Mamici de ianuarie-februarie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ma necajiti si voi, deci pana la urma baietel voi face.
mai clar va spun peste vreo luna, dar de cand am aflat ca sunt insarcinata am simtit lucrul asta.

Sa stii MARIA ca si eu m-am gandit la cordonul ombilical.Mai asteptam putin sa vedem ce va fi.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Giova multumesc de urari.
Catalina eco am facut-o la Dna.Dr.Dinu de la CMU din Romana.Dr.mea mi-a dat trimitere ca sa zic la ea si daca nu gaseam liber cat mai repede,mai aveam alte doua nume de dr.
Eu am fost multumita.
Numai bine mamici si o seara placuta.Merg acasa si voi gati mancarica de cartofi noi si salata de ardei copti.
Pupici.
Lacra,14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Bine ai venit printre noi Anca ,zici ca ai 10 saptamani ..spune-ne prima zi a ultimei menstruatii ca sa listam ..orice date sunt bine venite !
7+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Maine fac triplu test, sa-mi tineti pumnii.

Paula 15+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Paula chiar ma gandeam la tine, ca am citit la un alt subiect.
iti tinem pumnii cum sa nu.Doamne ajuta sa fie totul bine.

burtici am plecat acasa sa coc vinete.
abia astept sa pap yam-yam.
ne auzim pe maine.
o seara placuta.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova, vinete spui, bun, sa avd dc mai am si eu in congelator sau dc nu sa iau sa fac si eu in weekend sau cand oi ajunge.
Paula bafta si eu il incep luni pe triplu test.

Denisa
12
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Paula bafta la triplu test!
Giova baietel mama...ca daca si eu am vazut puta pe monitorul de acasa care e varza ca rezolutie, mie imi este clar!
Lacra mercic de informatii...eu pe 25 merg la Iosup tot la CMU!
Acina bine ai venit si sarcina usoara!
Fetelor maine am o sindrofie si am reusit sa cumpar de la Unirea pentru sarbatorita un sfesnic misto cu luminari parfumate, un copacel din pietricele de pus in vitrina, un castronas super de pus flori parfumate + esentele aferente si o cana super haioasa si toate sunt impachetata super si cu fundite si n-am dat decit 100 de lei...ia ziceti: sunt tare sau nu?
Apropo daca va intrebati ce mai bag in mine: chiftelute de pui, salata orientala dar cu otet, nu cu maioneza si ciupercute cu maioneza plus jumate de bagheta din aia lunga...apropo mi-am luat 2 prajituri, fiecare peste 50.000 lei(nu ma intrebati de ce costa atit ca habar nu am)una cu pere si una cu piersici...inca nu le-am dovedit, mi-e teama ca daca ma apuc de ele le dovesc iar azi am bagat deja jumate de ciocolata, o napolitana si jumatate de ciocolata si minicroissante cu cicolata....uau...unde or intra? In burta cit China? Maine daca facem poze la sindrofie am de gind sa va arat burta! Hai va pup!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Fetelor incerc si eu o manevra la semnatura sa vad daca merge!

[blue][blue][b]Cafeluta draguta[b]
12+
Simburica

Mergi la inceput

N-a mers..dar macar titulatura am schimbat-o!

Cafeluta draguta

12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

cata eu nu am inteles ce ai vrut cu semnatura, dar ma rog.
Giova eu iti doresc sa fie bebe sanatos, si mai vezi tu apoi, si e clar ca te vei lamuri dc e cordonul sau penisul, oricum e bine ca e santos si cresc.
MAraki esti ok mama, Mirela nu ne-a spus cum e cu jobul nou?

Denisa
12
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput