, incepand de la UM. La mine aceasta a fost in 16 mai, asa ca ar trebui sa am (teoretic) 2 luni. Dar eu stiu sigur ca l-am conceput in 1 iunie, si dr. mi-a confirmat de 2 ori cand am fost la eco, datele mele (adica acum are 6 sapt.). Banuiesc ca metoda cu UM se foloseste de cele care nu stiu sigur data conceperii.
Pt JANE 04: mersi de mesaj, dar oricum nu renuntam la motanel ( il am de 10 ani) si mi-ar fi foarte greu. Oricum astept ca peste 2 zile sa imi fac toxoplasmoza si atunci vad cum stau.
Pusi la toate fetele si sa avem un weekend linistit (apropo, pe mine m-au lasat greturile, au tinut 2 zile, fara sa vomit). Acum e iar ok.
Ingrid S

Mergi la inceput

Catalina acum am vazut ca l-ai sunat...citisem numai prima pagina..foarte bine ai facut! Doamne ajuta!

Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

'Neatza fetelor!

Eu am vorbit la telefon cu doctorul meu si mi-a spus ca nu e nevoie sa ma intep (cunoaste frica mea excesiva fata de ace, intepaturi,injectii etc) pentru BHCG, ca o sa vedem tot ce trebuie la eco transvaginala.
Sunt fericita ca am scapat de un ac!
Azi am avut numai belele

Aveti grija de voi,
PUP
5+

DANUTA BANANUTA

Mergi la inceput