Mamici de iulie-august 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
irinabungau spune:
Doamne, dar mult mi-a trebuit ca sa citesc tot ce ati scris! Am fost de mi-am luat rezultatele la analize, mi-a iesit bine hemoglobina, acum iau in continuare Fe pana joi cand merg la doctor. Nu stiu daca va fi nevoie sa mai iau Fe, oricum am provizii facute...
Oana, nu ma asteptam sa fie asa rautacioasa femeia aceea, mai ales ca ai fost ca o a doua mama pentru copiii ei!!! Bine ai facut ca ai interzis intrarea pe album, aveti grija!! Imi pare rau ca Eva nu s-a simtit bine ziele astea, sper ca de acum sa fie bine!!!
Simona, ce bine ca te-ai simtit in largul tau la nunta si ai si dansat putin... De-abea asteptam pozicile!!! Referitor la al 2-lea bebe, am citit ca este indicat ca dupa cezariana de-abea dupa 2 ani uterul poate suporta o alta sarcina... acum ce sa zic... vedem ce zice si d-l doctor!! Tot joi merg si eu si Giana la control.
Emaimee, tot este ceva ca a durat asa de putin travaliul!!!! Mai ales la prima nastere!! Ai fost cea mai rapida, oricum!! Oana este o dulce, sa mai puneti poze ca vrem sa o vedem des!!
Ancuta, mie mi s-au facut piciorusele mele de gazela ca niste butuci si au ramas asa... incep sa ma obisnuiesc cu imaginea hidoasa a picioarelor mele, ce sa fac...??? Si am observat tot asa, ca glezna dreapta este mai umflata... ciudat!!
Adriana, in curand vom fi cu toate in aceeasi barca... asa ca tu pregateste-te sa ne dai sfaturi, ca vom avea nevoie!!!
Pupici,
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mitub spune:
Felicitari bebestrumfitza!!!! esti o adevarata luptatoare, iti doresc tot binele din lume si sa ai parte de acum incolo numai de lucruri bune, alaturi de puiul tau!Matei, sa fii fericit ca iubit stiu ca esti, dupa cate au patimit ai tai sa ajunga sa te vada mare si sanatos!
Delia, Simona, si eu fac curatenie prin casa de o saptaman si ma apuca disperarea cand vad ca nu se mai termina, tot apar scame pe covor samd, parca bebe la asta s-ar uita cand il aducem acasa...
irina eu de ceva ore bune numai stau sa citescm, cred ca v-am innebunit si cu atatea raspunsuri...dar incerc sa mai dau un sfat acolo unde cred ca am competenta.
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 36 + (DPN 1 august)
Simonaci79 spune:
Boga, stiu ca nu e dupa cum vreau eu! Si eu tot pt zodie imi doresc f mult sa stepte! Tot leu mi-as dori si eu sa fie! Si sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa fiti fericiti impreuna (ca in acea perioada ori voi fi cu bebe in brate ori voi fi la spital si nu cred ca imi mai amintesc!)
Irina - deci am facut si noi un grupulet pt joi! Mult succes la control si voua! Si asa e. Cel mai bine iti poate spune dr cand sa programezi urm bebe! Dar batrana nu esti! Si sotul meu implineste in ianuarie 33 ani! Si imi tot scotea ochii ca vrea bebe ca altii la varsta lui au copii mari! Dar acum e in al 9-lea cer!
Simona si Mario 37+
Simonaci79 spune:
Boga, nu ne innebunesti deloc! Si noi care intram aproape zilnic mai patim asa! Vei vedea cand ajungi la cap trecute ca asa am patit eu dupa o zi! Aveam o lista!!!!! Ca de obicei raman singura si scriu l acapitole inchise, asa ca acu' fac listuta!
Dar esti tare rau cu scamele!! Eu eram mai mult disperata de patut si lucrusoare! Si acu' ca sunt toate gata m-am calmat! De curatenie nici nu indraznesc sa ma apuc, ca sunt mare rau! Si nu ma mai lasa sotul sa fac nimic, sa iasa fisu' leu, sa nu i-l fac rac ca mine! Sa mai stea acolo! Si profit si eu, ce sa fac?
Nasha Albinutzzei - ne pare f rau pt ce a patit . Ii transmitem multi pupici! Dar de la ce a patit asa? Travaliu lung sau oboseala ei ca s-a agitat cu una-alta si l-a obosit si pe bebe? Ne rugam sa-i fie bine! Multa multa sanatate ei si bondarelului! Sa ne tineti si pe noi la curent cu ce se mai intampla va rugam!
Simona si Mario 37+
mitub spune:
simona vezi ca si colesterolul iese mare in sarcina si nu este o chetsie reala, nu te mai stresa!
deny, bine ai revenit din spital speram, sa nu te mai intorci prea curand acolo!
andreea te bag eu in seama, doar sa zici cand ai nevoie, cand zburda singuri hormonii... Mie mi-a zis sotul ca saptamana asta nu e cazul sa nasc, ca nu-si poate lua liber de la servici. Singura peroana care s-a oferit sa ma ajute in vreun fel e tanti care sta cu Miruna... stiam eu ca pe ea ma pot baza Cat despre parinti, eu ti-am mai zis sa nu te bazezi fara sa intrebi inainte
Katink spune:
Nasha Albinutzzei, imi pare foarte rau ca noastra e trista!
Sper din suflet sa ii iasa analizele bune la bondarel si sa poata pleca acasa cat mai curand impreuna!
Ii tinem pumnii si ne gandim la ei sa le ajute Dumnezeu sa fie totul bine cu amandoi!
Multi pupici si sanatate,
Katink si dulcineea mea 36+
Fotografii
mamini spune:
Adriana, Ioana, am inteles ca bubitele le fac din cauza hormonilor mamicii pe care ii au in sistem dupa nastere, pina se duc...si ca nu trebuie nici un fel de tratament, pielea curata si atit.or mai fi si altele de la transpiratie...
Adriana, cred ca esti obosita, eu ma bucur ca sotul meu isi ia concediu sa stea cu noi acasa, dar sa vedem cit o sa poata, 2,3 sau 4 saptamini. sper ca pina atunci sa depasim greutatile...apoi si noi raminem singurele, iar daca pleaca in Cooreea sau in State, nu stiu ce o sa fac.
Ioana, cu feelingul ala.si eu am credinta ca va fi totul asa cum trebuie.
Irina, bravo, super ca ai analizele bune. chiar, s-a facut grupul de miercuri si grupul de joi cu dusul la dr.
ce mai era...
M
mitub spune:
aaaa, si apropos de mame miloase si ce zicea delia: eu i-=am facut analize Mirunei o data cam pe la un an, in spital, i-au stors din manuta pentru toate prostiile posibile...si sa stiti ca la sfarsit, eu am lesinat..... copilul nu se mai putea orpri din sperietura, asistenta nu stia cum sa ma trezeasca mai repede, sotul pe care sa tina in brate...
pupici acum, am plecat in sfarsit de la munac...sper sa ne revedem, sun maine sa va spun daca am ramas sau nu la spital
Pupici multi,
mamini spune:
Nasha Albinuzzei, multumim pt vesti si te rugam sa transmiti ginduri bune si urari de sanatate la intregul stup- si bondarelul si toti cei de pe linga ei.speram sa fie totul bine si ii asteptam sanatosi sa vina acasa.
M
Katink spune:
Adriana, multa sanatate lui Aidan, sa scape de bubite si felicitari pentru gramele luate pana acuma!
Emaaimee, scumpa foc Oana ta, sa va traiasca!
Irina, felicitari pentru analize!
Anis, Mamini miercuri suntem la raport, nu?!
Am uitat ce pui are colici, asa ca va urez la toate fetele cu puiuti mici sa scapati de colici cat mai curand!!
Pupici multi si sanatate, merg sa fac o salata de legume pentru cina,
Katink si dulcineea mea 36+
Fotografii