Mamici de septembrie-octombrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by ancadm

Mama Oana, dar din ce e facut detergentul ala? E mult prea scump!

Anca 29+

Anca, e de "import"-de la mama lui Mie imi face cu ochiul cel de 40 loads cu 20$. Bine ca e transportul gratuit, ca e tare departe. Inca meditez daca sa iau sau nu.

Marlena, f trist ce se intampla in tara, am vazut si eu la PROTV International stirile. Imi e teama pentru bunica mea, sta in Corabia, pe malul Dunarii, cam la 5-600 m de apa, noroc ca faleza este foarte inalta, cam cat un bloc cu 4-5 etaje.

Oana D - saptamana 32

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna dragi ,

Eu sunt oarecum bine, adica tot mai vomit din cand in cand,doctorii zic ca ar fi din cauza hiperaciditatii. Ce sa fac daca vomit si pastilele de stomac ?!
Si raman cu aceeasi nedumerire ca la fiecare control doctorita e multumita de tensiunea mea (9 cu 6) si de greutate (cam 13 kg la 28sapt.)
Eu am primit de la o alta mamica o carte populara pe aici : "What to expect when you're expecting". Citesc si de multe ori ma minunez. De ex. zice ca trebuie sa-l simti pe bebe de cel putin 10 ori in 2 ore, altfel sa suni medicul ?! Sotul meu a vorbit cu alti colegi de serviciu cu bebelusi si a aflat ca sotiile lor nu s-au cramponat de chestia asta si au stat calme, ca bebe are si el perioade si perioade.
Voi visati mult? eu visez in fiecare seara, de la vise cuminti la cele mai stranii.
Tot in carte am citit ca sunt normale si chiar dau explicatiile unora din ele:

-vise despre pierderea lucrurilor, de la copil la chei; ca ai uitat sa hranesti copilul, ca ai uitat copilul singur acasa: frica de a nu fi o mama buna

-vise ca esti atacata de un animal, un hot, ca ai cazut pe scari: vulnerabilitate

-vise ca esti inchisa sau nu poti sa iesi duntr-un tunel, o masina, ca te ineci : frica de a-ti pierde libertatea fiind obligata sa pui copilul pe primul plan

-vise ca te-ai ingrasat foarte mult sau peste noapte, ca mananci ce nu ai voie: apare la gravidele care isi impun un regim alimentar foarte strict (nu cred ca e cazul multora dintre noi )

-vise ca ti-ai pierdut senzualitatea, ca ai devenit neatractiva pentru sot sau ca el si-a gasit pe altcineva: e o frica des intalnita la gravide, aceea ca sarcina va schimba definitiv aspectul femeii si va indeparta partenerul

-vise cu continut sexual, pozitiv sau negativ : confuzia sexuala des intalnita in timpul sarcinii (s-o fac/sa n-o fac)

-vise despre rude decedate: subconstientul face legatura intre generatiile trecute si noua generatie

-vise despre a fi gata de copil, ca-l iubesti si te joci cu el: legatura puternica pe care o ai cu copilul inainte de nasterea lui

- vise despre cum va arata copilul; daca e bolnav, prea mic sau prea mare: grija in ce priveste sanatatea lui; daca are capacitati neobisnuite la nastere (vorbeste, merge):grija in ce priveste inteligenta lui si ambitia ta pentru viitorul copilului; premonitia ca va fi baiat/fata: faptul ca in subconstient iti doresti sa fie baiat/fata; vise despre culoarea ochilor, parului, ca seamana cu cineva anume : iti doresti sa aiba o anumita culoare de ochi, par, sa semene cu cineva anume

-vise despre nasterea unui copil deja mare (asta a visat sotul ) : frica de a trebui sa "manuiesti" un bebelus mic

-vise despre travaliu sau lipsa lui, ca nu poti sa impingi la nastere: frica de travaliu

Sper ca nu v-am speriat, Doamne fereste, nu asta a fost intentia. Eu chiar m-am linistit ca nu sunt singura care visez prostioare si ca de fapt ce ma nelinisteste sunt temeri vechi de cand lumea.

A, si mie mi-a recomandat medicul ca atunci cand nu-l simt pe bebe miscand sa beau apa sau suc si sa stau culcata pe partea stanga o jumate de ora. La mine de obicei functioneaza dupa 2-3 minute.

sanatate tuturor!

Diana 28sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ah, am uitat sa va spun ca eu nu visez ca as fi neatractiva pentru ca ma admir de 20 de ori pe zi in oglinda si mi se pare ca o burta asa frumoasa n-are nimeni

Diana 28sapt.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

.... si eu mai greu, de pe romtelecom de acasa..........

Marlena ai internet prin cablu? de la ce firma??? esti multumita??
unde ai fakut analizele ca am fakut si eu ieri ... la romar ...

Flavia frumoase poze, mi-a plakut si rokia de mireasa ... pt ca e fost exact ca a mea numai ca eu nu am avut aripioarele ...

ce prapad in toata tara ..... in viata mea nu am vazut asa ploaie ca ieri, am zis ca transforma galatiul in mica venetie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Diana,
Si pe mine ma cam uimeste doctoritza mea cit e de calma cind e vorba de tensiune! Eu acum 2 luni aveam 9 cu 6, iar la ultimul control aveam 8 cu 5. Ma gindeam ca daca tot scade asa la cit ajung pina nasc? Doctoritza ma linisteste ca e mai bine asa mica, decit mare si ca sunt inalta si ca la ce sa ma astept daca la inceputul sarcinii aveam 11 cu 8? Mi-a zis sa beau cit mai multe lichide (pina urina e galben foarte deschis, aproape incolora).

Aveti grija acasa cu inundatiile! Am ascultat si eu bbc-ul si ziceau ca e prapad mare si nu stiu care isi dadea cu parerea ca data viitoare sa aiba grija pe cine aleg oamenii in administratia locala! In loc sa se uneasca sa isi dea o mina de ajutor unii altora, ei stau si arata cu degetul...Of,Of!

Anca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, eu sunt suparata, m-a sunat sora-mea si au internat-o azi dimineata pe maica-mea cu colica renala.
Dupa ce s-a agitat toata sapt trecuta ca a fost Victor la ei, acum i s-a intamplat asa o chestie.
Am inteles ca azi noapte a avut dureri cumplite, acum la spital ii dau ceva calmante si va sta internata pana elimina piatra.

Voi ce informatii aveti despre diagnosticul asta ?

Codruta,multumesc mult ptr informatii cu rulourile.
Gabi, mi-am citit insemnarile de la ecografia de la 28 sapt, si bebelusha noastra are acelasi masuratori ca baietelul vostru.

Anca, o sa te descurci tu si cu Andreea, sunt sigura.
Andreea nu vrea sa vina cu tine la spital ? Ca Victor vrea

Ce ciudat, eu imi pregateam bagajul de spital, nu maica-mea.

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna fetelor
Am revenit si eu din concediu( de fapt de luni am venit acasa) dar nu prea am avut timp de net.
Am prins vreme foarte buna, am avut noroc...
Vad ca ati scris, nu gluma, am de recuperat......
V-am pus si eu poze de la mare, cu burtica mea de 29 saptamani!!!
si am uitat sa va spun m-am intors din concediu cu inca 2kg in plus, deci +12kg la 29 saptamani
Mary 29 +

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mary_florin/album?.dir=/9319

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna mamicilor.

Sa ma iertati ca intru asa tirziu, doar acum am posibilitate.

Cristina - sa dea Dumnezeu putere pentru maica ta, si sa se vindece cit de curind posibil.

Fetelor, am vazut ca ati discutat mult pe tema vitaminelor "Materna". Am inteles ca le procurati cu 360000lei (12.4$) - 30 pastile. Eu sunt din rep. Moldova, in farmaciile Felicia se gaseste boxa de 100 pastile cu 25$. Daca aveti rude sau cunostinte in Moldova, rugatii sa va aduca, dupa parerea mea e mult mai ieftin.

Sanatate si numai bine.
_
27+

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alinam iti trimit numele firmei prin PM ca sa nu ii facem reclama ..da sunt multumita ..zilele astea am avut probleme insa din cauza ploilor. Firma respectiva are retea locala doar in zona asta de nord a orasului..eu locuiesc in micro 39.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, asa de mult mi-as dori sa pot sa iau parte la toate discutiile voastre, dar mi-e imposibil. Voi scrieti intr-un ritm ametitor. Azi ati umplut 6 pg, iar eu nu am timp sa stau sa le citesc pe toate . Si mi se pare ca din cauza asta sunt ca o intrusa . ce sa fac? Nu am ce face!
Am trecut in mare peste cele 6 pg si am inteles ca eu sunt campion pana acum in "lupta" cu kg. Am inteles bine? Of, of, ce ma asteapta dupa ce nasc! Chinuri grele!

Antonia, multumesc pt aprecieri.

Sunt trista. Mi-e mila tare de saracii oameni care se lupta cu apele! Ma rog pt ei!

si somn usor.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (33 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput