Mamici de ianuarie-februarie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Canda las cu socrii...principalul este ca voi va bucurati...o sa se bucure si ei cind or sa-si vada nepotelul/ica...ai sa vezi...chiar daca nu prea fac nimic...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Lacra, si eu tot baietel vreau! Chiar mi-e teama ca vreau prea tare si o sa-mi iasa invers...
Mai am muuult pana o sa aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu imi doresc din tot sufletul fetita.dar nu voi avea eu norocul asta.
Voi de ce vreti baietel?

am fost in pauza de masa.Am papat un hot dog, un porumb fiert, caise si o clatita.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova esti tare...cred ca fiecare vrea fetita si baietel dupa cum simte..eu vreau fetita, fetita, fetita!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Eu ma inscriu in categoria celor care nu au o preferintza, singura rugaminte maaaare mare e sa fie bebe sanatos/toasa

Si e pe undeva ciudat zic eu. Inainte sa raman insarcinata (prima oara), ziceam mereu: vreau un baietzel si o fetita, exact in ordinea asta . Giova: argumentul e ca eu intotdeauna mi-am dorit un frate mai mare care sa aiba grija de mine, etc. Am parte de unul mai mic, care acum e drept ca are grija de mine (de la distanta, ca deh...), dar au trebuit sa treaca vreo 15 de ani pentru asta

Buun... in momentul in care am ramas insarcinata, practic s-a produs un scurtcircuit. Niciodata nu am mai fost in stare sa spun ce prefer. Iar acum, cu atat mai mult singura mea preferintza e sa fie sanatos/toasa...

Imi place in continuare ideea de a avea un baietzel si o fetitza, pentru ca si unul si altul sunt miraculosi si minunati in felul lor, dar imi e efectiv egal daca va fi asa sau invers sau doi baietzei sau doua fetitze (e clar cred ca vreau doi )...

Na ca m-am intins cam mult. Scuzati, dar tocmai mi-am revenit dintr-o tura de rau, si am prins si eu glas

Adriana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

asta zice si al meu: ca ce frumos e sa fie baiatul primul, pe urma o fetita, ca baiatul sa apere fetita.
Dar daca la a 2-a sarcina ies doi? (socrul are gemeni in fam.)
In orice caz, sa fie sanatos, apoi ce-o fi o fi.Il voi iubi si rasfata la fel de mult, ca e baiat, ca e fetita.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

eu mi-as dori doi o data:fetita si baietelchiar daca nu cred ca m-as descurca...dar cred ca e absolut super sa creasca amandoi o data si sa aiba grija unul de celalalt.dar cum e unul singur,sanatos/oasa sa fie,vb adrianei.
GIOVA buna papica ta!parca as manca si eu niste porumb fiert dar pe aici nu se gaseste decat boabe la cutie si nu are acelasi farmec cum il rozi de pe stiulete.
CATALINA tu ce-ai papacit azi?hai da-ne idei
MARAKI sper ca nu ti-e asa de rau incat nu ne dai vesti
fetelor eu cand deschid tv ma ingrozesc cand vad numai catastrofe,razboaie ,atentate,seceta,inundatii,boli...stau si ma gandesc in ce lume imi voi aduce copilasul si ce viitor il asteapta cand toate lucrurile merg inspre rau.dar ma rog la Dumnezeu sa fim feriti de toate aceste rele si sa reusim sa ne bucuram de bebeii nostrii!
mirelutza12+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Salutare mamici,
Nici nu va pot descrie ce emotii am acum cand va scriu.
M-am intors de la eco morfologica de unde vin super fericita.Bb este bine,l-am vazut cum dadea din manute si parca ne saluta.I-am vazut degetelele(toate 5),capusorul,manutele si piciorusele.Dupa masuratori si spusele dr.totul este bine si nu sunt probleme.A fost masurat si pliul nucal care este 1.8,deci bine.Si mamici dupa prima vizualizare a lui bb se pare ca este baiaaatt.S-a vazut ceva acolo dar este inca un semn de intrebare(nu foarte mare).Sotul transpirase tot de emotie iar eu mie imi tremura vocea.Ce sentiment si doar nu e prima sarcina.
hai ca m-am lungit ca o placinta,vorba Ioanei.
Va las un pic sa mananc si revin.
A,urmatoarea eco la 19 sapt.
Pupici,Lacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LACRAMIOARA ma bucur ca ti-ai vazut bebelul si este super bine,pai nici nu se putea altfel!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Si eu la fel vreau fetita!!! Si sotul nu mai zic!
Dar la noi in bloc s-au nascut in ultimul an sase copilasi dintre care 5 baieti...Am observat ca in general se nasc mai mult baietei...
Problema e ca sotul meu nu vrea decat un bebe,si chiar nu cred ca-l conving sa-l facem si pe al 2-lea, asa ca eu nu pot sa zic " poate data viitoare"...
Dar asta e, sanatosi sa fie toti ca ne obisnuim noi cu gandul!

Mergi la inceput