Mamici de septembrie-octombrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna fetelor,
apar si eu dupa o luuunga pauza..dupa cum ati vazut probabil Galatiul si Braila au fost inundate ieri si abia am reusit sa ma conectez...sper sa nu mai ploua ca m-am saturat.
Ioana am vazut ca am fost detronate rau de tot ...in primul rand de Mariana_tache care are 16 kg....nici nu stiu daca mai putem spera la locul 3 fiindca este si Irina care are +14 kg si vin muuuulte cu cate 13kg, 12 kg .
Am reusit sa ies si eu dimineata din casa sa merg sa-mi fac analizele fiindca ieri doar cu barca puteam iesi ...era parcarea plina de apa, inclusiv trotuarele..

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor,

o alta zi prospera de munca basca 2 ore de servere oprite si nervi la maxim.

Norina, am fost la Braila in weekend la o inmormintare, ce ne-am mai distrat .

Anya, lasa ca se face baiatul bine si cine va fi soacra cu doua nurori, ha?

Natydea, astept cu interes noi poze, hehe.

Normal ca sint dragute pozele ca doar le-am ales doar pe alea de arat oarecum mai binisor, hehe... au ramas numai 2 din atitea poze. Glumesc, mai am unele de la mare unde pozez pe post de balena de marea neagra dar nu le-am mutat de pe aparat.

Mai dar minunea blonda e disparuta iarasi? Sau e in concediu? Ca doar ma stiti ca sint uituca si nu imi aduc aminte prea multe...

Alea Alea,

Jadi
27+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary si la mine e cam la fel daca stau pe spate. Simt ca ma sufoc...
La mine tot nu s-a intors bb... offf... sper sa o faca in curand... Daca mai poate ca suntem mandoi grasuni....

Irina 33+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Irina,

de unde covoras cu winnie si piglet?

Jadi
27+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetelor!
N-am apucat sa citesc nimica de azi, am eu senzatia sau este o veritabila zi de 13???
Azi toti urla la servici iar al meu sot se simte mai rau decat ieri.
Multumesc Codruta pentru adresa firmei! inca n-am apucat sa intru pe ea...

Mihaela 28++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La mine se misca taaaare greu netul..abia se incarca...si a inceput iarasi ploaia .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Pentru fetele care se intorc repede din concediu la servici (Cristina, si nu numai): v-ati ales cresa/gradinita/bona? Va rog frumos, laudati-va cind rezolvati problema asta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Din pacate, Ioana, n-am rezolvat problema asta.

La mine s-a oferit maica-mea sa renunte la serviciu si sa faca naveta Slatina-Bucuresti saptamanal, urmand sa figureze ca angajata la o alta firma ptr. pensie.
Numai ca nu mi se pare deloc corect nici fata de ea, nici fata de taica-meu, sa le cer sa faca asa un efort pentru mine.
Sotu' a promis ca ar sta si cu soacra numai sa fie bebelusha bine ingrijita.

Cred ca o sa caut totusi o bona, cresele particulare am inteles ca sunt f. scumpe.
Eu nu stiu nici o cresa particulara.
Numai gradinite particulare cu grupe mini care primesc copii de la 1 an si un pic-2 ani.

Fetele, nu vreau sa va sperii dar am citit la mamicile de iulie-august de o fetita grabita care s-a nascut la 35 saptamani si greutate 2kg.

Cristina 29+

Mergi la inceput

Brrrrrrrr, nu ne mai speriati....

Jadi
27+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Jadi poze am facut week asta la mare dar cu aparatul surorii mele, asa ca o astept sa vina de a mare pe 24 si vi le arat. Am poze si cu nepoteii mei cei scumpi, asa ca sa ma laud!
Tu arati foarte bine graviduta eu sunt un picut mai acra cred, deoarece nu mi-au disparut nici greturile si nici arsurile, se pare ca le voi avea pana la sfarsit!
Si sa stiti ca si eu sunt un pic moldoveanca. Bunicii din partea mamei sunt din Galati si am crescut de la 8 luni pana la 14 ani la ei. Iubesc Galatiul!
Pup Dea 27+

Mergi la inceput