Mamici de septembrie-octombrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Scuze Jadi pt intarziere (am fost la ).
Covorasul e luat din Ramnicu Sarat (de mama mea)...

Irina 33+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Cge eu una nu vreau sa nasc la 35 de saptamani ci dupa 38 saptamani ..poate la noi nu va fi cazul de nasteri premature.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Codruta, am intrat rapid pe site-ul dat de tine cu jaluzelele si sunt f. incantata ca au reprezentanta si-n Bucuresti!
Si mai au si-n Timisoara, Brasov, Arad, Bacau, Constanta si inca cateva orase, aviz amatoarelor!
Mersic frumos!

Mihaela 28++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, eu tot citesc forumul cu bone si ma minunezi ce exemplare exista. Trebuie bafta cu carul sa nimeresc una buna din prima. La mine mama s-a oferit sa-l tina pe bb la ei la Botosani; eu vreau sa o las, dar ma gindesc ca ii chinui ingriozitor pe ai mei - ei lucreaza inca, oricum le-as angaja o bona pentru 4 ore dimineata (nu 9-10 ore cit ar fi aici), dar nu stiu cite nopti nedormite isi permit la virsta lor. Ai mei au sperante mari ca le las copilu', ii renoveaza o camera. As vrea saptaminile astea sa merg pe la niste gradinite particulare cu miloaga, sa vad daca ii conving sa primeasca bb de 6 luni. De crese particulare nu am auzit, cik ar fi lege cum ca numai Statul are voie sa deschida crese.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Fetelor, sa inteleg ca nu stiti nimic despre cosmeticele de la Chicco?Pupici si de la mine Naty.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nici eu nu vreau sa nasc mai devreme.

Noi trebuie sa avem copii ascultatori: sa stea in burtica cat trebuie.

Nici eu nu am incredere in bone, Victor a stat cu bone de la 10 luni.
Era mai mare decat o sa fie bebelusha cand o sa ma intorc la serviciu.

Cand stateam cu Victor in parc, erau bone care aveau grija bine de bebelushi, dar nu mai stiu de unde sa le iau acuma.

La limita ii lasam cateva luni la bunici, pana cresc, dar e complicat cu vaccinurile, cu medicii.

Daca mai aflam ceva, ne tinem la curent.

Cristina, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

valen, eu si ieri am fost la reprezentanta chicco, dar nu imi amintesc sa fi vazut cosmetice. Si am stat ceva in magazinul ala.

As'noapte am visat ca am nascut, si ca bagajul era asa cum e (adica nici pe jumatate facut); nu va spun ce speriata m-am trezit.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Valen, si eu cred ca o sa iau Chicco. Am auzit lucruri bune despre cosmeticele astea. La fel am auzit lucruri f bune despre Klorane, care se gaseste numai in farmacii. Cica au produse f bune calitativ, dar am observat ca sunt mai scumpe decat Chicco.
Eu am crema antivergeturi de la Chicco si imi place mai mult decat Sanosan pe care am folosit-o pana de curand. Pare mai de incredere.
In fine, nu ma apuc inca de cumparat cosmetice, sa le cumpar atunci, sa fie proaspete...
Mi-au placut si mie cum arata biberoanele de la Chicco, sunt haioase, habar nu am care sunt mai bune intre Chicco, Nuk si Avent. Cred ca tre' sa ma decid intai la pompa ca sa cumpar biberoanele de la aceeasi firma sa fie compatibile cu pompa. Ca altfel tre sa mutzi laptele dintr-un recipient in altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna burtici!

Iar m-am laudat degeaba ca schimb capitole, netul asta nu tine cu mine . Zilele trecute nu s-a incarcat deloc pagina. Am vazut ca nu sunt singura care pateste chestia asta, dar e destul de frustrant.
Eu sunt ingrijorata ca nu am mai luat in greutate in ultimele saptamani mai deloc. Ma laud cu 10 kile in plus de cand am ramas gravi.

Inca nu m-am apucat de bagaj, sunt de-a dreptul inconstienta. Va ziceam saptamana trecuta de durerile mele inghinale. In continuare nu pot sa merg de durere, desi e ceva mai bine. Luni am fost si la spital ca aveam contractii si ma durea si cand stateam intinsa deasupra osului pubian (nu stiu daca zic bine, habar n-am denumirea stiintifica). Vad ca nici una din voi nu are dureri de-astea, eu nu stiu ce sa mai fac. Am inceput sa iau la sfatul medicului magne b6 si no-spa la greu. Sper sa-mi treaca pentru ca in starea asta nu pot sa ma duc la cumparaturi si deci nu pot face bagajul de spital. Am verificat acum pe lista si vad ca-s trecuta la cfr2, deci am uitat sa va spun ca intre timp am schimbat iar locul, acum e polizu. Nu cred ca mai e cineva ca mine, vorba maica-mii, daca mai stau mult gravida o sa termin lista spitalelor din bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Nici eu nu am bagajul inca facut desi am cumparat cate una alta dar nu sunt "grupate " , asezate in ceva si tot aman ..nu stiu pana cand.
In legatura cu bonele...pot sa va zic ca o profesoara de a mea de facultate care facuse un bb-el si nu-si luase CIC, a angajat o bona si a constatat cu stupoare ca aceasta ii dadea fenobarbital dupa ce pleca ea la serviciu ca sa nu aiba deloc probleme cu copilul si acesta sa doarma toata ziua .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
poze.

Mergi la inceput