Mamici de septembrie-octombrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
cge spune:
Ioana, tot ptr bone.
Putem apela la agentii de babysitting si sa vedem mai multe bone si sa ne hotaram asupra uneia.
Cristina 29+
b_irina_c spune:
Va rog eu nu mai bagati spaima in mine cu bone dinastea...
Ca la mine e singura solutie. Mai am o sora ca acum a intrat la liceu si maica-mea lucreaza (ele is la RM. Sarat, nu in Bucuresti ca mine) si nu se pune s-o pun pe ea sa vina sa stea la mine... Si soacra lucreaza de asemenea si nici macar nu si-a pus pb sa vina (nu ca as vrea prea tare, dar macar e cineva de incredere). Oricum ea e din Cluj si nici de acolo nu am prea mult ajutor. Aici in Buc. sunt de una singura (cu sotul normal)... si bona e singura mea solutie, caci nu pot sta nici macar pana la un an acasa...
Oricum am o cunostinta care a avut bona la bebe si a fost foarte multumita. O sa intreb de unde a procurat-o.
Va zic cand aflu.
pupici...
Irina 33+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
cge spune:
Te rugam Irina, suntem f. interesate.
Lasa ca o sa ne ajutam intre noi sa gasim ceva super ptr bebeii nostri.
Trebuie sa avem bafta sa gasim femei ok, ptr ca alta solutie nu este.
Sa trezesti in fiecare dimineata bebei de cateva luni ca sa ii duci la crese, e criminal.
Cristina 29 +
mysweetest spune:
Acum se discuta pe B1Tv despre alocatiile si indemnizatiile pentru copii...cica acel proiect care a starnit nemultumire a fost retras iar pe 18 iulie va fi o dezbatere publica pentru a adopta un nou proiect de lege ...favorabil tuturor mamicilor zic ei inclusiv pentru cele ce nu muncesc sau nu au cotizat cele 10 luni.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
poze.
mihaela_e spune:
Doamne, ce active sunteti,
su cu greu am accesat netul pt ca, dupa cum stiti, sunt in concediu si nu am ajuns inca sa/mi instalez netul acasa.
Inteleg ca inca nu v-ati hotarat pentru a 2-a intalneala, nu???
Cu bucurie raportez o stagnare la kg si asta pt ca alerg si nu mai am timp sa mananc asa cum trebuie la pranz iar seara nu mananc decat fructe, in speta pepene rosu si in consecinta ma tot plimb noaptea de la pat la baie.
BB este foarte cuminte dimineata si in cursul zilei, dar seara vrea in pat, la orizontala. Asa ca daca indraznesc sa-l deranjez si stau putin in picioare prin casa se intareste toata burtica si incepe sa ma doara. Asa ca seara, m-a consemnat al meu copil la orizontala![]()
Cred ca ar trebui sa ma duc sa-mi mai fac niste analize dar nu -mi fac timp de ele. Mai are putin si ma bate doctora. Analizele de la Institutul hematologic sunt bune, asa ca nu am dezvoltat anticorpi la sarcina.
Cu bagajul ce sa spun, evoluez mai incet decat melcul. Am achizitionat: 2 pachete vata mari, servetele pt nas, strugurel pt buze, termometru pt bb si cam atat. 
Pupici pe burici,
Mihaela 26s
Ioana75 spune:
Marlena, te platim ca pe data de 18 iulie sa stai si sa butonezi televizorul, sa afli ce au hotarit minunatii conducatori
. Stiam ca o sa fie o dezbatere publica, sa vedem ce or sa hotarasca; oricum nu se lasa, si vor modifica legea actuala, de asta sint convinsa.
V-am zis ca am aflat ieri ca noi la firma nu avem medic de medicina muncii, deci nici macar n-am pe cine "unge" sa-mi dea concediu de risc maternal?
I-am zis sefului ca e ilegal, a zis ca stie si incearca sa faca rost ...
Ioana
Ioana75 spune:
Cristina, vezi 3 mesaje mai sus ce a scris Marlena; cei de la B1 TV au anuntat ca pe 18 iulie va fi dezbaterea publica referitoare la schimbarile pentru CIC. Sper sa se duca niste reprezentate ale mamicilor infipte si cu tupeu, sa nu-i lase pe politicieni sa faca ce vor ei.![]()
Ioana
b_irina_c spune:
Nu am aflat mare lucru cu bona... Ca tipa de care zic e o prietea a unei prietene... Lantul slabiciunilor...
De la prietena mea am aflat ca de la o agentie e bona...
Mai fac investigatii....
Irina 33+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos