Mamici de septembrie-octombrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am uitat sa va zic de greutate: am luat 12 kg pana acum. In ultima luna am luat doar 1kg si jumatate. Oare nu mananc suficient?
Iar tensiunea 11 cu 6

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Flavia, pe situl www.chicco.ro nu am gasit nici un pret la produse. Tu acolo ai vazut sau unde? In Metro (is prostii), iar la Sensiblue....preturi mari. Si mai exact, ce vrei sa iei? Ca din Bucuresti noi mai trebuie sa platim si taxele de transport.

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

As vrea sa trimit o felicitare electronica ( muzicala sau animata , ceva dragut )unei cunostinte care implineste astazi anii .

Sunt in criza de timp , puteti sa ma ajutati ? plzz...

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, am cam absentat in week-end dar am fost tare ocupata. Sambata am fost la cumparaturi, am mai completat truso-ul bebelusului. I-am luat un bouncer: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0002ZOI9W/qid=1121092408/br=1-3/ref=br_lf_ba_3//104-4797301-6855113?v=glance&s=baby&n=549054 (daca dati click pe preview si apoi pe sageti, il puteti vedea in actiune), o paturica a carei pret in raft era 17 dolari de mi se rupea sufletul dar era din bumbac in 2 straturi si la casa am platit 11 , inca 2 paturici ca era deficitara la capitolul asta, un dispozitiv, nu stiu cum sa-l numesc altfel care ii sutine capusorul cat este mic, atunci cand il pun in carut, bouncer sau scaunul de masina, e bun ca are si asa ca o continuare, si nu mai trebuie sa-i pun paturica sub bebelus: http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2403185&cat=164194&type=1&dept=5427&path=0%3A5427%3A118134%3A164194, cearsaf de schimb pentru patut, o jucarie rotunda din silicon pentru ros atunci cand incep sa-i dea dintisorii si cam atat. Saptamana viitoare cred ca o sa-i spal/calc cateva hainute, sa completam bagajul de spital, adaugam hainutele cu care o sa venim acasa. .
Duminica am fost la iarba verde, incepand cu 10.30 pana la 19, am venit acasa obosita moarta desi nu am facut mare lucru, am stat in sezlong la umbra, am mancat si am facut 2 bai bune in lac, una pana in 11.30 si alta dupa 17. Am dormit si eu binisor, dar tot cu drumuri la wc si trezit de 2 ori pt mancat, dar am adormit inapoi f repede.
Mihaela, bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav, Slava Domnului ca sunteti bine cu totii.
Irina, nu ai luat-o razna, este normal spiritul de conservare, pentru tine, dar mai ales pentru puiutul tau. Stai sa se nasca, si o sa devii ca o leoaica pentru puisorul ei.
Marlena, nu-mi amintesc bebelusul meu sa ma fi trezit vreodata din somn, dar cum dau semne de trezire, imediat incepe sa speculeze momentul si incep valurile si gadilaturile pe sub piele.
Gabi, Codruta, la mine in burtica este liniste. Poate numai tati daca isi lipeste urechea de burtica sa auda cate ceva de la bebelus.
Jadi, bine ai revenit din concediu.
Norina, Flavia, Ioana, scutece am luat si eu de acum cateva luni bune, marimea New Born (aici 2 sunt deja pt copii marisori), de la Huggies. Marimea 1 este de la 3.600 pana la 6.350, marimea 2 de la 5.400 pana la 8 kg, si tot asa.. Dar New Born este la 4 kg.. hmm abia acum am calculat si cred ca este cazul sa iau si marimea 1, just in case. Oricum cand sunt mici, copii parca mananca scutecele pe paine, asa ca nu or sa prisoseasca.
Gabi, incearca www.felicitari.net sau www.felicitari.ro sau www.hicards.com sau http://www.bluemountain.com/

Oana D - saptamana 32

Foto

Mergi la inceput

Gabi: www.ecards.com , o uitasem. Din pacate nu merge www.hallmark.com ca erau acolo niste felicitari deosebite.

Oana D - saptamana 32

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Oana , iti multumesc !

Am gasit pe hallmark ceva dragut .

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Gabi, ma bucur ca la tine a mers, mie imi da mereu eroare. Upss..bebe sughte cineva vorbeste despre el. O banuiesc pe mama care abia isi asteapta primul nepot.

Oana D - saptamana 32

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Salut mamicutelor.Sunteti fericite daca ati reusit sa va luati prenatale gratuite,la Timisoara cam greu cu asa ceva.Vad ca majoritatea vorbiti despre Materma,sunt faine? Cite sunt in cutie? Isi merita bani? Eu m-am cumparat NEW LIFE si sunt 120 de pastile la pret de 520.000.Astept pareri! La pampersi chiar ca nu ma pricepam sa ma interesezi si eu.Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna mamicutzelor,

Mihaela, slava Domnului ca sunteti bine, si tu si .
Mai e asa de putin si il ai acasa...

Am citit ca voi luati Materna??? Eu am inteles ca nici vitaminele nu se mai dau gratis.

Eu cind citesc mesajele voastre, Gabi,Oana D,Codruta si Irina, care sunteti doar cu 4-5 saptamini mai mari decit mine si deja va pregatiti cu bagajul si hainutele, imi vine sa ma pregatesc si eu. Stiti, nu stiu de ce, dar tot timpul ma gindesc la posibilitatea de a fi nevoita sa plec mai repede de acasa. Si cred ca si asta e unul din motivele care ma facsa imi doresc sa fac bagajul. Dar ma rog in fiecare seara, dar mai tot timpul, ca sa nu fie nevoie ci sa ajungem la termen cu ceea ce ne-am propus.
Eu vreau sa va incurajez pe toate, din toata inima, va doresc o nastere usoara. Nu vreau sa plecati, inca mai aveti asa ca mai stati, si sa nu ajung sa va transmit toate cele bune. Sa aveti -ici frumosi si sanatosi. Vream sa auzim de la voi ca totul a fost foarte bine si sa ne incurajati pe cele care asteptam sa plecam dupa voi la spital.

Sper sa nu intru in panica, cu toate ca nu sunt o persoana panicoasa(??).

SI la mine Babytza are niste miscari, ca ma lasa fara aer. O iubesc si vrea sa-mi arate ca si ea ma iubeste si ca e acolo, poate poate uit. Dar cum burtica creste este imposibil sa uit asa ceva.

O sa ma retrag, pentru ca azi a fost o zi super obositoare pentru mine si deja nu mai vad asa bine. Daca am mincat litere este ca imi e putin foame, dar si oboseala le mai maninca.

Eu va doresc o seara cit mai odihnitoare si o zi placuta miine.

Simona8004+ Maia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna gravidutzelor! Eu azi am fost absenta, chiar n-am apucat sa intru deloc; al meu sot a dat vineri cu capul intr-o schela metalica pusa strategic chiar la iesirea din firma, la nivelul capului lui! (firma se placheaza pe exterior si e plina de schele in momentul de fatza); Ideea este c-a dat cam rau, el venea in fuga de pe scari, n-a vazut-o, a intrat in plin si impactul fiind atat de puternic l-a aruncat pe spate! noroc c-a picat bine si n-a mai dat inca o data cu capul si nu si-a rupt nici o coasta...; s-a umflat nitel fruntea, s-a inrosit, l-a durut o zi, problema e cu ametelile ca si azi le are; ca urmare azi am fost la un neurochirurg care i-a dat tratament, concediu medical o saptamana si repaus total (fara TV, fara calculator - aici l-a lovit rau de tot - fara condus masina, fara cafea, pepsi, cola); a zis ca daca nu-i trec ametelile il interneaza miercuri pt. investigatii...; maine mergem la un alt neurochirurg (recomandat de seful nostru -n-aveam ce-i zice cu toate ca nu stiu cat de bine e sa te plimbi la 5 medici ca fiecare va fi cu parerea lui) si o sa-i faca electroencefalograma si inca ceva; sper sa n-aiba nimic si sa-i treaca ametelile! Ceasul rau, ce sa mai! Si eu dadusem cu capul in schela aia cu o zi inainte dar la mersul meu incet si leganat de ratza n-a fost o problema;
Ati scris pe-aici tot felul dar am citit atat de repede incat nu mai stiu ce vroiam sa spun; acum sunt lamurita si eu cu pampersii! De Sanosan si eu am o parere f. buna, cred ca din astea o sa cumpar; dar stie cineva, sunt romanesti sau nemtesti?
Cristina, tu ziceai c-ai cumparat o camasa de noapte de la Rococo; cum arata, e cu nasturi in fata sau cu despicaturi pt. alaptat? Si cat costa?
Mihaela_e, bine ca sunteti bine!
Jadi, bine-ai venit!
Codruta, tu ai scris ceva de lungimea colului 33/26mm? Ce lungime are colul de fapt? 33 sau 26 sau cum?

Mihaela 28++

Mergi la inceput