Mamici de septembrie-octombrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Bine ca tu si bb sunteti OK!

Eu de cand cu sarcina am luat-o razna cu mersul cu masina... La cluj am mers cu trenul (IC) ca mi-a fost frica de trafic. Sotul a zis ca am innebunit, dar pur si simplu nu am vrut sa merg cu masina .

Eu nu aud pleoscaituri, dar o sa fiu mai atenta. Cred ca trebuie sa fie placut sa-l si auzi pe bb nu numai sa-l simti.

La mine bb este tare activ. Toata ziua se foieste, el stie ce face... Nopatea il simt ocazional, ca dor bustean. Abia astept sa-l vad diseara...
Sper sa mai aiba rabdare sa stea acolo macar vreo 4 saptamani.

Irina 33+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetili care au zburat cu avionul, ati avut nevoie de adeverinta de la medic? Si daca da, cum arata? Ca trebe sa o calc saptamina asta pe doctorita sa iau asa ceva, cei de la Tarom imi cer...

Norina, si eu sint braileanca, hehe.

Jadi
27.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

De Chicco nu imi spune nimeni nimic?

Flavia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Of, Ioana, toata viata mea am fost asa, cu o viata plina de evenimente si tot timpul contracronomentru...bine ca sunt o fire extrem de activa si stapana pe mine...oricum, am uitat sa va spun ca toata partea dreapta a masinii este taiata efectiv si facuta varza, mai putin locul din fata unde stateam eu, de unde s-a smuls doar oglinda...asa ca Dumnezeu este mare si e clar ca ocroteste mama si copilul.

Anya, vreau si eu la gimnastica la Giulesti...si daca te hotarasti sa mergi mai devreme, adica in luna asta, te rog sa-mi spui si mie (eventual un PM) pt ca eu astept doar pe cineva care vrea sa mearga.

Mihaela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mihaela, bine ca nu s-a intamplat nimic! Numai cretini pe soselele astea! Si felicitari pt eco!

Anya, si tie felicitari pt eco! E maricel bb!

Flavia, nu am comandat nimic de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Tocmai mi-am comandat o pompa pentru san de la Chicco si un set complet lenjerie pentru bebe. Sper sa fie OK.

Flavia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu am comandat ceva de pe bebelusultau.ro si totul a fost perfect. Au fost f. amabili si mai rapizi decat am crezut. Am comandat vineri seara si luni seara aveam acasa cantarul (ei nu lucreaza in weekend).

Plec la echo... Tineti-mi pumnii.

Irina 33+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bafta Irina!!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Jadi, eu m-am intors de 3 zile cu avionul din Italia
si am avut neplacuta surpriza sa-mi ceara ´pasaportul
de mama´, cum am eu aici, si asta pt. ca nu credeau ca
sunt numai in 6 luni. Nu am fost cu Taromul, depinde
de la companie la companie, insa poate e mai sigur sa-ti
iei o adeverinta de la dr. in care se specifica saptamana
de sarcina si faptul ca nu e sarcina cu risc. Succes !

Carmi 25+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Flavia, chiar azi eu mi-am comandat pe net, de la reclamamascata, un set de lenjerie patut (inclusiv lateralele). In Cluj nu gasesti nimic!!!
Un magazin ar fi viz-a-vis de SORA, pe straduta (pe niste scari, pe partea stanga), altul ar fi pe Str. Motilor (vis-a-vis de spitalul de copii), iar 2 sunt in Manastur (unul langa Big si celalalt vis-a vis). Cred ca te-am lamurit !!! Dar sa stii ca nu prea sunt lucruri faine.
Acuma am venit de la doctor. L-am intrebat de plescait si mi-a zis ca nu poate fi bebele deoarece un "plescait" ar trebuie sa fie aer cu apa, ori asa ceva nu este in jur la bebe (aer). A zis ca sunt matzele. Dar eu aud. Si pana acum am avut mate dar sunetul asta nu l-am mai auzit.
Medicul mi-a zis sa intrerup Materna si sa i-au o luna Magne b6 (2/zi), no-spa (2/zi) si clotrimazol 6 zile. Cred ca pt contractii mi-a dat magneziul.
In rest datele sunt asa:
DBP=82
LF=63
Greutate=1800 gr
Doppler normal (ombilical, cerebral si uterin).
Colul de 33/26 mm - La voi?????
Iar placenta la fund, anterior, gr. 1.
Nu stiu cum la fund.....dar e acolo.

Daca s-ar naste acum ar fi ok, dar trebuie sa o tinem cat trebuie (la termen.
Si sa nu cumva sa ma constip, ca nu e bine. Ca imping cu scaunul si bebele atunci.
Va pup,

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput