Mamici de iulie-august 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
Simonaci79 spune:
Boga, multumesc mult! (cu colesterolul) Ma cam speriasem, m-a mai linistit cineva! Ma speriasem pt dr de familie nu mi-a zis nimic ca e normal, a zis ca e ingrijorator dar ca ne vom ocupa de el dupa ce nasc!
Simona si Mario 37+
KULTA spune:
Nasha Albinutei, transmite-i Albunutzei sanatate multa si insanatosire grabnica la bondarel.
Adriana, te cred ca esti deprimata dar toate trec. E putin inceput de depresie post partum. Daca simti nevoia sa plingi, fa-o dar fa-ti fire pentru ca altfel pierzi lapticul. Gindeste-te cit de mult ti-ai dorit sa-l tii inbrate pe Aidan si cit de fericita esti cu el, gaseste partea pozitiva a lucrurilor. Noi suntem aici linga tine.
Mamini, e vorba ca Dan sa plece??????????Pentru cit timp? Dan al meu se pregateste pentru un astfel de loc de munca, in care ar fi plecat cam 10 zile pe luna. Pentru mine va fi jale. Dan al tau pleaca des? Cit sta? pentru ce perioade de timp? Te ia vreodata cu el?
K34
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Nasha Albinutzzei spune:
Am vorbit acum cu
Iar plangea! e nervoasa toata!
Azi dimineatza doctora care l-a luat in primire pe bondarel a zis ca-i face radiografia la plamani si ecografie la inimioara. Nu a facut decat una si s-a carat
Acum a primit rezultatele de la radiografie: sunt foarte bune
Analizele sangelui vin maine dimineatza!
Toata lumea-i spune ca bondarul ei evolueaza foarte bine. Dar el acum sta la oxigen, cum e luat de acolo se inverzeste...
Exista o cauza dar nu stie nimeni nimic.
S-a enervat si s-a dus iar peste asistente, la copil. I-au promis ca-i vor face acum ecografia la inimioara iar la 21:00 cand merge sa-l hraneasca v-a stii rezultatul...dar putem crede? de azi dimineatza tot promit...
Oricum maine dimineatza vine si sotul ei la spital, vor merge la medic si daca nu gasesc problema vor pleca din spital....la un alt doctor/spital. Bine, asta mi-a spus acum, la nervi, eu sper sa se rezolve totu', sa nu plece bolnaviori din spital.
Cica, daca toate analizele vor fi bune inseamna ca bebe s-a obosit la nastere, ca ea a avut tensiunea mare!
Ok, acceptam si aceasta varianta...dar ce remediu primim? doar n-o sa-l tinem tot timpul la oxigen...
Nasha,
asteptand ora 21:00
Simonaci79 spune:
Boga- te pupam! Bafta maine si asteptam vesti!
Mamini- ce fericita esti ca sta cu tine acasa o per! Stiu cum e ca dupa vacanta pe de o parte iti doresti binele carierei lui, sa plece, dar pe de alta parte iti doresti sa stea cu tine! Iti tinem pumnii sa fie cum e mai bine pt amandoi! De fapt pt toti 3!
Simona si Mario 37+
Simonaci79 spune:
Ce liniste s-a facut aici!
o fi de la ploaia asta care a inceput acum?
Irinuca?????
Si la voi ploua. La noi e o ploaie torentiala!
Simona si Mario 37+
irinabungau spune:
Nasha Albinutei, transmite multa sanatate si din partea noastra albinutzei, si in special lui bonda cel mic si drag, sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav si sa se intoarca sanatosi acasa!!! Pupici multi albinutzei , si multa putere de lupta!!!!
Simona, da, suntem grupul de miercuri si grupul de joi, he he!!!
Boga, draga de tine, dar ai avut ceva de recuperat... Multumim ca ai raspuns la tot familionul mamicilor de aici de la noi, pupici multi!! Ai grija de tine, sper sa te intorci acasa maine de la control, sa nu te tina la spital!!!!
Pup dulce,
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Simonaci79 spune:
Am crezut ca am ramas singura pe aici! Asa devreme!
Va pup si mai vb maine ca aici e furtuna mare si mi-e frica sa nu-mi arda iar calculatorul ca ma mai patit asa cu un trasnet pe cablul de net! Noapte buna (sau poate intru mai tarziu!)
Simona si Mario 37+
irinabungau spune:
Noapte buna Simonica daca nu mai intri!!!
Pup,
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
blackpanterro spune:
Multumesc de incurajari fetelor, ma simt mai bine, mai am asa momente din cand in cand dar trec repede.Trebuie.
Am vorbit cu mama si mi-a spus ca ploua cu galeata la Timisoara si in toata tara.Sper sa nu aveti probleme cu inundatiile.
Ce s-a intamplat cu Albinutzza?Este bine?Nu am vazut mesajul nasicii ei.
Adriana si bebe Aidan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos