Mamici de septembrie-octombrie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 2
norina spune:
Irina din pacate eu stau in Braila, dar sa stii ca si aici sunt farmacii care sustin ca nu e pe lista de gratuite- dar mie mi-a aratat dr. de familie si mi-a zis sa insist sa mi-o dea, asa sa faci si tu ..Flavia merci pt raspuns..deci new born zici...am notat (ca eu sunt cu lista dupa mine
)- si uite asa am mai rezolvat o problema...
Norina 29+
Ioana75 spune:
Norina, Pampersii marinmea 1 sint pentru 2-5 kg, iar cei marimea 2 sint pentru 3-6 kg. Am vorbit cu nasa mea ieri, si mi-a zis ca depinde cum are pulpa bb, ca daca e un pic mai plinut, il stringe marimea 1; eu bazindu-ma pe masuratorile de pina acum, ma astept sa-i trebuiasca marimea 2 de la inceput (si am mai citit si la alte maici de pe site care recomandau tot marimea 2 de la inceput).
Ioana
mysweetest spune:
buna fetelor,
abia acum am reusit sa intru si eu .
Si eu vreau sa cumpar pampersi curand si cineva mi-a zis cum ca marimea 2 (pentru 3-6 kg) ar fi mari pentru noi-nascuti ..nu stiu ce sa cred ..cred ca o sa iau 2 bucati din fiecare sa le compar
ca sa nu am surprize mai tarziu.
Bine ai revenit de la mare Jadi!
Eu de cateva zile am o pofta mare de dulce si mananc ba dulceata, ba miere
.
Referitor la cosmetice pentru bb ..nici eu nu stiu de care sa cumpar ..am inteles ca Johnson nu sunt bune dar care sunt alea bune?
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
b_irina_c spune:
Flavia - am dat pe materna 310.000 (apoi am vazut la o alta farmacie cu 290.000). La Sensi Blue e 365.000 sau cam asa ceva (de acolo am luat prima data).
Poate ca data viitoare o sa insist...
Dar dupa prima Materna cumparata i-am zis medicului de familie care cu mine acolo in cabinet a sunat la o farmacie (de pe calea Victoriei) si farmacista i-a zis la telefon ca da Materna gratuit. Normal ca a doua zi m-am prezentat cu reteta si... stupize stupize... "Aaaa, dar nu avem Materna...". La o alta farmacie cand am intrebat daca dau gratuite a zis ca "da" si fericita i-am dat reteta... La care iaca raspuns "Aaaa... imi pare raudar dar pt gravide nu dam gratuit...". Si dupa alte cateva esecuri de genul va dati seama ca m-am lasat pagubasa si mi-am cumparat.
Sa vad ce si cum luna viitoare ca momnentam mai am...
Irina 33+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
mysweetest spune:
Din cate stiu eu Materna si nici un alt medicament pentru gravide nu se mai da gratuit ci doar compensat .
Da Ioana suntem in saptamana 33 si deja mai e fooooarte putin.
Eu sper sa ploua sau macar sa se mai raceasca astazi ca ieri si asta noapte am fost ca la sauna.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
b_irina_c spune:
Cred ca nici ei nu stiu bine ce e gratuit si ce nu... Ca eu pe ambele retete am avut Materna si Tardyferon si fierul mi l-au dat gratis de ambele dati... Materna sustin ei (farmacistii) ca nu mai e pe lista...
Irina 33+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Mary_25 spune:
,
Nu prea mai apuc sa scriu! Sunt in concediu de odihna, dar vin la birou doar 2 ore pe zi, timp in care inerc sa recuperez, dar nu prea reusesc!
Azi am fost la cosmetica si am lesinat! Probabil e lipsa de calciu. Acum e mai bine, dar nu mi-am revenit complet. Sper ca bb sa fie OK, saptamana asta merg la control!
,
Mary 30+
codruta_grg spune:
Mary, ai grija. Poate a fost si prea cald la cosmetica si mirosul de acolo. Eu stiu, si mie mie se face rau, de asta mi cam groaza sa merg acuma...
Voi nu auziti uneori in burtica, cand e liniste deplina in jur, ca un plescait, atunci cand se misca bebele?
Codruta &
33 saptamani
poze
mihaela_e spune:
Buna dragutzelor,
Tare harnicute mai sunteti.... eu pe drumuri, si cum un necaz nu vine niciodata singur, vineri am avut un accident cu masina, pur si simplu, stand la semafor, s-a urcat un tir polonez pe noi - evident pe partea mea!!
Soferul, polonez fiind era cam asa
...politistii romani sunt
- dar rau de tot... am stat de la ora 13 pana la ora 16 sa se intrebe ce sa faca... pana la urma le-am zis ca daca nu dau ei telefon la ambasada sa-i asigure astuia traducere pt declaratie si daca nu ii fac testul cu fiola pt alcoolemie, o sa ma straduiesc si le nasc in birou, si atunci sa vad daca stiu ce sa faca. Asa ca, intr-un tarziu i-a luminat unui mintea si a sunat la Udriste de unde cu chiu cu vai a venit un echipaj...asa ca, luat polonezul la udriste si acolo de la inceput, ce sa facem ce sa facem...le-am propus sa inceapa cu IML pt ca individul abia se tinea pe picioare...zis si facut, numai ca la IML ca in week-end la ora 18 nimeni am asteptat pana la 19 cand i-a luat prima proba de sange la ora 20 a doua proba...plecat la udriste, aici au constatat idiotii ca nu vorbesc ei poloneza si nici polonezul romana, evident la ora aia la ambasada poloniei nu mai era nimeni...si asa am asteptat 2 ore pana au gasit o translatoare autorizata de i-au luat aluia declaratia...la ora 23 stupoare...accident cu morti si raniti asa ca nu au putut sa termine dosarul si ca urmare "veniti luni dimineata"...asta dupa 10 ore petrecute la organele abilitate... asa ca TRAIASCA POLITIA ROMANA. Oricum, dimineata intr-un tarziu am aranjat cu actele si pana acum am alergat la asigurari, service-uri (pt ca lucreaza cu Carte Verde - pt straini). si sunt acum epuizata... De sperietura ce sa mai vorbim....
Sambata am fost la nenea doctorul care a zis ca este ok. Dupa ecograf ar trebui sa avem 26 s...oricum, la toate ecografiile mi s-a spus ca e mai mare decat varsta dupa calendar...dar, exista o explicatie... la mine durata CM era de 24 fix nu 28 cum e normal...
BB deja e pozitionat cu capul in jos, placenta s-a ridicat si nu exista nici un fel de probleme, ceea ce ma bucura![]()
Am mai aflat si o veste buna...nasa noastra ne-a anuntat ca e insarcinata in 3 s...asa ca sunt pe post de instructor...
Pupici pe burtici
Mihaela 25+