Mamici de ianuarie-februarie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Bine v-am regasit burtici cu bebici! Nu am mai intrat de mult pe site-ul DC, am avut ceva probleme cu calculatorul si cei de la HP nu s-au obosit sa se grabeasca cu reparatul.Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, ca ati fost tare harnicute. Vad ca multe v-ati vazut bebeii, ma bucut mult pentru voi si va doresc numai bine! Eu am facut o ecografie, dar acum o luna in saptamana 8, saptamana trecuta am facut analizele, totul e ok. La intalnitea cu medicul ginecolog de saptamana trecuta nu am facut ecografie, ca aici se recomanda doar cele trei obligatorii, care sunt si gratuite. In schimb a folosit aparatul Doppler, dar din pacate nu am putut auzi imima lui bebe. Medicul spune ca se mai intampla daca fatul este intors cu spatele spre exterior. Voi ce stiti de asta? Deja m-a apucat agitatia ca am mai avut o sarcina oprita in evolutie anul trecut... Simptome inca mai am, nu imi mai este asa de rau ca in primele saptamani dar am inteles ca de la 12 -13 sapt se mai diminuiaza. Cam asta e despre mine! V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bine ai revenit MICIO!!!
Prea multe detalii nu pot sa-ti dau despre auzitul inimii. eu la 6 sapt. respectiv 8, i-am vazut-o numai la eco, cum batea.De ascultat am ascultat-o si vazut-o la 13 sapt.
Da-ne mai multe detalii despre tine, data nasterii, spitalulu unde vei naste, ca sa trec in listuta.

Fetelor la cate saptamani se face eco morfologica?
Eu trebuie sa merg la dr. la sf. lui iulie, la 16 sapt.E prea devreme sau tarziu atunci?

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Neatza fetelor

Giova: la 16 sapt e cam devreme pentru eco morfologica. Asta se face de regula in jurul sapt. 20, cand bebe e format complet si suficient de mare ca sa poata fi facute toate masuratorile.

Adriana 9fix

Mergi la inceput

ok mersi Adriana.
atunci va fii la sf. lui aug. cand voi avea 20 sapt.
Bine ca mi-ai zis, ca habar n-aveam.
Cum mai esti azi? te simti mai bine?

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Giova:: merci de intrebare. Deocamdata sunt relativ bine, dar de obicei in jur de 11-12 ma ia prima tura de rau mare

Adriana 9fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetelor!
CATA, pune pozele sa vedem burtica! Si eu vreau sa fac ardei copti cat mai repede, dar trebuie sa ajung sa cumpar si tabla, ca nu am pe ce sa-i coc..Aseara am mancat salata de vinete( am luat congelate ).
Au fost foarte gustoase! Bine ca ai terminat cu pastilutele! Ce a fost greu a trecut
GIOVA, eu am citit de curand intr-o revista ca echo morfologica se face antre sapt. 15-20. Deci cred ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor la "cafeluta" la "burtici" am pus poze cu mine si burticania la 12 sapt. jumate...facute azi!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

12+
Simburica

Mergi la inceput

Super pozele Catalina

Adriana 9fix

Mergi la inceput

misto pozele CATALINA.
dar am o intrebare: la cat de mult mananci, unde s-au pus kg. alea ca nu se vad?

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna dimineata fetele
Catalina ,imi plac pozele .Tu mananci si eu ma ingras .Bine am intrat in sarcina cu ceva kg in plus din cauza sedentarismului ,dar le dau le dau jos imediat cand vine bebelina
7+

Maria

Mergi la inceput