Mamici de septembrie-octombrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

A comandat cineva pana acum prin internet de la Chicco? La multe produse am vazut ca au preturi destul de bune si ma bate gandul sa comand cate ceva, dar parca mi-e teama pana nu aflu ceva.

Codruta, pe unde gasesc in Cluj magazine pentru bebei? Vineri mergem la scocrii si ma gandesc ca si asa o sa ma plictisesc sambata si nu mi-ar strica sa mai fac cumparaturi si din Cluj.

Flavia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.
Bine ca n-ati patit nimic tu sau bebe.

Mary, ai grija, se poate sa fie lipsa de calciu.

Ioana, si eu i-am luat Ancai pampersi tot marimea 2, ptr ca in Carrefour era cea mai mica marime. Si eu stiu si de la Victor, ca plangea daca il strangeau Pampersii.
Asa ca mai bine sa nu ii stranga.

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Off , Mihaela ,ce bine ca nu ai patit nimic ! Uite cum era sa vina pe lume primul dintre bebe-ii de sept.-oct. Doamne fereste ! Si cind ma gindesc ca la primul copil si eu am avut citeva accidente cu masina .Usoare , dar m-au marcat , mai ales ca eram .

Codruta , ma bucur ca nu sunt singura care aude in burtica pleosc - pleosc . Pina acum n-am mai auzit pe nimeni care sa fi simtit asa ceva . Mi-era si rusine sa mai intreb , ca ma gindeam ca mi se pare mie . Oare ce o fi ? Fac oare primele miscari de inot ! Ca tot s-a vorbit de sporturi , nu .

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mihaela, dar stiu ca ai avut o sarcina plina oki de evenimente! Sper sa te mai linistesti.
Codruta, eu nu aud nici un pleoscait. In schimb la mine parca muta mobila, asa se vede activitatea lui bb in burta.
Mary, fa-ti niste analize, in caz ca iti lispeste ceva sa iei suplimente!
Marlena, sotului meu i-au facut cu okiul cosmeticele de la Nivea, de la ei am luat servetelele umede. De pe site am citit ca Sanosan ar fi foarte bune. Daca nu ajungem la nici o concluzie pina vineri, o sa cumpar jumate Nivea si jumate Sanosan.

Mie cik imi dau rezultatele la analize saptamina asta, pe joi; de-abia astept sa vad cum stau cu toate celea.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Slava Domnului Mihaela ca nu ai patit ceva. SE pare ca oricata grija avem de noi, se gasesc altii care sa ne-o coaca!!!

Flavia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Nici eu nu aud ploscaituri doar ca face valuri ce se vad prin burta iar aseara si-a miscat capul si aveam o ciudatenie de burta ...jumatate fiind mult mai umflata si mai tare .
Eu maine ma duc sa fac analize si sper sa am rezultatele joi sau vineri cel mai tarziu...eu sunt tare curioasa sa aflu cum stau cu hemoglobina, fierul si calciul ...ca astea sunt de obicei in scadere in perioada asta.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, asha mi se pare si mie cateodata face o revolutie la mine in burta. M-am gandit chiar ca poate s-a intors cu capul in jos, ca prea s-a miscat.

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Bine ca n-ati patit nimic! Fizic..ca stresul se pune oricum.

Eu am fost vineri la medic si totul e OK. BB la fix 27 sapt. e marisor,are 1kg si sta "in cap". Mami lui e si ea marisoara. Candideaza la lista voastra - 10 kg.
Motiv pt care am plecat la munte. Iar duminica am fost cam "nebuna" - am urcat vre-o 2 ore prin padure pana la cabana Susai. Cu un pld in burta si altul de 2 ani jumate agatat de poale... s-o vedeti pe coana mare in varf de munte. Multi nebuni pe lumea asta. Bine ca n-am patit nimica. Oricum a fost tare fain.

M-am tot uitat pe aici. Nu ne mai vedem si noi? Pana ne mai putem rostogoli... si nu ne cer astia taxa dubla prin restaurante...

Jadi, cand te bate gandul sa te apuci de gimnastica? Sa trecem pe la Giulesti sa vorbim cu Cerasela. Ti-am zis ca o cunosc si sa ne punem in aceeasi serie ca sa mai schimbam o vorba.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

BB-lusa mea face valuri cand stau culcata de obicei si seara cand vreau sa dorm incepe sa ma gadile cu mainile sau sa isi intinda picioarele ..eu cred ca isi face si ea patul.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anya, trebuie musai sa ne apucam de gimnastica dar pina pe 28 iulie sint bizi, pe 23 plec 5 zile la Roma sa ma vintur ca vorba ceea , eu lipseam de acolo...

Ramine sa vorbesti pentru dupa 1 august?

Jadi
27 fixamente

Mergi la inceput