Mamici de septembrie-octombrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Neatza dragutzelor!Miflore, sanatate multa viitorului tatic.Flavia si eu am zile in care burtica se contracta foarte des; eu evit sa fac miscari bruste si sa stau pe spate; si la mine tot din cauza stresului si a oboselii se produc . Imi urmez instinctul si stiu ca daca e vreo problema cu Sarah, trebuie sa simt cumva; pana acum a functionat tehnica asta.Si eu mi-am cumparat 2 camasi de noapte; una roz imeeeeeensa(habar nu am ce-a fost in capul meu)in care incap si doctorul si asistenta si una portocalie, pt. dupa nastere, zic eu, ambele cu nasturi in fata, ca sa pot alapta. Sunt din bumbac si sunt extrem de haioase, cu niste maimutoi indragostiti deasupra carora scrie "love is in the air". Le-am luat din Cocor si am dat 200 si ceva de mii pe una.Va recomand sa treceti si pe la Miniblu; noi i-am luat micutei o salopeta superba de acolo si sa stiti ca preturile nu sunt foarte mari raportate la calitatea produselor. Aveau niste rochite de in portocalii asa de frumoase.........Pupici tuturor.Gabriela si Sarah 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Valen, si eu am vazut rochitele de la MiniBlu.
Toate lucrusoarele sunt super si ptr fetite si baietei.

E drept preturile mi s-au parut cam mari, dar dupa aceea am fost la Mother Care, si acum mi se par acceptabile preturile de la MiniBlu

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Valentina

ne-ai facut pe mine si bebele sa radem de numa ...cu camasile tale

Vero
26

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Cge, este adevarat ca nu sunt micute preturile, dar am vazut la ei un pled dublu din bumbac gros, cu niste elefanti draguti, la 560.000; in Bucur Obor, un pled asemanator, dar mai subtire si cu ceva atze atarnand era 450.000, asa ca...stii cum e, pt. fata mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

oana, ma imbolnavesc de fiecare data cind vad la ce lucruri frumoase si utile ai acces in state. (la noi un bouncer e peste 100$)
nicole, deci si pe tine a incercat sa te convinga dr sa nasti natural? Eu ma duc lunea viitoare. Vroiam sa-ti zic despre caruciorul CT de la chicco: in revista Mami ultimul numar este o reclama cu toate carucioarele din gama CT. La magazinul Chicco am vazut doar 0.1, dar au 5 modele. Poti sa te uiti si sa faci comanda pentru altul.

Si eu am o problema cu camasile de noapte, ma duc in weekend la bucur obor daca ziceti ca sint frumoase si ieftine.

Ioana

Mergi la inceput

Ioana, vezi ca au camasi de noapte frumoase in Cocor, la etajul 2;

Mergi la inceput

Valen, asa este, au lucruri de calitate.
Eu am luat de la MiniBlu un cearsaf de patut din bumbac, din ala care se intinde perfect ca are elastic la margini.

Si fetitele noastre merita.

Imi e ciuda, am fost sambata in Cocor, dar era tare cald si n-am fost decat la parter si etajul 1.
La etajul 2 n-am mai ajuns

Cristina 29+

Mergi la inceput

Ioana, cica se vor deschide si Bucuresti supermarketul Auchan din Franta, si lantul Wallmark din State vrea sa cumpere Cora.

Scria in revista Capital de ieri.

Tot eu, Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna Ioana! Nu a incercat sa ma convinga sa nasc natural, eu am intrebat-o daca acum se poate, avand in vedere ca nu mai am nici o problema care sa ma impiedice, in afara de indicatia de cezariana datorita FIV-ului. Eu mai am 4 embrionasi care ma asteapta sa-i iau acasa si daca fac cezariana trebuie sa astept 1 an, pe cand natural pot dupa 6 luni.
Unde te duci luni? La Cantacuzino?
Merci pentru informatiile referitoare la carucioare, dar cred ca pana la urma il luam tot pe ala de 11 mil, ca si tine. Sa mai analizam.
Cu patutul nu stim ce sa facem. As vrea unul sport, din panza, insa am citit pe la alte mamici ca cica nu e bun pentru bebe, ca mai bune sunt cele clasice, din lemn. Voi de care luati?

Pupici

Nicole 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Neatza la fete!
Sunt un pic ingrijorata, nu l-am simtit deloc ieri pe bebe.
Spuneti-mi, se intampla si la voi?
Pupici,

Carmi 25+ si bebe Fabiano.

Mergi la inceput