Mamici de ianuarie-februarie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
Denisam spune:
Giova, duap calendarula sta imi eise baiat, dc luan aia se refera la luna de conceptie, eu NU am preferitne, doar sotul spune ca emai bine ca priumul sa fie baiat si apoi fetita. La noi in cercul d e prieteni se impune sa avem baiat ca plua cu fetite, exista doar 2 si aia is ratacitzi.![]()
EU vreau sa fie sanatos si sa vad si eu pe 18 cum ii e la eco, eu nu cred sa s evada nimci acuma, o astept pe ce amorfologica de la 19 sapt.
Pupici 
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Lacra sigur baiatel? Tu esti in 14 sapt. unde ai facut eco morfologica? Ma bucur ca bebe e sanatos tun!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Denisam spune:
Lacra ma bucur ca e bebe bine, deci nimeni nus e pronunta sigur la 14 sapt despre sexul copilului, e clar, inseaman ca mai devreme de 18-19 sapt cand se face acea eco morfologica cu toate masuratorile nu se stie sigur, sanatosi sa fie ca sexul conteaza mai putin..
Numai bine la toate fetele!
maraki?
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
adriana_i_ spune:
Giova: daca la a doua sarcina ies doi, asta este, o sa fie 3 in total
. Si la mine e mare posibilitatea, tata fiind din gemeni, dar asta nu ma va impiedica sa incerc sa il am si pe al doilea.
Adriana 8+
lacramioara t spune:
Fetele multumesc de urari.
Pai Catalina la sex este trecut "masculin" dar cu un semn de intrebare.Cand mi-a aratat pe ecran se vedea (o sa radeti de mine sigur)ca un betisor mic in sus si dr a spus ca ar putea fi baiat,dar cel mai sigur la 18-20 sapt.
Eu asa de tare vreau acum un baiat.Dar cum o vrea bunul Dumnezeu si vorba tuturor sanatos sa fie.
Bb are 9 cm si aprox 100 gr.
Va pupic si mai revin.
Lacra,
14+
Maria28 spune:
Buna fetele ,
Ma simt ciudat pentru ca am avut ceva greturi dar nimic foarte intens ,somnolenta foarte putin ,parca nu as avea starile care ar trebui sau e prea devreme ,voi ce crede-ti ?
Am observat in listuta ca avem cateva mamici de noiembrie -decembrie cu data prob nasterii pe 25 Dec ,asta inseamna ca ar trebui sa ma inscriu la mamici de martie preventiv ?Eu vreau sa nasc neaparat atunci cand e data probabila si nu mai tarziu ,helppp
Peste 2 zile voi avea 8 saptamani 
fetele
7+
Maria
adriana_i_ spune:
quote:
Originally posted by Maria28
Buna fetele ,
Ma simt ciudat pentru ca am avut ceva greturi dar nimic foarte intens ,somnolenta foarte putin ,parca nu as avea starile care ar trebui sau e prea devreme ,voi ce crede-ti ?
Maria stai linistita ca este timp sa te ia greturile alea intense... Sau poate ai noroc si scapi de ele. Nu e obligatoriu sa fie. Deci nu trebuie sa iti fie foarte rau, nu uita ca fiecare sarcina e diferita, exista doar linii generale de ghidaj despre cum decurg lucrurile.
Adriana 8+
Maria28 spune:
Adriana ,tu cum te simti ,ai ameteli ,eu din astea am avut in ultimele 2 zile 
7+
Maria
utocatalina spune:
Lacra la cine ai facut la Iosup? Suna atit de bine ce zici tu!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica