Mamici de ianuarie-februarie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
adriana_i_ spune:
quote:
Originally posted by Maria28
Adriana ,tu cum te simti ,ai ameteli ,eu din astea am avut in ultimele 2 zile
7+
Maria
Ma simt zombie
. Am o stare de rau (eu ii zic stomac in gura) non-stop, cu perioade cand mi-e foarte rau. De vomat inca nu am vomat niciodata, dar uneori ma rog sa o fac, ca poate mi-ar fi mai bine... Si eu ametesc des, la mine e si din cauza lipsei de fier (sunt sub limita minima). Si obosesc repede. Seara cand ajung acasa pur si simplu ma scurg...
Dorm rau, ma trezesc de nshpe mii de ori pe noapte, nu neaparat din cauza mersului la toaleta.
Dar sper in vremuri mai bune
Adriana 8+
MyBaby spune:
Neata burtici !!!
Mie dupa toate calendarele imi iese fetita...cu toate ca eu as vrea baiat,dar nu ma mai uit sau calculez nimic pana vad ce imi zice medicul la eco pe 4 august(daca nu o fi bebe prea rusinos).
Vreau sa va urez sanatate in continuare tuturor celor care v-ati vazut bebe-ii si la fel si celorlalte,fara greturi sau alte complicatii,care incet incet ar trebui sa dispara in perioada asta,mie ieri mi-a fost umpic greata vreo ora dar nu am vomitat,pentru prima oara!!!
De mancat fetelor mai ales cele care aveti greata evitati sa mancati fructe care va creste aciditatea sau produc fermentatie rapida ca din cauza lor si vomitati.Eu nu am avut probleme cu mancatul de dimineata in afara de dulciuri pot manca orice,acum sunt la sandwish-uri cu branza,unt si ceva salam,ouale le-am scos din meniu ca am exagerat de cand am ramas insarcinata am mancat zilnic cate un ou.
Va pup si va doresc o seara frumoasa!
Adriana 12+
J G spune:
Buna fetele...
Eu iar m-am enervat de cateva ori azi, foarte rau. Or fi hormonii, o fi lasatul de fumat... dar imi vine sa plang din orice prostie.
Si mananc mult prea mult, nu mi-e foame, nu mi-e pofta, eu mananc oricum.
Giova spune:
LACRAMIOARA felicitari pt. bebe. Cunosc emotiile astea. si noi am trecut prin ele.
Deci avem 2 baietei pe lista cu semnul intrebarii!!!
Nu trec inca carucioarele albastre, mai asteptam putin.
Am pus poza unde se vede sexul, cum zice dr.
poze
gio
si bb 13+
acina spune:
Buna fetelor,
ma alatur si eu voua mamicilor de ian- feb 2006.
Am o buburuza mica in burtica de 10 saptamani si jumatate
care nu ma lasa sa mananc.
Anca
http://community.webshots.com/user/ancaspiri
adriana_i_ spune:
J G: incearca sa nu te mai enervezi atat de mult, lasa sa treaca pe langa tine totul, evita situatiile care ar putea duce la nervi... Stresul si nervii nu fac deloc bine la bebe ![]()
Hai mai un pic si se linistesc si hormonii si o sa fie bine 
Adriana 8+
Maria28 spune:
Eu ce sa mai zic Adriana ,cred ca sufer de insomnie ,ma trezesc des noaptea ca si tine ,dar nici in timpul zilei nu mi-e somn.L-am disperat pe al meu a spus ca dupa ce nasc o sa ajung sa ma trezesc la celeasi ore sa-i dau sa pape 
7+
Maria
Denisam spune:
Fetel cui greatza sau fara pofta de mincare, incercati piine prajita cu cascaval sau brinza si multe sticksuri si tot ce vreti voi asa pe moment, e bien sa bagi ceva, eu nu am pofte dar tot maninc cate ceva.
Giova ne lamuresti tu exact in rveo 3-4 sapt, dc e putzulica sau nu..insa pare..![]()
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Maria28 spune:
Gio sa fie sanatos
sa aveti parte numai de bucurii impreuna !Pe deoparte ma gandesc ca de multe ori se confunda cordonul ombilical cu sexul de baiat ,iti doresc sa ai ce-ti doresti tu mai mult ![]()
7+
Maria

Pai cred ca la tine e clar deja