Mamici de ianuarie-februarie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutari burticutelor frumoase
Apar si eu dupa doua zile in care nu am scris nimic dar am avut doua zile crunte la job si am ajuns acasa super tarziu, acum abia am ajuns, mi-am facut un dus si am sarit sa citesc sa vad ce ati scris. Maine am o zi light, slava Domnului ca nu mai pot!
ALINA, ca sa raspund la intrebarea ta apropo de nasterea asistata de sot, da, eu sunt hotarata sa NU nasc fara el, prezenta lui imi este indispensabila, el imi da echilibru si curaj, e foarte echilibrat si responsabil, oricum nici el nu concepe sa nasc fara el, asa ca vom fi impreuna. Acum depinde de fiecare femeie, sunt unele gravidute care se simt mai bine fara sot, nu e o regula sa nasti cu sau fara sot. Chiar asa, fetele care vor sa nasca natural, care vreti sa nasteti cu sotii vostri?
GIOVA, uite alta adresa: http://www.chinesefortunecalendar.com/TDB/BabySex.asp
Nu stiu daca pe asta o voiai, dar intra si vezi.
CATA, bravo pentru antibiotice, bine ca termini, sa bei apa multa!
LACRA, ma bucur pentru tine, si eu tot o putulica vad in poza, asa ca probabil e baietel cum iti doresti tu.
Eu am facut doar analize de toxo, chlamidia, sange si pipi. N-am facut listeria si alte alea dar nici nu fac daca nu imi spune dr. meu.
SHEBA si ACINA (asa cred), felicitari si bun venit printre noi.
JG, starea de enervare e din cauza hormonilor dar incearca sa nu o lasi sa te influenteze ca nu ii faci bine lui bebe. Spune-ti ca e normal si incearca sa treci peste ea.
MIRELA, imi pare rau ca esti si tu nervoasa, si eu am avut o perioada de torturat sotul, acum mi-a trecut. De atunci imi spune killera sefa.
Mie la toate calendarele imi iese fetita, sper sa fie asa!
I-am ales numele de Theodora - Maria, dar ii vom spune Theodora. Ce zici, TRY, e un nume puternic? Sau ma mai gandesc? Ca vad ca tu te pricepi. Eu nu stiam astea pana nu am citit ce ai scris tu.
Pup fetele si burticutele si fug sa pap cu sotul.
Anda si matzul subacvactic 14+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Burtiiicimi-a fost dor de voi
Nu am mai intrat pt ca mi-a fost rau si am stat numai in patM-am mobilizat acum ca sa fac ardei umpluti insa mi-e frica sa nu mi se faca din cauza mirosului cand o sa-i bag la cuptor.
Lacramioara felicitari pt vestile bune Altfel nici nu se putea
Giova felicitari pt baietelCred ca 99% este baietel, sanatos sa fie ca sexul nu mai conteaza
Fetelor eu la inceput vroiam fetita dar parca inclin spre baietel acumMie in general imi plac mai mult baietiiOricum ideea ca fetele se cresc mai usor nu mi se pare fondata.Pe ce criteriu se spune asta?
Denisa, Mirela si restul fetelor va multumesc ca intrebati de mineAm perioada asta nenorocita cand nu sant buna de nimic, imi este greu si sa ma duc la toaleta de rau ce simt
Luni ma duc la dr. si poate imi da ceva pt greturi ca nu mai pot sa astept pana pe 22 iul.
va pup pe toate si va doresc o seara placuta fara greturi

p.s. rau, rau dar am prestat de 3 ori

12+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Paula bafta la triplu test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki, intreab-ti doctoru de DICLECTIN, mie ori mi-a facut el bine, ori se pare ca dispar greturile, sa stii ca aseara am luat numai o pastila in loc de 2 sa vad efectul si de dimi mi-a fost un pci greatza, dar mi-am revenit.
AI grija de tine si pofta buna cu ardeii:)

Denisa
12
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ACINA, bine ai venit! Sarcina usoara si ce-ti doresti tu : fetita sau baietel!
PAULA, bafta multa maine! O sa iasa bine!
CATA, abia asteptam sa vedem pozele! Sa vedem cat a mai crescut burtica. Si, da! Eu una ma intreb mereu ce mai mananci, pentru ca imi dai numai idei bune! Uite, spre exemplu acum mi-ai dat o idee minunata de chiftelute. Cate jumatate de coicolata mananc si eu in fiecare zi. Stiu ca nu e ok, pentru dinti si pentru ca ne ingrasam, dar asta e! Eu vreau sa fac cat de curand ardei copti
MARAKI, bine ai revenit! Sa speram ca o sa te simti mai bine de acum incolo!
Va pup si va doresc o noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Hop si eu la spartul targului. Ce sa fac daca plec la 5 jumate de acasa si revin abia la 6. Ma prabushesc.

Mi-a placut discutzia cu fetitze-baietzei. Mie in toate calandarele imi iese baiat, si daca socotesc cu 26 de ani si cu 27 cat fac in nov. Baiat peste tot. La munca ce sa mai vorbesc? Toate femeile cu care lucrez (vreo 80) imi spun ca fac baiat,ca arat prea bine, ca nu-s buzata si patata!!! Asa ca daca e baietzel e Razvan. Daca e dupa cum vrem noi si cum a banuit doctorul ieri (3 liniutze in zona genitala?), e fetitza, deci e Ana. Ce-o fi o fi, sanatos e cel mai important sa fie. Dar loveste cu simt de raspundere de cateva zile, la ore fixe, intre 6 si 8, seara. Fix cum am vazut la ecograf. Si eu care nu shtiam ce-s cu intzepaturile in burtica. Asa ca ne bucuram mult ca suntem bine!

si sa va simtzitzi cat mai bine si sa scapatzi de necazuri.

Bee15+
si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Vorbeati de nume,noi le avem deja pentru baietel Bogdan si pentru fetita Diana,si ne mai gandim la al doilea nume,nu ne-am decis inca.Sunt o gramada de site-uri cu nume.
O seara placuta !!!

Adriana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...cum v-am promis peste citeva ore o sa pun niste poze cu mine..le fac aici, la serviciu...pina atunci va zic ca azi am o petrecere, ca am la mine sandwisuri cu svaiter, chiftelute de pui( Alina chiar ca sunt bune si cred ca noi gindim la fel, ca tocmai am rugat-o pe mama sa faca cit de repede poate niste ardei copti ca si eu sunt moarta dupa ei),mazare, ciupercute cu maioneza, ciocolata, napolitana cu ciocolata si prajitura...lista incerc sa o opresc aici...
Sunt bucuroasa ca am terminat cu Augmentinul...azi fac iar pregnyl iar luni termin si cu pregnylul Maraki sper sa te simti mai bine!Pisoi ai teminat cu treaba la job? Bee ma bucur de bebelina/RECLAMA ILEGALA ca da tare din picioare si este energic/a...exact cum trebuie sa fie..
Pupici si va astept cu vesti faine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neata burtici!!!
Doamne ce bine e sa te simti ok.
Am si alt chef de viata.
Eu nu am baut decat o cana de lapte +cacao(brumi) si niste biscuiti, dar voi continua micul dejun la birou.Sa vad ce mai am prin sertare.

MARAKI inca putin si scapat de greturile astea nenorocite.Cu toate ca te simti rau ai prestat. Bravo tie!!Noi numai o data, si pe urma alte 2 tentative, dar mi-a fost frica mie sa nu facem rau la bebe si ne-am oprit.

CATA asteptam pozele.

Si eu sunt de acord sa fie sotul langa mine la nastere.Nu concep altfel.Nu trebuie sa se uite acolo cand iasa bebele, ca nici mie nu mi-ar place sincer.Dar sa fie acolo, sa se uite la mine, sa ma incurajeze, sa ma tina de mana.Si este de acord sa participe, cu conditia sa nu priveasca mai jos de gatul meu.Sunt de acord cu el.Nici eu nu as putea.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Buna dimineata burtici!
M-am trezit cu greu dimineata desi am picat frinta aseara la ora 8.Aseara am fost la un restaurant libanez...ador bucataria lor;m-am delectat cu tot felul de salate ca prea mult nu pot minca din motive de greata si dat la rate.
Maraki cred ca nu mai ai mult si trebuie sa scapi de greturile astea. Esti tare daca te pui pe facut ardei umpluti...sper sa le vii tu de furca lor, si nu ei tie.
Abia astept sa devin si eu un om normal si sa intru din nou in bucatarie...pina atunci sa nu vad mincare sau sa simt miros de mincare ca e jale.Ma gindesc sa ma mut la baie ca ma omoara drumurile astea..
Utocatalina sintem nascute la 1 zi diferenta (eu sint in 21 dec) si la 1 an diferenta (eu sint in 1975)
Mi-ar placea sa va scriu mai des dar nu prea pot; la serviciu e foc continuu asa incit prind si eu cite un moment dimineata devreme sa ma pun la curent cu ce-ati mai scris.
Diseara ma duc la eco sa vad cum e cu ritmul cardiac.
Inca nu prea m-am prins cum e cu semnatura dar invat !
8

Mergi la inceput