Mamici de septembrie-octombrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Detergent am folosit Persil-gel. Fiind deja lichid nu sunt probleme sa ramana neclatit. Asa zic ei...La inceput ii spalam hainele "de mana" dar nu prea aveam ce spala pt ca nu murdarea. Nu scotea nici-o picatura de laptic iar accidente "de scutec" nu prea am avut. Asa ca l-am trecut pe la 4-5 luni cu spalat haine la masina - cand am inceput diversificarea alimentatiei si... am avut ce pete sa scot (traiasca clorul). Detergent si acum am ramas tot pe Persil-gel.

Cat despre dormit... ce-as mai dormi si eu. De doua nopti puiul meu face febra si plange (are viroza si il doare gatul). Nu vrea decat la mami in brate, asa ca dorm (e un fel de-a spune) intr-o singura pozitie - pe dreapta cu el in brate si nu indraznesc nici sa rasuflu. Cam la o ora: "mami, vreau apa". "mami, vreau in brate". Da' trece, asta e - daca mi-au trebuit copii,nu?

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, nu vreau sa va intristez, dar cititi la mamicile de la grupa mare, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53063&whichpage=1" target="_blank">aici, ce se poate intimpla intr-o maternitate in Romanica (Pantelimon): i-au administrat lui bb antibiotice fara sa-i spuna mamei.

norina, o sa iau si eu bibe Chicco atunci, ca vad ca se poarta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Mai imi zice si mie lumea ca nu am burta de luna a 7-a, dar atata vreme cat bebe este gras si mama la fel…eu stau linistita.

Sa va scriu si masuratorile facute la 28 saptamani si 2 zile:
BPD – 7.58 cm
FL – 5.52 cm
AC – 24.1 cm
HC – 26.0 cm
Fetal weight 1362 gr

Dup ce s-a facut media a iesit mai mare cu o saptamana.

Flavia 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ioana, pe mine nu ma mire deloc cele intamplate la Sf. Pantelimon. Acolo am fost si eu la inceputul sarcinii monitorizata si nu mai vreau in viata mea sa trec prin acel spital. Imagineaza-ti ca medicul care ma tinea sub observatie mi-a zis sa fiu "atenta" cu o asistenta care imi facuse o injectie. Si eram asa multumita de competenta medicului...bine ca m-am trezit la timp.Voi stiti ceva despre cosmeticele de la Chicco, ca pe astea as vrea sa le testez la inceput. Diafera, cum te mai simti, ca nu ai mai scris de mult timp.Tonnia, ai mers la Dopler?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

fetelor, se gaseste GARMASTAN in farmaciile din Bucuresti? La noi in Braila nici nu au auzit si sotul e acum in Bucuresti si as vrea sa-mi cumpere.Poate cineva sa-mi zica si mie o farmacie de unde aluat?Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Norina, te sfatuiesc sa afli nr. de tel de la farmaciile Dona, SensiBlu sau HelpNet, sa-i suni si sa-i intrebi daca au. Asa ii poti spune sotului unde gaseste. Eu azi pot sa intreb la Dona si-ti scriu maine daca pana atunci nu te ajuta alta gravidutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Norina am intrat pe site-ul Sensiblu si am gasit produsul garmastan la farmaciile indicate in link-ul urmator:
http://www.sensiblu.com/ListaFarm.aspx?ID=1067676&Prod=GARMASTAN%20CREMA%2020G%20%20LABORATOIRE%20FAMOUZE
Succes!
Valen multipupicei de la mine. Mi-au scos yahoo mes de la serviciu, il am doar acasa.
Pup, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Sau in Galati care e foarte aproape de Braila la urmatoarele farmacii:
http://www.sensiblu.com/ListaFarm.aspx?ID=1067676&Prod=GARMASTAN%20CREMA%2020G%20%20LABORATOIRE%20FAMOUZE
Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Salutare burticilor! N-aveti reteta de calmat bebeii ca eu nu mai stiu ce sa mai fac. De vreo juma' de ceas bebelica mea face revolutie in burtica de nu mai stiu cum sa stau. De fapt cre' ca recupereaza pt. ziua de ieri ca a fost taaare cuminte, cat pe ce sa intru in panica. Am citit pe forum ca atunci cand misca foarte tare se intoarce. Cine stie,vad eu cand se mai calmeaza de unde da ca deocamdata se misca peste tot.
Pe voi nu va dor picioarele? Pt. mine cel mai nasol e dimineata cand ma ridic, abia ma tarasc pana la baie de zice sotu' ca merg ca o foca. Dup'aia trece da vreo 10min....
la toata lumea!
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

Va citesc cand apuc, ca la ritmul in care scrieti.......!

Stiu de unde mi se trage lesinul: Daca stau pe spate ma apuca lesinul. Mi-a explicat dr ca e de la presiunea exerciata de bb asupra vaselor de sange. Sau asa ceva! Cum stau pe o parte cum trece senzatia de lesin. Se mai confrunta cineva cu o asemenea problema?

N-am prins discutia de la inceput: Cu ce spalam hainele de bb? In masina la ce temperatura? Ce mai adaugam pe langa detergent?

La voi s-a intors bb?

,
Mary 30+

Mergi la inceput