Mamici de septembrie-octombrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Buna-dimineata, somnoroaselor! Mai dormiti sau v-ati speriat de -atata ploaie? Doamne, cat necaz e in tara!!!!
Eii, dar ca sa incepeti ziua intr-un ton optimist:.
Spor la treaba pt. toata lumea. Las' vorba si ma apuc si eu ca nu-mi vad capul. Si cand ma gandeam ca o sa-mi iau concediu si gata...de unde sa visez ca apar atatea treburi de rezolvat?
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Neatza tuturor!Kid2003 ,merci frumos. Nici eu nu voi cumpara cosmeticele de pe acum, nu de alta, dar pana voi naste le voi folosi. Interesanta ideea ta cu biberoanele care trebuie sa fie de la aceeasi firma ca si pompa de san. Eu ma gandisem la o pompa de la Chicco si la biberoane Avent. Imi voi revizui comportamentul.Cge, sanatate multa mamei tale! Cat de mare este piatra pe care trebuie sa o elimine? Si sotul meu a facut acum 2 ani o criza urata de rinichi si am avut noroc sa gasim o doctorita minunata la spitalul Carol Davila, dar pana sa ajungem acolo ne-am chinuit putin. Unde este internata mama ta?Fetelor, sa nu uitam de serul fiziologic. Le va curata nasucul micutilor nostri in primele saptamani de viata; O zi frumoasa tuturor.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Da, intradevar prapad, dar nu numai in sudul tarii. Ati vazut ca si in nord e ceva de speriat cu apele astea.
Problema noastra (a tarii) e ca nu avem echipaje specializate sa intervina urgent in astfel de situatii. Chiar am vazut la TV un jandarm care in loc sa ajute oamenii, era ajutat el de colegii lui sa se tina la suprafata pe o tiroliana. Pacat ca nu este si nici nu vor fi degraba astfel de echipaje (specializate si utilate) pentru situatiile astea, situatii care incep sa fie tot mai multe.
Azi ma duc in audienta la dir. de la pensii. Sa vad daca poate face ceva pt mine (nu mi-au fost platite asigurarile de 1 an de zile de firma la care am lucrat). Daca nu, am vb cu avocatul si incepem cu un executor judecatoresc, dupa care procesul.
Ma cam enerveaza problemele stranse in ultimul timp. In loc sa stau..... sa nu ma gandesc la din astea....... ma gandesc cum sa fac si cum sa dreg sa obtin banii care mi se cuvin.
Phuuuuu... m-am mai descarcat
Va pup,

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, multumesc mult pentru incurajari.

Mama mea este internata la Slatina, ca noi suntem de loc din Slatina.
Am inteles ca o tin in spital pana elimina piatra.

Nu prea stiu cu ce o pot ajuta pe maica-mea in faza asta cand asteapta si nici ce fel de regim trebuie sa respecte.

Cristina, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

neata gravidutelor!

ieri am fost la medic, la consult....tensiune 125/70, in talia am deja 100 cm...si bineintele inca 2 kg in tr-o luna, deci in total am acumulat 9 kg.....mama mia. I-am spus la nea DR. sa nu ma mai streseze cu asta.Eu sunt multumita, ma siumt bine, si asta e cel mai important, nu?
Mi-a spus ca nu imi face anastezie epidurala, aoleu...
Cica nu o sa am probeleme.....este mai sanatos asa.
Mi-a spus riscurile care survin ulterior la bebe daca se face anestezia epidurala. M-am ingrozit.
Oricum imi face jos epiziotomie sia sta e. Daca nu ma dilat nicidecum atuci trecem la cezariana.
Intr-un fel vreau sa fie cat mai natuaral. Si ma las pa mina Dr.
Acum Dumenzeu cu mine....!

Cine e asa de ca mine?

Vero
26

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata gravidute!

Am scapat de audit si de acum incolo (adica inca 2 saptamani) pot spune ca voi avea un program destul de leger la servici.

Eu vreau sa stau acasa 1 an cu bebe, dar dupa aceea vor incepe problemele cu bonele si la mine. Mama lucreaza, bunica e cam in varsta, iar soacra este in Campia Turzii si refuz categoric sa imi trimit copilul la departare si sa il vad o data la luna. Asa ca se pare ca tot cu bona va trebui sa ma descurc. Problema este ca eu nu am incredere deloc in ele, oricate referinte bune as primi.

Oana si prietena mea care a nascut acum o luna a stiut tot timpul sarcinii ca are fetitra si s-a trezit cu un baietel in brate. De baietei care s-au transformat in fetite stiu insa mai multe cazuri (se confunda cordonul cu putulica), dar de fetite care se transforma in beietei...mai rar.

Diana, se pare ca ma bati la kg! Eu am intrat astazi in a 30-s saptamana si am 13 kg luate. Si orice ati zice voi, eu ma vad tare grasuta. Ai mei parinti ma striga numai “bidonas” sau “grasa”. Si daca comparati cu pozele de la cununie sau nunta, ceti vedea cele 13 kg.
Oricum dr. mea gin. a spus ca nu am pus mult, este normal.

Alinam am renuntat la aripioare cand a inceput dansul.

Gabi si eu am facut ultimele masuratori la 28 si 2 zile si seamana intre ele. Le-am comparat ieri si cu graficele de la prima pagina si se inscrie mai tot timpul la valorile mediane. Si am inteles de ce era dr. asa multumita.

Cristina sanatate mamei tale!

Codruta bafta in demersurile tale!

In Brasov ploua intr-una, dar macar nu sunt inundatii. Cand am vazut insa ce este in restul tarii m-am ingrozit. Si sotul meu trebuia sa plece la Galati, dar i-am interzis categoric.

Flavia 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Eu cand am fost la doctor mi-a zis asa: sa stau linistita cu nasterea, ca sunt acum anestezii (epidurala si de inca una mi-a mai zis) care trec durerea. Sa nu ma stresez ca va fi bine. Eu i-am zis ca vreau anestezie.
Ce o sa fie cand nastem ............... vedem!!!

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Da Flavia. Si eu am auzit asa. Pentru ca se confunda ecografic labiile (care sunt destul de mari) cu testiculele. Si zic ca ai baiat cu putza care e mica...si cand colo ...e fetita.

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata dragutelor!

Eu am insomnii sau cel putin o mica parte a noptii, ma culc in jur de 10 seara pentru ca nu mai pot tine ochii deschisi si la 5-6 sint tzutzuroi in pat si ma uit pe pereti , adorm din nou si cind se face ora 7.30 nu ma pot ridica din pat de nici o culoare!

Jadi
27+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor!

oana, nu ma intelege gresit!!! Vreau sa ne mai dai link-uri cu ce iti cumperi, ca imi dai idei. Mi-a cumparat socru-miu din Canada lista pe care i-am dat-o (inclusiv un bouncer, sa vad cum il cara), astept saptamina viitoare sa vad ca intr-adevar mi-a luat ce am cerut, si ma laud si eu la voi. Ce ma supara e ca la noi preturile sint (mult) mai mari decit in state, iar salariile mai mici.

Ioana

Mergi la inceput