Mamici de septembrie-octombrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

M-am programat si eu la eco 4D la Sanador, la doctor Meclea; pentru 29 iulie, atunci exista o ora libera! De-abia astept, sper sa fie totul bine!

Mihaela 28++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata, graselor!

Miflore, ce porcarie cu schela asta! Bai, muncitorii astia sunt ceva de groaza, n-ar pune niste semne pt nimic in lume!!! Bafta la dr. si lui si tie la eco! De-abia astept sa spui cum e cu 4D, pe mine ma infioara un pic imaginile alea in 4D.

Codruta, felicitari pt eco, nici eu nu inteleg cat ai colul! Si ce placenta tinerica ai, a mea n-a fost gr 1 nici in trim.1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Codruta m-ai lamurit cu magazinele. Multumesc. Am fost studenta 4 ani in Cluj si mai stiu inca strazile si marile repere. Produsele le-am comandat tot la reclamamascata – un set complet lengerie de pat (cu pilota etc) si o pompa de san. Tu cat ai platit taxe postale?
Magneziul ti l-a dat intr-adevar pentru contractii. Si eu am luat acum vreo 2 saptamani, dar mi-a recomandat Magneziu efervescent.

Lili intr-o cutie de Materna sunt 30 de pastille si costa 360.000 lei. Deci dupa calculele mele, cu NEW BORN iesi mai ieftin.

Aseara m-am speriat putin pentru ca am avut 2 contractii intr-o ora. Stateam si pandeam sa nu cumva sa devina mai dese. Dar ieri m-am convins 100%. Ele apar in urma oboselii, stress etc. Ieri a fost o zi in care nu am paucat sa ma intind nici macar 5 minute, am ajuns tarziu acasa, m-am apucat de calcat, de strans prin casa si rezultatul...contractii usor dureroase!

Ah, referitor la produsele cosmetice pentru bebe, tocmai am aflat de la sora mea ca mi-a mai luat un set de Penaten. Cica in Germania sunt apreciate.

Flavia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata, gravidutelor!
Imi pare rau Miflore de ce i s-a intamplat sotului tau! Si-a pierdut cunostinta pe moment?
Codruta nici eu nu inteleg cat ai colul de fapt, iar placenta intr-adevar e f. tanara. Eu atat aveam in primul trimestru, acum e gradul II-III.
Ieri am fost si eu la doctor pentru analize. Mi-a zis ca vom incerca natural si la cel mai mic semn nasol trecem pe cezariana.
Voua v-a dat sa faceti cultura de col? Pe mine m-a trimis la Cantacuzino. Este nasoala in sarcina recoltarea? Adica nu-nteleg de ce nu se face la cabinet sau in spital. Mi-e cam frica sa ma las pe mana unui necunoscut cu recoltarea. In doctorita mea am incredere. Dar trebuie sa merg daca vreau natural, dupa 34 de saptamani sa fac recoltarea.

Pupici

Nicole 32 saptamani

Mergi la inceput

Miflore sanatate multa sotului tau!

Flavia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

MiFlore, multa sanatate sotului tau.

Sa ii spui c-au mai fost si altii oropsiti asa ca el, fara TV, fara calculator. Al meu sot, acum vreo 5-6 ani. A cazut pe gheata si s-a lovit tot asa rau la cap.
I-au facut si radiografii, i-au iesit ok.

Nu avea voie nici sa faca baie fierbinte, parca.
Oricum la bai fierbinti i se facea rau.

Si acum despre noi, gravidutele : camasa de noapte este din aceea speciala ptr alaptat, roz cu patratele albe. Marimea mea S nu aveau decat cu maneca la magazinul de la Sfantul Gheorghe.
Oricum eu sunt friguroasa, asa ca mi-am luat din asta si a fost 590.000.

In rest, incerc sa ma trezesc cu Pepsi, dar cu ploaia asta, mai greu.

Si eu am observat daca nu stau linistita intr-o zi nici macar o jumatate de ora, ma doare burta.

O zi buna,
Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Neata gravidutelor,

De MATRENA nu am ce sa zic , ca eu nu am laut asa ceva. Dr. mie nu mi-a dat nici un fel de supliment de vitamine.
Maine am consult si am sa il intreb iarasi dac i-au ceva.....ca de cate ori l-am intrebat, el nu mi-a dat nimic. Nu este adeptul vitaminelor daca nu este necesar. Sunt mamici care i-au de capul lor asa ceva...Cred ca nu ar trebui sa luam daca nu avem nevoie.
Eu pap bine...si gata.
Bebele misca cand cum....seara can ma intind atunci vedem valuri si mutautul mobilei
Auziti, am papat paine cu pateu, Ardealul si Bucegi...are ceva? Daca mie imi place, mai ales dimineata cu rosii si ardei.
Ce contine porumbul fiert ca nu ma pot satura de el si pepenele galben? Vai de mine, pap ca o sparta astea.
Eu nu stiu daca bebele s-a intors...ca urmatorul eko il am pe 15 august...si pana atunci sa mai fac? Nu are rost. Dar simt altfel cand se intoarce bebele?

Vero
v-am pupacit
26

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Neata gravidutelor,

De MATRENA nu am ce sa zic , ca eu nu am laut asa ceva. Dr. mie nu mi-a dat nici un fel de supliment de vitamine.
Maine am consult si am sa il intreb iarasi dac i-au ceva.....ca de cate ori l-am intrebat, el nu mi-a dat nimic. Nu este adeptul vitaminelor daca nu este necesar. Sunt mamici care i-au de capul lor asa ceva...Cred ca nu ar trebui sa luam daca nu avem nevoie.
Eu pap bine...si gata.
Bebele misca cand cum....seara can ma intind atunci vedem valuri si mutautul mobilei
Auziti, am papat paine cu pateu, Ardealul si Bucegi...are ceva? Daca mie imi place, mai ales dimineata cu rosii si ardei.
Ce contine porumbul fiert ca nu ma pot satura de el si pepenele galben? Vai de mine, pap ca o sparta astea.
Eu nu stiu daca bebele s-a intors...ca urmatorul eko il am pe 15 august...si pana atunci sa mai fac? Nu are rost. Dar simt altfel cand se intoarce bebele?

Vero
v-am pupacit
26

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Hildegard nu bag mana in foc, dar eu cred ca am simtit cand s-a intors bebelul meu. Oricum acum 2 saptamani nu se intorsese, iar vineri era cu capul in jos. A fost o zi in care a avut activitate intensa, eu il simteam destul de jos, ma apasa pe vezica...Cred ca atunci a fost.

Flavia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Veronica, mie mi-a zis doctorita ca atunci cand se intoarce bebelusha, o sa simt ca o revolutie in burta

Simona, poti sa te apuci si tu sa strangi pentru bagajul de spital, din cate vad ai intrat in sapt 28, deci luna 7.

Sunt o groaza de lucruri de strans si daca te apuci din timp, le poti alege pe cele mai avantajoase ca raport calitate/pret.

Cristina, 29+

Mergi la inceput